- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- отново наранена.....до кога... ;(
писнаа ми хораа писна ми всеки път аз да съм добрата ии да си правят с мене каквото искат....;( за пореден път ме нараниха мразяяя мъжетеее повечее никакви мъже край....иде ми да заспя и да не се сабудя никога...;( съжалявам за тъпата тема просто исках да споделя....;(
ми скъсахме с приятеля ми като до последно ми казваше че ме обича....сиг е спал с друга и няма смелост да ми каже....;( ще умра чесно ;(
Винаги си казваме това когато някой ни нарани умишлено или не толкова....после се почва първо "хубави думи" за него...псоле за нас.... и накрая рев....ревв.... и до никъде не се стига!!!Предлагам ти или да споделиш на някой близък или да си кажеш "Няма смисъл!" Не си заслужава...!" и изобщо да не се ядосваш и разтройваш за каквото и да е...
колкото и да ти е трудно...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Никви мъже?Без лесбийски истории ей
и аз имах подобна случка преди седмица...знам че сега не можеш да се успокоиш, но трябва да се опиташ..Първоначално написано от I_hate_you_p
ако ще ти олекне излей си каквото ти е точно
хах....няма ;( просто вече на никой няма да се доверя....;(
Няма да умреш спокойно.Тъй като предполагам не са никакви мъже,а некакви момченца егоисти е ясно.Ако е мъж няма да се захване с малки момичета.Хвани си друг,за да го преодолееш.И второто,което е по-добре се захвани с някакво хоби,запиши се на някакъв спорт или нещо подобно.Занимавай се с нещо,което да не ти напомня за всичко отрицателно.Първоначално написано от I_hate_you_p
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Промени стратегията тогава....
Просто гледаш напред и това е.Ще дойде друг.![]()
ем в живота е така-свиквай просто![]()
сега разбирам защо мислиш така но от друга страна с времето тази болка която изпитваш сега ще те направи по-силна и по-опитна в любовта .Не се от4айвай-ще срещнеш то4ния 4овек когато най-малко о4акваш![]()
I can't stop myself from loving you <3
Иии .. големи сте филмари всичките . Не знам .. не знам до кога ще си мислите, че света свършва с поредния неорентиран тип..Света е хубав, животът е хубав - трябва само да вдигнеш главата си и да го осъзнаеш ! Огледай се около себе си и ще видиш колко много неща има, които да те правят щастлива ! Нали знаеш : " Не е нещастно момичето , загубило любовта на един глупак , нещастен е глупака, загубил последния си шанс да стане човек" ... Така че просто се усмихни , кажи си : " Каквото било , било " и продължи живота си ...
най- накрая едно смислено мнениеПървоначално написано от PreciousDiamond
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Само да кажа, че от самосъжалителни помисли смисъл няма.. поглеждаш нагоре и очакваш следващото хубаво нещо, което ти предстои.. не се жалвай за свършили неща. Знаем, че е тежко, но направи така, че следващия път да се влюбиш тогава, когато наистина смяташ, че е разумно, а не в първия младеж.. хайде и да се оправяш..:}
Спокойно, просто се усмихни и си кажи, че не си заслужава. Знаиш ли още колко такива ще срещнеш? Научи се от сега да го преодоляваш бързо и без много рев. Хайде горе главата и се оправяй.![]()
I know I should stop believing ... !
и аз бях като тебПървоначално написано от I_hate_you_p
изведнъж почнах да преебавам всички наред , но и това не е начин да преодолееш мъката. Просто се опитай да го забравиш
Все пак той не е единственото момче на света ;]
Винаги е така след някоя връзка,която не е вървяла на добре.И аз бях така и още съм така...ама "Каквото било...било!!!" сега се опитвам да не мисля за тогава и да гледам себе си
![]()
![]()
След това което ми причиних тези две момченца...просто никога няма да се влюбя...;(Първоначално написано от suitable
съдба.....;(
мхм мн добре казано и всеки път, когато се сетиш за него си спомни как се е подиграл със чувствата ти и със самата теб, и какво ти е причинил. Ще видиш как малко по-малко ще го забравишПървоначално написано от PreciousDiamond
![]()
Винаги тези, които са мекушави или се правят на такива, страдат най-многоЗа да не бъдеш наранявана и пренебрегвана, просто трябва да устояваш позициите си, да не си винаги съгласна с другите, да им позволяваш да ти се качват на главата ... хора, които са добри и меки обикновено ги мачкат ...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ми ще те нараняват още сигорно милиярди пъти докато не намериш любовта на живота си![]()
Бинго!Първоначално написано от miloto_girl_4e