- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Стил на обличане
Я кажете момичета,кой стил на обличане най-много ви харесва и опишете как се обличате![]()
![]()
А момчетата да кажат кои момичета най ви хареват по стила на обличане
![]()
![]()
![]()
:P
:P
![]()
You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware that I'm tearing you asunder.
There's a thunder in our hearts, baby.......
Не мисля,че темата ти има нещо с любовта. Объркала си раздела май.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Най-вече спортно елгантният стил ме влече.Първоначално написано от Bunny rabbit
![]()
Аз нямам определен стил...по спортно е най-добре..тоест комбинирам ги по цветове иначе както ми хареса..
а най-харесвам момчета с панталони които да ги потчертват на някои места![]()
![]()
![]()
нз защо...е и смъкнатите ме радват ама не се вижда.......Ъъъъъ да де не се вижда добре
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Обичам да се обличам с дрехи които са прилепнали по мен![]()
Най-често съм спортно облечена,рядко се качвам на токчетата,само
когато има повод или дискотека.![]()
спортно-елегантноperfect!
Аз все спортно обле4ена ходя, затва не ми дават и пове4е от 17-18Не знам, на ток4ета така и не се нау4их да ходя и определено не ми е удобно.
Ина4е за мом4ета - не се кефя на някви фешън изроди, прекалено смъкнатите също не ми харесват..Де да знам, най-обикновена тениска или риза и дънки е перфектно.
![]()
Робинята на Quench
хах ми кецове,дънки (панталон,джинси) тениска,суичър и тва е
Скоро писах в подомна темаама както и да е - Нося тениски , суитшъри , маратонки и смъкнати гащи .
аз много харесвам спортния стил специално аз се обличам обикновено .. всмисъл не седя пред огледалото по 4-5 часа не ии размятам блузи и дрехи в стаята докато си избера какво да сложа ... дънки кецове тениска и няква връхна дреха ако е по-хладно .. но понякога като излизам някаде където се изисква по-елегантно облекло си подбирам други дрехиабе общо взето както казаха някои понагоре от мен - СПОРТНО-ЕЛЕГАНТЕН
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами аз обичам спортно-елегантния стил. Дънки, панталонки. Поли не нося, а рокли само по повод и пак избягвам. Така и не се научих да ходя на ток.Най-високите ми объвки са 5 см. и са платформа така че не се броят .![]()
Ох,моля ви се,стига с тея темиИма още поне 10-20 такива!!!!!!!!!!
спортно-елегантно
Let The BEAT Control Your Body
Gledam da se nosq kakto na men mi haresva.Nikoga ne sym haresvala modata i ot kakto mina vremeto maika mi da mi kazva kakvo da obli4am,zapo4nah da se nosq kakto vinagi sym iskala - s poli i rokli.Za obuvkite i predi ne e bilo vypros - visoki,nezavisimo dali platforma ili tok4e.
Haresvam mom4eta,nose6ti se v elegantniq stil.Moje i malko sportno de,no obojavam nqkoi da e s riza,a nedai boje s obuvki..auuu![]()
Някъф потник - памучен, от ония спортните; дънки и кецове.
ми зависи от случая, ама по принцип спортно-елегантно.. някви дънки, потник... и фиуууу навънка![]()
Ти най-добре знаешКецове..смъкнати дънки ^^тениски...4ереп4ета...swi4eri...п ук харесвам смъкнати мом4ета (G)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
...кфот ми е на кеф кът съ събудъ![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Бе, стига с тия дрехи, бе. Не разбрахте ли, че е най-важно как е без дрехите?!
![]()
..и по улицит гол/а ли ходишПървоначално написано от Orono
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..