Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
Цитирай Първоначално написано от I_hate_you_p
Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
Ако не се лъжа, в предната ти тема ми се правеше на много вървежна и беше супер убедена, че той те обича и няма да те изостави и нямаш нужда от тъпи мнения.Разбира се ти искаше от нас, да ти кажем това, което искаше да чуеш, а не каквото е в действителност, но лично аз ти казах, че пича не те ще...Нищо сега -страдай си- и усещай за друг път кога един мъж те лъже по-навреме....
виж сега ваобще не съм се правела на вървежна...а пък колкото до пича първо че ме иска...второ рразбрах че ми е изневерил и скъсах с него.....трето вече съм добре и не ми пука....моля те престани с тъпите си мнения като незнаеш за какво става дума и предния път ти го казах....!
Няма да спра не за друго, а защото бас хващам че нито си ми на годините, нито на нивото, да ми говориш така, сякаш ми държиш някакъв тон.. Да, и аз разбрах, че ти е изневерил и точно по горепосочената причина, ти казвам, че още в предната тема разбрах, че той не те иска..Толкова ли не можеш да преживееш това, че някой не те иска..??? Като израснеш малко и ти ще виждаш нещата от друг ъгъл..И щом вече си толкова добре, не виждам смисъл от темата ти..
да и защото не ме иска реве постоянно ми се обажда пише смс-и идва в даскало.....ти си май в тоя форум само да се заяждаш никакъв тон не ти държа..ако обичаш не коментирай в тая тема...