.

Виж резултатите на анкетата: vie kude predpo4itate da prodiljite obrazovanieto si

Гласували
7. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • v moqta rodina

3 42,86%
  • v 4ujbina

4 57,14%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Къде е по-добре?

zdraveite
    az sum 8-i klas vqrno 4e sum maluk ama iskam da popitam horata koite sa prejiveli tva dali si zaslujava da ostane6 v bulgariq sled dvanaisti klas
    ili da zamine6 za 4ujbina (germaniq) imam predvid 4e tuk ne raz4ita6 na sobstveni znaniq a na vruzki toest ako iska6 da kandidatstva6 za nqkoq rabota i si po kvalificiran ot konkorentite si 6te izberat toq s vruzkite
    a az si mislq 4e v 4ujbina ne e taka

rqrno 4e sum otrasul tuk i tuk mi e vsi4ko milo i rodno ama az presledvam parite i ne iskam da si pohabqvam vuzmojnostite v bg

Град
    Dresden
    Всичко, което казваш е вярно. Но преследваш ли парите-чужбина е избора за тебе. Германия особено е страхотна възможност за пари. Така че заминавай, макар че имаш време още

Re: kude e po dobre

Цитирай Първоначално написано от ici_pi4a
    zdraveite
    az sum 8-i klas vqrno 4e sum maluk ama iskam da popitam horata koite sa prejiveli tva dali si zaslujava da ostane6 v bulgariq sled dvanaisti klas
    ili da zamine6 za 4ujbina (germaniq) imam predvid 4e tuk ne raz4ita6 na sobstveni znaniq a na vruzki toest ako iska6 da kandidatstva6 za nqkoq rabota i si po kvalificiran ot konkorentite si 6te izberat toq s vruzkite
    a az si mislq 4e v 4ujbina ne e taka

rqrno 4e sum otrasul tuk i tuk mi e vsi4ko milo i rodno ama az presledvam parite i ne iskam da si pohabqvam vuzmojnostite v bg
    Ицко, я не се занимавай с глупости, а лягай да спиш, късно е вече.

Не знам защо всички българи живеят със съзнанието, че като отидеш в чужбина директно печелиш луди пари, а чужденците само теб чакат и те носят на ръце. Такова нещо няма. Попринцип нещата там са доста по-уредени (зависи къде си, разбира се), но няма как да си сигурен дали си постъпил до-добре като си кандидаствал там или тук. Всичко си има своите плюсове и минуси.

Хубаво да е да се ориентираш по-рано, за да знаеш на какви уроци да наблегнеш, но имай предвид, че ще си промениш решението сто пъти, докато стане време за кандидатстване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си