- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- У кенефО
to huu ma nali ti kazvam iskat sa baq finansi za taq cel trqq parvo da ograbim nqkolko bankiПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Raybeez каза:
http://evropa.dnevnik.bg/show/?storyid=614088
Saatana vittu perkele hate crew!
А най-интересното е, че българка го е направила!![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
дали?Първоначално написано от KadifWerewolf
we give it all.
Суетата.Моят любим грях.
Първоначално написано от TellMeYourName
Това, което ще видят посетителите на изложбата като България, е творба на българката Елена Джелебова.![]()
Първоначално написано от Boot
========>
Да ти го сдъвча?Предполага се, че някои или всички от предполагаемите автори на модули от проекта и техните биографии са измислени от Черни. Като автор на българския модул е посочена неизвестната авторка Елена Желебова.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
^Не! Който е гледал или слушал новините днес е наясно, че явтор на всичко това е чешки художник. Името на нашата художничка е измислено- такава жена не съществува. Още, когато проектът бил готов са правени нееднократни опити да се с9вържат с тази Елена. Опитите се оказали неуспешни, галериите, в които уж имала изложби не са чували за такъв човек. Сега и линк ще ви дам ако го намеря в нета.
Какво се случва с тоя свят, не знам, не ме питайте, всички изперкаха![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
"Самият чешки скулптор призна, че е измамил властите на ЕС с изложба, отразяваща предразсъдъците като изкуство. Той каза, че е направил скулптурите заедно с малка група чешки художници. Според някои съобщения той е искал да прибере целия хонорар за организация на изложбата от 50 000 евро без да го дели с колеги от други страни."
http://dnes.dir.bg/2009/01/13/news3848252.html
Винаги сме си били такива...
Ами аз ви казвам, че колкото и чужденци познати да са идвали тук на всички тях най-голямо(отрицателно) впечатление им е правило турските миризливи кенефи в България.Какво да се прави...има си ги. Иначе е некоректно разбира се, спор няма.
Скандално, но оригилано. Аз приемам нещата от хумористичната им страна. Ако бяхме единствените 'обидени' в проекта - да, но всички са 'засегнати' в една или друга степен, а пък и това е изкуство - нормално е да се търси скандалното.
ммм и аз като мачока.![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Хах като че ли можем повече да се изложим.![]()
Отдавна всички ни знаят като "кенефа" на Европа, така че нищо ново под слънцето.