- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ескапел
Искам да ви попитам колко време след като момичето е взело Ескапел може да прави секс?
т.7 от правилата на форума
hottie
За секса няма проблем, това не е операция, че да минава някакво време. И да не вземеш пак да свършиш в нея...
Дори в момента на вземането можеш да я чукаш
Благодаря значи да започвам![]()
![]()
не е трябвало да спираш даже![]()
Няма никакъв период в които не трябва да прави секс.Стига да е съгласна може и 1 мин след взимането на хапчето![]()
ама ме притеснява нещо след като изпи хапчето направи тест след 3 дни който е отрицателен има ли още някаква вероятност да е бременна или да спра да се притеснявам вече?
УспехПървоначално написано от Lucko
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Теста отчита правилен резултат най рано след 1 седмица!
къв тест след три дена... поне седмица две трябва да минат, че хормоните да мога да се хванат... Не се успокоявай на 100%, че всичко си е много относително с тия хапчета, случаи с изключения много напоследък.
Ама ти да неби да чакаш тя да го изпие бе? Нали ще пресъхне и отоде коня у ряката. Я действай!!!Първоначално написано от Lucko
![]()
След Ескапела до седмица ще трябва пак да й дойде, така че споко. И какви са тия тестове след 3 дена? Да го беше направила веднага след акта... пф..
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
na momenta oshe ako si na zor. Mi nqma opredelen period koito bi trqbvalo da se izchaka
I'm the one Love me ...
Не ти трябва Ескапел,забремени я и 9 месеца ще правите секс без да се тревожите за последиците![]()
![]()
"SoFarSoG00d - Не ти трябва Ескапел,забремени я и 9 месеца ще правите секс без да се тревожите за последиците "
6+
All under heaven........