.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Интимна кола маска

Здравейте, ще мина направо към проблема ми. От повече от година си правя кола маска. Половин година ходих на козметик, но ми взимаше по 8 лева, а аз съм все още ученичка и малко ми свидеха тези пари всеки месец. За това, реших сама да си правя колата маска. Взех си течна кола маска на Кара. Предполагам я знаете. Но проблема ми е, че ми растът много бързо косъмчетата. По принцип съм си косматичка. Ген си ми е просто. Но не ми се струва много нормално за седмица и половина да са ми израснали над 0.5 см. Почти няма разлика с бръсненето. Просто самите косъмчета са по- редки и не боцкат толкова. Преди не ми беше чак такъв проблем, но сега имам приятел и малко ме е срам. При положение, че си правя кола на 3 седмици, а растът толкова бързо... срам ме е :/ Ако правя по- начесто ме е страх да не си раздърпам прекалено много кожата, а и както не ми растът равномерно косъмчетата после час се оправям и с пинсета. Дали правя нещо грешно? И при вас ли е така? И мога ли по някакъв начин да забавя растежа им?
    Извинявам се за прекалено описателното съдържаните, но предпочитам всичко да е ясно и да получа отговори, които ще ми помогнат.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    И при козметичката ли растяха толкова бързо?
    Може просто да не дъпаш както трябва и да накъсваш косъмчетата, вместо да ги отскубваш от корена.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    защо просто не се бръснеш?

Мега фен Аватара на baby_baby
    просто се бръсни с самобрасначка

Супер фен Аватара на lubovvv
    че то със самобръсначка работата ще е още по-зле БЕ!
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    че то със самобръсначка работата ще е още по-зле БЕ!
    Глупости, ще може всеки ден да се обезкосмява, което е предимството, в случая.

Супер фен Аватара на lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Глупости, ще може всеки ден да се обезкосмява, което е предимството, в случая.
    ами щом й се занимава.....а и със самобръсначка космите стават мега твърди, блякс
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Може и да пробвам друга кола маска. Някоя, която бихте ми препоръчали?

Със самобръсначка не искам. Стават много дебели и ми боцкат през цялото време. Дискомфортно ми е. А за дрърпането мисля, че правя всичко правилно. Загравям колата маска за няколко секунди в микровълновата за да се втечни още повече. Мажа и посока на косъма и дърпам срещуположно, възможно най- близко до кожата.
    При козметичката ми растяха по- бавно. Наистина не знам какво да правя. Голям проблем ми е...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от snatural Виж мнението
    Със самобръсначка не искам. Стават много дебели и ми боцкат през цялото време. Дискомфортно ми е. А за дрърпането мисля, че правя всичко правилно. Загравям колата маска за няколко секунди в микровълновата за да се втечни още повече. Мажа и посока на косъма и дърпам срещуположно, възможно най- близко до кожата.
    При козметичката ми растяха по- бавно. Наистина не знам какво да правя. Голям проблем ми е...
    е ще боцкат ти като ги оставяш да порастват нормално да те боцкат просто ги махай по често

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Започни пак да ходиш на козметичка?
    Welcome to the Jungle...

Боцкат, през цялото време... Е, ти колко ги оставяш да порастват със съмобръсначка, ако ги махаш всеки ден, не би трябвало да имаш този проблем.

Пробвай с друга марка кола маска.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Осем лева не са никак много за кола маска. Аз съм доволна от цената, която ми взема моята - 10 лв., но то си е и до възможности.
    Моят съвет е както по-горе някой се изказа - започни пак да ходиш на козметик. Няма как в домашни условия да получиш задоволителен ефект.

Веднага след избръсването ми боцкат и ме боли. Няма нищо общо с дължината на косъма. А за козметика казах, че нямам пари. Аз ако имах нямаше сама да си правя колата маска, а щях да ходя на козметик.Така че казвайте какъв може да е проблема и евентуално коя е най- добрата кола маска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си