- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една [не] грозна приказка
В момента пиша нове тема, а не знам защо я пиша. Може би искам просто да споделя, защото вече не издържам! Та ето как започва всичко: Имало едно време един грозен жабок, който в последствие се превърнал в красив принц. Жабокът живеел в долината при малката река. Там често ходело да си играе едно момиче. Един ден я видяла жабокът как подскача напред, назад и си помислила: "Ооо какъв ужасен жабок." Минало време... Момичето съвсем забравило за този жабок. Един ден докато се разхождала на далечно далечно място с приятели тя видяла едно жабче да квака в унисон с друго жабче. Двете животински били хубави и благозвучни. Момичето си приближило, а нещеш ли жабчето скокнало върху кракът й и роговорило с човешки глас: "Целуни ме, целуни ме". Момичето се доближило още повече до жабчето и положило устни върху него. Изведнъж жабчето се превърнало в красив принц. Разходили се момичето и принца, а той с неговото устроумиекарал момичето простоянно да се смее. И така момичето се прибрало у дома си и продължило обичайните си дейности. След седмица, две докато скучаело и търсело приятно занимание се сетило за принца. Момичето му писало писмо и така започнало всичко. Остроумният хумор на принца карал момичето да се чувства добре. Момичето се влюбило в него, но винаги когато случайно се срещали, той не й обръщал внимание. Момичето опитало какво ли не, но явно принцът просто не бил за нея. И така до ден днешен момичето се мъчи с безброй въпроси в главата си, от които най-важният - как да постъпи.
Така, това беше красивата част от приказката. Лошата е, че момичето от самото начало знаело, че принцът страда от недостиг на мозъчно вещество и лек за тази болест няма. Също така принцът дори на 14, се държал като на 10 и изпод красивите устни на горкият принц избликвали само вулгарни думи, лишени от смисъл. И все пак принцът давал някаква надежда на момичето винаги когато погледите им се засичали случайно. Момичето знаело, че нищо няма да се получи между тях, но нещо винаги я подлудявало, когато видела принца. За жалост не само тогава. Момичето не спирало да мисли за принца и как евентуално на следващия ден ще го види пак.
Благодаря на тези, които си направиха труда да го прочетат. Ще съм ви още по-благодарна ако спестите благоразумните си коментари, пробудени от неумението ми да пиша или умението ми да разточвам разказваното като локум. Та ако някой иска да помогне на момичето ще е добре дошъл. =`)
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ох...как да ти помогнем... Може би,момичето трябва да го целуне един последен път и да го остави в блатото,където явно е мястото му...![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Айде сега и за Пепеляшка приказката и да ходя да си лягам спокойна
![]()
Шегувам се. Може жабата само ти да я виждаш като принц. Понякога като се влюби човек си слага от тия голеееемите розови очила и всичките жаби стават принцове,всичките блата дворци и т.н.
Аз на един 18-19 годишен не му разбирам устройството в главата камоли на 14...той си е още дете не се шашкай. Още си малка има още тооолкова други принцове и жаби и крастави магарета да срещаш че не е истина.
jaboka ti e o6te mnogo maluk iz4akai da stane na 20i ako ne se e promenil.........ne naistina nai veroqtno e ot godinite nali znaete pri mom4etata umstvenoto razvitie e zabaveno
ne mu se surdi mnogo
ako iska6 promqna nameri si nqkoi po porasnal
![]()
Твърде вероятно е, както казах и по-нагоре, само ти да виждаш жабата като принц. Освен това той е още твърде малък....все пак е мъж. На тях им трябва дооооста време за да пораснат.
Ако питаш мен зарежи го тоя жабок и си намери някой, който е пораснал достатъчно и може наистина да се превърне в принца за теб.
П.П. Аз отдавна вече не вярвам, че има жабоци , които се превръщат в принцове, но....кой знае.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Ега ти колко си права.Първоначално написано от curka87
Момчетата на тази възраст си мислят че са интересни и оригинални като използват вулгарни думи, които изобщо не отиват да излизат от малката им уста.Най-добре го зарежи изгубена кауза е, намери си накой с по развито сиво вещество.
Не знам как да ти помогна. Може би наистина трябва да оставиш принца в блатото както казаха по-горе. А това, че не го разбираш...нормално е- до сега нито едно момче, не съм разбрала истиснски. Просто тяхната мисъл и логика са много различни от нашите.
А аз вече вярвам в друга приказка, че когато целунеш принца- се превръща в жаба...
I know I should stop believing ... !
Мнението ми оправи настроението. Страхотно го каза.Първоначално написано от Valhala
![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Съгласна съм... и мвжду другото много ме нарадва начина по който си го написала..Първоначално написано от curka87
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Права си до някъде.Към моичето попаднала си на такъв принц ,който не те разбира и той явно няма да се променя,така ще търсиш или нов жабок или нов принц.Първоначално написано от TooLittelTooLate
![]()
момченцето още мн време няма да се превърне в принц...ако изобщо някога се превърне)
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
А може би не е никакъв принц,а прост жабок....![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Мерси,мерсиПървоначално написано от JahSoldier
![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Относно приказката не става (недей да пишеш каквито и да е историики върху сюжети на приказки тъй като ще се получи лайно).
За момичето.Остави момчето след като е кръгал идиот ще си скъсаш нервите.
Йога и мъдрост
След като сама разбираш, че не е за теб, не знам защо чакаш да чуеш и нашето мнение... Подкрепяме те разбира се!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
дебеш и малоумния принц ааа
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.