- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с забелването на главичката
Ами и аз бях така като бях по-малък но зависи.При мене имаше залепнала кожа и се наложи операция,но и след операцията пак ме болеше като го забелвам.Просто си е от възрастта.С течение на времето болката изчезва![]()
Влизаш тук изчиташ всичко от до ... ходиш на уролог режат каската и си като почти нов ....
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
на тази тема и трябва ключ! Има главна такава в раздел здравни проблеми и болести! 1во темата ти не е за тук! 2ро преди да пискаш нови теми ползвай търсачката! 3то имаш много сериозен проблем!!!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
девствен съм ... А и съм сигурен че вече проблемът е решен.
оле боже я ти са скрий ....Първоначално написано от Rofl4e
колко си тъп/а
1.той е по-умен защото пише на майчиния си език (а и без това е задължитено)
2.той му да ва съвет операцията е лека и "дребна работа" не е нищо плашещо той казва истината след като си толкова тъоп същество поне мълчи и не се обаждаййй .....
а по темата прав е той отиди на уролог операцията е толкова безобидна ... като чели ти горяд капиляр от носа ... (това е сравнение по важност не по болка или др нещо) така че не се пиртеснявай а иначе да колкото по-бързо отидеш по-добре може да се усложни и да се наложат по-сериозни мерки![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Добре, а къде да потърся добър уролог? поне някъде в интернет да има случайно и откъде мога да разбера колко добър специалист е? защото това си е важно... а и да питам пак - има ли нужда да ходя с приятел и колко струва цялото 'удоволствие'![]()