.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    TaM..

Моля Помощ!

Та проблема ми е ,че скоро ще излизаме с едно моми4е на кафе ..много я харесвам...зарибявките ни по4наха преди около 1 година...зака4ки свалки ..ала така и не стана работата...лятото пак сме излизали ,но не сме оставали никога насаме и пак не стана нищо.та зна4и предложих на моми4ето да излезем аз 1 мои приятел и тя с още някои неина приятелка.Веднага се съгласи,днес уточнихме ве4е вси4ко и се разбрахме че другата седмица ще излезем...след това ме пита кое е моми4ето с което бях днес ( със 1 приятелка се прибирахме от даскало ) и след като и отговорих ми писа ,че имала приятел но ходели отскоро и маи нeщата не вървели...Та въпроса ми е...след като идем на кафе аз се прибирам сам с нея...да се опитам ли да я целуна или това ще е твърде подло от моя страна спрямо приятеля и ? Моля ви раздвоен съм...а много много я харесвам...за мен от година насам все едно няма други моми4ета....изтръпвам само като я видя...не знам какво е ,но мисля че се влюбвам...

Град
    Destanation unknown ((:
    Абе чак за целувка не знам , ама ... поне говори с нея ; )

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    пшш красавицата ти от Търново и беше
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Ами всъщност е малко кофти, да, виж как ще се развият нещата като излезете и в удобен момент просто я попитай за приятеля й. Моят съвет е да не насилваш нещата, докато тя не реши какво иска.
    Успех!
    Любовта е сляпа, но надушва парите!

Град
    TaM..
    не за друго...ако мом4ето беше някъв идиот...изобщо не ми дреме ..ама е познат на брат ми е чувам само добри неща за него...дали ще е по-добре да из4акам да видя какво ще стане с връзката им и ако скъсат тогава ве4е да деиствам...така поне няма да ставам причина за евентуалната им раздяла

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    пшш красавицата ти от Търново и беше
    Хах неее

излезте виж как вървят нещата с гаджето й
    да остани насаме с нея но не пребързвай с целувките
    кажи и това което чувстваш към нея но не я оставай да те върти на малкия си пръст
    ако тя изпитва нещо към теб ще зарежи приятеля си и ще бъде с теб

Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от FlipY
    не за друго...ако мом4ето беше някъв идиот...изобщо не ми дреме ..ама е познат на брат ми е чувам само добри неща за него...дали ще е по-добре да из4акам да видя какво ще стане с връзката им и ако скъсат тогава ве4е да деиствам...така поне няма да ставам причина за евентуалната им раздяла
    Еми може да изчакаш на следващата ви среща /ако се стигне, за което всички ще стискаме палци/ да пробваш тогава да я целунеш, защото както ти каза може да изчакаш, да разбереш какво ще стане 1во с връзката им и тогава да действаш, и също ако пробваш още сега да я целунеш пък може да си помисли нещо, или пък може да и хареса.. не знам - зависи от много неща, ти я познаваш, такаче би трябвало да знаеш

Пожелавам ти успех и другата седмица като се видите, разкажи какво е станало

Осъзнаваш ли колко си ценен ?!
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Град
    TaM..
    Цитирай Първоначално написано от JahSoldier
    Осъзнаваш ли колко си ценен ?!
    Съжалявам ,но не разбрах какво точно имаше предвид Благодаря за горните мнения

Братлеее пишат се големи глупости от глоеми "разбирачи"!!! Единственото нещо, което трябва да послушаш ако си наистина влюбен е сърцето си замисли се когато я погледнеш и то се разтупка, точно в тоя момент всичко ше ти се нареди и в повечето случай ше знаеш какво да правиш и ще го направиш перфектно Успех от мене

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    ако мен питаш вече си влюбен ч година си е 1 година.. но ще е прибързано от 1 кафе да я целунеш.Почни пак отначало,все едно сега се запознавате, колкото и да е мъчително, покажи и нтереса си, не инертността си... успех!
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    ако мен питаш вече си влюбен ч година си е 1 година.. но ще е прибързано от 1 кафе да я целунеш.Почни пак отначало,все едно сега се запознавате, колкото и да е мъчително, покажи и нтереса си, не инертността си... успех!
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Град
    TaM..
    Много благодаря за мненията Ви..те са от особено важно значение за мен Радвам се ,че все още има хора ,които наистина помагат в този форум

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Не прибързвай,ако не искаш да почне да те отбягва.Бъди внимателен и и покажи по полека и бявно,че не ти е безразлична.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си