- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интимна кола маска
Здравейте, ще мина направо към проблема ми. От повече от година си правя кола маска. Половин година ходих на козметик, но ми взимаше по 8 лева, а аз съм все още ученичка и малко ми свидеха тези пари всеки месец. За това, реших сама да си правя колата маска. Взех си течна кола маска на Кара. Предполагам я знаете. Но проблема ми е, че ми растът много бързо косъмчетата. По принцип съм си косматичка. Ген си ми е просто. Но не ми се струва много нормално за седмица и половина да са ми израснали над 0.5 см. Почти няма разлика с бръсненето. Просто самите косъмчета са по- редки и не боцкат толкова. Преди не ми беше чак такъв проблем, но сега имам приятел и малко ме е срам. При положение, че си правя кола на 3 седмици, а растът толкова бързо... срам ме е :/ Ако правя по- начесто ме е страх да не си раздърпам прекалено много кожата, а и както не ми растът равномерно косъмчетата после час се оправям и с пинсета. Дали правя нещо грешно? И при вас ли е така? И мога ли по някакъв начин да забавя растежа им?
Извинявам се за прекалено описателното съдържаните, но предпочитам всичко да е ясно и да получа отговори, които ще ми помогнат.![]()
И при козметичката ли растяха толкова бързо?
Може просто да не дъпаш както трябва и да накъсваш косъмчетата, вместо да ги отскубваш от корена.
че то със самобръсначка работата ще е още по-зле БЕ!
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Може и да пробвам друга кола маска. Някоя, която бихте ми препоръчали?
Със самобръсначка не искам. Стават много дебели и ми боцкат през цялото време. Дискомфортно ми е. А за дрърпането мисля, че правя всичко правилно. Загравям колата маска за няколко секунди в микровълновата за да се втечни още повече. Мажа и посока на косъма и дърпам срещуположно, възможно най- близко до кожата.
При козметичката ми растяха по- бавно. Наистина не знам какво да правя. Голям проблем ми е...
Започни пак да ходиш на козметичка?
Welcome to the Jungle...
Боцкат, през цялото време... Е, ти колко ги оставяш да порастват със съмобръсначка, ако ги махаш всеки ден, не би трябвало да имаш този проблем.
Пробвай с друга марка кола маска.
Веднага след избръсването ми боцкат и ме боли. Няма нищо общо с дължината на косъма. А за козметика казах, че нямам пари. Аз ако имах нямаше сама да си правя колата маска, а щях да ходя на козметик.Така че казвайте какъв може да е проблема и евентуално коя е най- добрата кола маска