- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Varni se ;[
Zdraveite na vsichki....
Imam problem... i sega shte vi razkaja kakuv...
Moqta istoriq zapochva nqkude avgust kogato za purvi put go vidqh,chesno da si priznaq ne mi napravi tolkova golqmo vpe4etlenie... no interesnoto e che makari da ne go poznavah(toi e priqtel na edna ot nai dobrite mi priqtelki) ne go podminah ... sprqh se i go zagledah a toi mi se usmihvashe...Sednahme nai nakraq pri nego i oshte edin negov priqtel postoqhme okolo 15 minuti nai mnogo i si trygnahme.Nai golemiQ mi problem togava obache beshe edno drugo momche ... koeto naistina si mislih che obicham togava...
Edin den tazi moq sushtata priqtelka mi kazva che neiniq priqtel s koito se zapoznahme me bil haresal... neka da go narechem ''M'' .Togava strashno mnogo bqh naranena ot momcheto koeto obichah tui kato toi me tyrseshe s izvinenie samo za sex a hora povqrvaite mi az naistina durjah na nego tyi kato toi mi beshe 1viq ...i mojebi imashe i drygo obache vqrvaite i az neznam kakvo.Taa naranena az... ot nego reshih da go zabravq i da izlezna s ''M'' dobre de ama tfa beshe nai golemata greshka koqto mojah da napravq.Izleznahme na diskoteka az toi... tazi moqta priqtelka i bratov4ed i.... beshe super... nakraq ostanahme samo dvamata i uj reshihme da si trygvame... obache otidohme da se razhodim...sednahme na edna peika...prikazvahme si ... ne beshe ot oniq kudeto vidqt li momiche i davai iurush... beshe delikaten nejen i tyrpeliv...Stana kusno...ili rano xax neznam seki go razbira razlichno... doide da me izprati do nas... i me celuna beshe adski hubavo... bqh 6tastliva... 4e imam novo prekrasno momche v jivota mi...toi mi vze skype-a i kaza che shte mi pishe ... taka i stana ... izleznahme na 15 septemvri ... nai lubimata mi data...Togava i trygnahme oficialno... beshe mn hubavo vupreki che az ne go ocenqvah mnogo mnogo...kolkoto i da se zalugvah az o6te obichah drygiq... ne bqh go zabravila... i edin den... tocno kogato bqh s ''M'' toi mi zvanna i poiska da se vidim ... znam za kakvo me vika znaeh kakvo shte stane ako ida...i go napravih ...nemojah da ostoq na izkushenieto a povqrvate mi sega tolkova sujalqvam...''M'' mi davashe vsichko ot koeto imam nujda beshe neveroqten toi i oshte si e de... predpolagam ....kak da vi opisha neznam... nishto ne ocenih ...vupreki che sas seki izminal den zapochvah da osuznavam... che pochvam da se privurzvam kum nego ... i che e vajen za men ... no v sushtoto vreme produljavah da se vijdam s nai golqmata greshka v jivota mi...... Izvednuj obache se sabudih razlichna zapitah se kakvo pravq az ... kak mojah da sum tolkova dolna kak moga da dopusna ... da izgubq nai prekrasnoto neshto koeto sudbata i Bog mi podariha... Kak moga da dopusna da izgubq choveka za kogoto sum mechtala tolkova vreme... ta az go obicham...tolkova mnogo.I ot togava ne sum poglednala drygiq...mislih che veche vsichko shte e nared no uvi ne... s vseki izminal den... gledah kak ..''M'' stava vse po hladen i styden kum men... samo misylta 4e mojeh da go izgybq me poburkvashe.I edin den se slu4i... 3 dekemvri ... nai ujasnata data v jivota mi... taka i nemojah da razbera prichinata a tolkova mnogo me obichashe.Nqmashe druga sigyrna sam...Togava si spomnqm si pomislih ''eto toi mi go vru6ta dori bez da podozira''.Ot togava moq den e ednoobrazen i prazen izpulnen s taga...Kazvala sum go mnogo pyti shte go kaja i tuk... Iskam samo 2ri shans...nishto poveche sujalqvam i se razkaivam za tova koeto storih ...teji mi ujasno mnogo na suvesta ...vseki den pla4a i proklinam dnite v koito sum bila s...drugiq...Osuznah se prekaleno kusno...znam che nqkoi mogat dakajat... ami zaslujavash si go... no hora sme.. vseki pravi greshki... povqrvaite mi razkaivam se iskam samo lubovta mu otnovo da me ozari...nishto poveche.
Не издържах да дочета темата и не разбрах за кво иде реч, но те съветвам да не се предаваш!
Оффф ама и вие момичетата сте едни същества /да не ви наричам животни (говоря само за някои, не слагам никой под общ знаменател, както вие правите с нас момчетата)/ та уж да тръгнеш с друг който е готов да деде живота си за теб в буквалния смисъл, а след това да ти се обиди бивш, който те търси само да те е*бе... и ти си отишла заради ИЗКУШЕНИЕТО ?!.. пък после казвате, че съжелявате.. Не можете ли да бъдете наясно с чувствата си, или поне да ТРЪГВАТЕ С ДРУГ, САМО ТОГАВА КОГАТО СТЕ СКЪСАЛИ НАПЪЛНО С БИВШИЯ.. ?!?!?!
Просто нямам какво друго да кажа.. предстаям си как ще се почувства "М" ако разбере затова.. и на всичкото отгоре оня ти се е обадил докато си била с "М" ...
Спирам с по-нататъчните коментари..
ЕДИТ: Трябва да направят нов раздел "ГАДНИ ПОСТЪПКИ" ...
Брато, с 3 реда обобщи всичките глупости където е изсрала на цялата страница.
По темата бих казал: ЕБАзИ КИФЛЕНСКИТЕ ИСТОРИИ!
Ем брат така е.. Просто след като го прочетох отПървоначално написано от StayFly
изражението ми стана
... като е искала да изпитва ИЗКУШЕНИЕ.. да си е останала със стария си "приятел" да си я ебва от време на време за негово удоволствие, а не да наранява след това въпросното момче "М"..
Просто не знам с какво го е заслужил..
Мале горката.. ами не знаеш ли защо те е скъсал? Да не би да е разбрал за другия??
![]()
Кво хулите момичето бе глупендери. Мъжете да не сме по различни. На всеки човек може да се случи това. Тя е имала чувства все пак. Не спомена или поне аз не видях причината поради която М се е отдръпнал от теб. Все пак ти си преценяш. Ако има надежа за нещо по добро се бори за М.
Поздрави !
Ако беше на кирлица щеше да е супер. Хипнотизирах се от тая маймуница.Както и да е..
Влизам ти в положението...и аз съм била в подобно.
Само дето беше 1-2 пъти и то в началото на връзката ми със второто момче...после се осъзнах и се спрях.
Не се отказвай...докажи му,че го искаш и няма да го предадеш пак.
Той ще те обича,колкото и да се прави на безразличен...няма как да го промени...но все пак не му и позволявай.
Бъди до него и му показвай,че ще се бориш
Той ще го оцени.
И все пак като решиш да правиш такива жертви пред него и да се доказваш,гледай следващият път да подминеш бившия...иначе всичко ще отиде на вятъра![]()
Успех!
На колене ли да паднем вече,за да помолим да пишете на родния ди език!
![]()
ПП.Хич нямам нерви да ти чета романите на латиница,каквото и да е пожелавам ти да се справиш
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Първо не се отказвай от второто момче,но си постави някакъв срок за да не се бориш вечно...ако видиш че не върви на никъде не се мъчи.
Второ-много често разбираме колко много значи някой или нещо за нас чак когато го изгубим...клише,но пък чистата истина.
Трето-когато обичаш някого,наистина си влюбен в него и го оценяваш правиш всичко възможно за да не го нараниш и според мен когато си изневерила все още не си знаела какво означава новото момче за теб.
И четвърто-тва си е моя гледна точка за живта,но аз никога не се лекувам от някого със заместители,защото до някъде това е използване,защото ти искаш просто да не си сама и по този начин не даваш всичко за новата връзка. Така че както бяха казали по-нагоре-аз лично започвам връзка,когато усетя,че съм се разделила с миналото и съм готова за нещо ново.
+ Алелуя всички!Да чуя-АЛЕЛУЯЯ!!Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
ехото:хуяя,хуяяяПървоначално написано от ImmortalForever
+1 Като го преведеш пусни нова тема.Първоначално написано от SuperBadSuperFresh