.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Град
    Valhalla

Проблем с забелването на главичката

Така, надявам се да видя поне един смислен коментар а не само подигравки
    Та по темата - ако си забеля главичката докато все още не е еректирал няма проблеми - но щом се надърви почва да ме боли, а да не говорим, че като се надърви даже немога да си я забеля >.< Малък съм още, девствен съм... но все пак искам да ви питам - голям проблем ли е това?

П.П. И отново моля да ми спестите безмислени коментари

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Не мисля че е кой знае какъв сериозен проблем.Ама ако те притеснява толкова много отиди на уролог той ще те посъветва най добре и ще ти каже какво да правиш

Град
    Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Не мисля че е кой знае какъв сериозен проблем.Ама ако те притеснява толкова много отиди на уролог той ще те посъветва най добре и ще ти каже какво да правиш
    Мхм, мерси за помоща : )

Пич това мнение не е вярно. Имаш проблем и той не е никак малък, но е бързо решим. Отиваш при лекар- уролог и той ти прави една малка операцийка с местна упойка и проблема ти е решен. Не се страхувай. Много са като теб и са си решили проблема.

Град
    Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от mirmark
    Пич това мнение не е вярно. Имаш проблем и той не е никак малък, но е бързо решим. Отиваш при лекар- уролог и той ти прави една малка операцийка с местна упойка и проблема ти е решен. Не се страхувай. Много са като теб и са си решили проблема.
    Не става въпрос за обрязване нали? И нужно ли е да се направи спешно, понеже така и така не съм тръгнал за никъде все още : )

Не, не е обрязване - но и това може ако поискаш. Просто един прорез за по-голям отвор.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    off boje q po dobre se skri i ne se ebavai s mom4eto i ne go strqskai .. !

Аз ли се бъркам или на тва му се вика Фимоза и има цяла тема в здравословни проблеми, вземи я прочети авторе не е маловажно пък и болката няма да мине отсамосебе си.

Град
    Valhalla
    Така - на 13 съм и честно казано не съм се засилил да ходя на уролог. Прочетох темата във "Здравни проблеми и болести" и се чудя ако го отложа за година, година и нещо, голям проблем ли ще е? Че почнах много да се притеснявам

Абе не знам дали ще ти стане нещо с отлагане, но замислил ли си се да споделиш с родителите си (баща ти), мисля си че ще ти е от полза. Не е нещо от което да се срамуваш и трябва да се допиташ и до тях.

Град
    Valhalla
    Във сравнително студени отношения съм с родителите ми и честно казано ще ми е доста трудно да го споделя с тях ;д

Град
    Момини Цици
    Човек когато го боли нещо отива на лекър...
    съвет отиди на преглед поне.. те хората ще ти кажат

Това твойто или е фимоза или е късо гемче...незнам, не съм доктор, но сигурно е едно от двете...
    И двете се отстраняват оперативно, едното чрез обрязване, а другото, просто се "цепва" за да се освободи и удължи гемчето...
    ти си на 13 и никъде не си тръгнал, не ти и трябва на тази възраст, но съм убедена, че като почнеш да мастурбираш ще те боли и няма да ти е особено приятно, даже бих казала неприятно... По добре е по от рано да се реши проблема, ако е късо гемче, едва ли ще се скъси повече, но ако е фимоза, може и по зле да стане (според мен е гемчето)...
    Независимо в какви отн. си с ваште, кажи на баща ти, все пак той е същия отдолу като теб и определено го интересува дали няма да има проблем със "внуците" след години... Кажи му че имаш проблем, неможеш да го забелиш като еректира, боли те и ала бала, и той ще те заведе на лекар, това е единственото уместно решение в момента, не се знае какво е, че да чакаш година...

Не, не е обрязване - но и това може ако поискаш. Просто един прорез за по-голям отвор.
    Дам и след няколко години може пак така да стане, тъйче остави уролога да прецени.

Ем не разбираш, ем не спираш да дрънкаш глупости и да нападаш другите!
    Аре спри се вече, нали щеше да напускаш форума?!

Фимоза е...върви...ще те резнат,недей се опитва на сила...можеш да прехвърлиш кожичката и да не можеш да я върнеш...после става лошо!
    Кажи на баща си...няма как да не те разбере. Нека заедно с родителите ти определите кога да направите манипулацията...но не се притеснявай.
    С незабелена главичка по принцип няма как да правиш секс,рано или късно ще се стигне до чичо доктор...просто е много нормално и има много хора,които ще споделят опита си с теб и ще ти обяснят

Като най-лесно говори с баща си... сега не знам за каква болка говориш, ама "едно време" и аз имах подобен "проблем"
    с малко търпение и постепенно забелване се оправих... никакви лекари или подобни...

Град
    Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от blackfate
    Това твойто или е фимоза или е късо гемче...незнам, не съм доктор, но сигурно е едно от двете...
    И двете се отстраняват оперативно, едното чрез обрязване, а другото, просто се "цепва" за да се освободи и удължи гемчето...
    ти си на 13 и никъде не си тръгнал, не ти и трябва на тази възраст, но съм убедена, че като почнеш да мастурбираш ще те боли и няма да ти е особено приятно, даже бих казала неприятно... По добре е по от рано да се реши проблема, ако е късо гемче, едва ли ще се скъси повече, но ако е фимоза, може и по зле да стане (според мен е гемчето)...
    Независимо в какви отн. си с ваште, кажи на баща ти, все пак той е същия отдолу като теб и определено го интересува дали няма да има проблем със "внуците" след години... Кажи му че имаш проблем, неможеш да го забелиш като еректира, боли те и ала бала, и той ще те заведе на лекар, това е единственото уместно решение в момента, не се знае какво е, че да чакаш година...
    Честно казано с мастурбацията нямам проблем... но добре, ще се опитам да поговоря с него. Мерси за помоща

ох, може ли и аз да попитам? имам същия проблем - като е мек мога да я забеля малко трудно... и ако след това го надървя стига до повече... може би към средата на главичката обаче пак не е до края ... а иначе попринцип е доста по-малко и аз също бих говорил с баща си, проблема е там че нашите са разведени и живея само с майка ми...
    иии още нещо - като я забеля отдолу има нещо като ... ъм ... може би малко засъхнала сперма, която се е отделила - с това какво да правя?
    много ще съм ви благодарен ако ми помогнете

Голям фен Аватара на Emilen
    "Нещото" отдолу е извор на инфекции! Обръщайте внимание на личната хигиена! Просто я поддържайте ежедневно! Това "нещо" отдолу трябва да се мие всеки ден с интимен сапун и топла вода. Възможно е, разбира се и с обикновен сапун, доколкото не сте с чувствителна кожа. Интимният сапун е с по-различно Ph от повечето обикновени сапуни.
    Иначе за проблема се консултирай с лекар. Същото важи и за първия питащ! Нека лекарят прецени дали може да се изчака. Некомпетентни мнения на база слухове могат сериозно да ви навредят! Не си играйте със здравето!

Повече от фен Аватара на hugeZ
    Град
    Във фитнеса
    А ти пиши на кирилица "Българино" !
    Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
    Deep Purple

Повече от фен Аватара на hugeZ
    Град
    Във фитнеса
    Цитирай Първоначално написано от DemonchY
    ох, може ли и аз да попитам? имам същия проблем - като е мек мога да я забеля малко трудно... и ако след това го надървя стига до повече... може би към средата на главичката обаче пак не е до края ... а иначе попринцип е доста по-малко и аз също бих говорил с баща си, проблема е там че нашите са разведени и живея само с майка ми...
    иии още нещо - като я забеля отдолу има нещо като ... ъм ... може би малко засъхнала сперма, която се е отделила - с това какво да правя?
    много ще съм ви благодарен ако ми помогнете
    Момче, преди 1-2 години имах същия проблем, но за щастие го реших сам. Почти всеки ден се къпах и лека - полека го обелих. Това дето му викаш "засъхнала сперма" е една слузна маз, която се образува при всеки и служи за да може кожичката да се приплъзва по главичката безпроблемно. Нашите знаеха за проблемчето ми и все ме подтикваха да се обърнем към лекар. Но аз бях инат и упорит и сам постигнах желания успех. Надявам се да съм ти помогнал и ти пожелавам да решиш проблема си.
    Успех!
    Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
    Deep Purple

Голям фен Аватара на Emilen
    Във всеки случай "бяло" не бива да е. Това, на което жаргонно и грубо казват "сиренце", всъщност е проблем на поддържане на хигиената. Не е хубаво да остава, защото може да доведе до инфекции. За мириса-да не говорим.

Аз имах същия проблем(предполагам) като твоя, грешката ми беше, че от срам отлагах и отлагах, не споделих с никого. Това ми пречеше да започна да водя полов живот и ми скаваше самочувствието. Накрая се реших да отида на уролог, проблемът се оказа лесен за разрешаване (безболезнена операцийка, около 10-15 мин.). Животът ми започна втори път след като разреших този проблем. Не го отлагай, няма за кога да чакаш!!!

Добре, тогава някой знае ли все пак добър уролог в Бургас, към когото да мога да се обърна? А и добре ли ще е да кажа на някой приятел за проблема ми за да дойде с мен при лекаря? Защото точно вмомента имам приятелка и докато преди го мислех за отложимо, сега едва ли е такова... с нея досега сме обсъждали тази тема точно веднъж и то беше общо взето заради отговор на едно от онези въпросчета във фейсбук... и я питах щото въпроса беше дали би спала с мен по свое желание и тя беше казала да и й казвам "така ли?" напълно нашега а тя ми писа "когато му дойде времето" ... (съжалявам че ви спамя с тези допълнителни неща, просто...) и като цяло с нея не сме кой знае колко напред откъм тези неща, мисля че ще минат поне 1-2 месеца докато се стигне до това, даже са малко
    Съжалявам за офтопика, въпросите:
    1.Някой знае ли добър уролог в Бургас, към когото мога да се обърна?
    2.Да повикам ли някого с мен (към баща казах че не мога да се обърна, обяснил съм в предния пост)
    3.Този проблем със 'сиренцето' като че ли става по-рядко а и общо взето измих се веднъж с течен сапун по-човешки и усърдно и оттогава се мия всеки път само с вода и става, но въпреки това мисля че се получава от тва понякога като ми стане няколко пъти за деня (4-5 поне) и когато не съм мастурбирал скоро... а инфекцията е ужасна ;Х
    4.За колко време може да се получи това, което казва hugeZ, защото понякога и аз правя така, но в ерекция днес достигнах до половината на главичката и това беше, а е най-много от всичките пъти, които съм пробвал досега
    5.Операцията трае 10-15 минути... а после? има ли проблем примерно 1вия ден лека болка и т.н. ... и мисля, че казаха, че тези операции траят за определено време, после пак трябва да си ги правиш... така ли е?
    6.За темата с уролога, ако никой не може да ми каже някой добър такъв в Бургас, тогава къде да потърся и откъде да разбера дали е добър?
    7.Колко пари струва прегледа, 'операцийката' и всичко, за да знам колко да заделя...?
    Благодаря предварително, ако някой се е наел да ми отговори на въпросите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си