- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Търся младо от Бургас
Здравеите момичета иии пак момичета. Значи аз съм на 27 и търся момиче м/у 16 и 19. Да е сексуално разкрепостена. Имам добри доходи и карам спортна кола. Ако някоя е заинтересована нека ми пише на andhighway@abv.bg . Ако може пратете и снимки.
Не стаа, ти казах.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
яла ми котьо, аз съм див селянин от Славейков, карам зелен джуган, не съм на кеф и искам да те ритам докато дишашдаже ше извикам и един колега да ти се порадва, че неска го скъсака по инженеринг
![]()
![]()
ама като пускате такива обяви оставяйте поне и снимки(да ви се смееме де)
![]()
В днешно време братленка ,ако караше спортна кола ,щеше да имаш много момичета... Така ,че има нещо грешно в информацията ти ;д
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
Това не е сайт за обяви, беееее, тъпациии!
Това не ти е сайт за компанъонки. Или може би бъркам..?
Моме ,не се ядосвай)) Човека решил да намери некво тъпо,което ще повярва на информацията дадена от него(визирам високи доходи и спортна кола) ... дали е успял... не се знае...
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
И за кво сте я извадили от архива тая прахолясала тема?
И аз търся младо, по възможност да върви с червено вино и да е добре изпечено с хрупкава кожичка...![]()
Ма нека си има човека 15 спортни коли и 2 яхти, въпроса е кой нормален ще му върже след такава тема?![]()