.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Винаги тези, които са мекушави или се правят на такива, страдат най-много За да не бъдеш наранявана и пренебрегвана, просто трябва да устояваш позициите си, да не си винаги съгласна с другите, да им позволяваш да ти се качват на главата ... хора, които са добри и меки обикновено ги мачкат ...

Град
    Ямбол
    Ще ти мине. Ей заради такива хора като тебе се появиха ЕМО-тата...

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

Ако не се лъжа, в предната ти тема ми се правеше на много вървежна и беше супер убедена, че той те обича и няма да те изостави и нямаш нужда от тъпи мнения.Разбира се ти искаше от нас, да ти кажем това, което искаше да чуеш, а не каквото е в действителност, но лично аз ти казах, че пича не те ще...Нищо сега -страдай си- и усещай за друг път кога един мъж те лъже по-навреме....

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Ако не се лъжа, в предната ти тема ми се правеше на много вървежна и беше супер убедена, че той те обича и няма да те изостави и нямаш нужда от тъпи мнения.Разбира се ти искаше от нас, да ти кажем това, което искаше да чуеш, а не каквото е в действителност, но лично аз ти казах, че пича не те ще...Нищо сега -страдай си- и усещай за друг път кога един мъж те лъже по-навреме....
    виж сега ваобще не съм се правела на вървежна...а пък колкото до пича първо че ме иска...второ рразбрах че ми е изневерил и скъсах с него.....трето вече съм добре и не ми пука....моля те престани с тъпите си мнения като незнаеш за какво става дума и предния път ти го казах....!

Голям фен Аватара на Aicken
    каде си ранена , простреляна ли си
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Цитирай Първоначално написано от I_hate_you_p
    виж сега ваобще не съм се правела на вървежна...а пък колкото до пича първо че ме иска...второ рразбрах че ми е изневерил и скъсах с него.....трето вече съм добре и не ми пука....моля те престани с тъпите си мнения като незнаеш за какво става дума и предния път ти го казах....!
    Няма да спра не за друго, а защото бас хващам че нито си ми на годините, нито на нивото, да ми говориш така, сякаш ми държиш някакъв тон.. Да, и аз разбрах, че ти е изневерил и точно по горепосочената причина, ти казвам, че още в предната тема разбрах, че той не те иска..Толкова ли не можеш да преживееш това, че някой не те иска..??? Като израснеш малко и ти ще виждаш нещата от друг ъгъл..И щом вече си толкова добре, не виждам смисъл от темата ти..

според мен ти си мах на 15, наранена си (кървиш) сърцето ги го няма...ауууу, боли те..ааа агонияяяя, ааа края на свена идвааааа, та по темата...страдай, насадила си се сама..

Цитирай Първоначално написано от I_hate_you_p
    Няма да спра не за друго, а защото бас хващам че нито си ми на годините, нито на нивото, да ми говориш така, сякаш ми държиш някакъв тон.. Да, и аз разбрах, че ти е изневерил и точно по горепосочената причина, ти казвам, че още в предната тема разбрах, че той не те иска..Толкова ли не можеш да преживееш това, че някой не те иска..??? Като израснеш малко и ти ще виждаш нещата от друг ъгъл..И щом вече си толкова добре, не виждам смисъл от темата ти..
    да и защото не ме иска реве постоянно ми се обажда пише смс-и идва в даскало.....ти си май в тоя форум само да се заяждаш никакъв тон не ти държа..ако обичаш не коментирай в тая тема...

оооо,боже господи.... Скъсали сте ? и ? Ще се обр*сна на петолъчка...сега ей
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Стига го мисли,поне си видяла че не те заслужава и не е момчето за теб.Ще дойде и твоето време...за всеки влак си има пътници,гледай го от хубавата страна

Живота пръдължава. Щом те е наранил едва ли заслужава сега да ти е гадно за него! Намери някой, който няма да те излъже, няма да те нарани. Спокойно ще го намериш! И аз бях мн добра с вс а те ме нараняваха и аз се промених. Спрях да вярвам на който и да е и мн страдах като цяло.., но после намерих човека, който да ми върне вярата в хората! Продължи напред, мани го тоя тъпак!
    Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Никви мъже?Без лесбийски истории ей
    +1

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Иии .. големи сте филмари всичките . Не знам .. не знам до кога ще си мислите, че света свършва с поредния неорентиран тип.. Света е хубав, животът е хубав - трябва само да вдигнеш главата си и да го осъзнаеш ! Огледай се около себе си и ще видиш колко много неща има, които да те правят щастлива ! Нали знаеш : " Не е нещастно момичето , загубило любовта на един глупак , нещастен е глупака, загубил последния си шанс да стане човек" ... Така че просто се усмихни , кажи си : " Каквото било , било " и продължи живота си ...

Напълно съгласна =D>
    Живота е кратък,наслаждавай му се!!!
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

i az se 4uvstvax taka no spokoino 6te go preodolee6 trqbva ti samo malko pove4e vreme. 6te si nameri6 dryg koito 6te te zaslujava pove4e.
    какво е любовта да обичаш някого който не заслужава.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Той губи
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си