.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Ами това са деца който немогат да асимулират думата "Обичам те" и я казват ей така... Само на един човек съм казвал думата "Обичам те" защото наистена беше така... а не както сега пуберите..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

с приятелката ми ходим от година и половина-2... и при нас го няма това... много рядко си казваме, че се обичаме... и въобще не го чувствам като клише

малко се дразня, че го казваме толкова рядко... но пък от друга страна, когато тя го каже.... чувствам се едва ли не на 7мото небе
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Мега фен Аватара на Blab
    Ти на колко си? 13?
    На колко души си казвала "обичам те"?

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    Ти на колко си? 13?
    На колко души си казвала "обичам те"?
    Аз ли ? Точно на 2ма души съм го казвала . И двата пъти съм го чувствала ... а за единия път .. продължавам и до сега (:

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    за мен има стойност и много се дразня на такива лигави начини за писане на обичам те. Миналата седмица мъжо ми каза, че ме обичКал. Фраснах го моменталически с 1 възглавница. Той да не е на 13-15, че да ме обичка.....бил го казал от лиготия
    Помолих го друг път като си изразява чувствата да го прави по-зряло. Е, поправи се де

Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Цитирай Първоначално написано от sexita

Вторият път беше на живо...и наистина го обичах и обичам... Не му го казах в очите защото се страхувах. Написах му го.
    Втория път си го казала на Иво нали ?
    да...

Голям фен Аватара на beb4yy
    На всички обичам те им е като ЗДРАВЕЙ кво се учудваш

Град
    София
    Тъпо, много тъпо. Ама ще пораснат, ще им дойде акъла в главата. Над 22 години вече не стоят точно така нещата, ама като се сменят поколенията кой знае :/
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    stz..;p
    Цитирай Първоначално написано от Balmy_I
    Ами то наистина вече да се чудиш да вярваш ли или не като ти кажат "Обичам те",нещо каторедовната фраза "Не съм като другите" ...Ама за 1 ден вярно чак пък любов май никога няма да се научат да различават както казваш привличането и любовта а има тоооооооолкова голяма разлика Ама дано има останали индивиди,които като казват,че те обичат да го мислят
    +1
    Как олеква като проумееш..
    не за тях .. за себе си живееш.. !

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    taka e,suglasna sum s teb,kofti e,4e ne ocenqvat istinaskata dyma,v4era gadjeto mi vika`obi4am te`/tva po skype/i az na kolko momi4eta si go kazval,i toi:na vs,s koito sum hodil dokato az sum go kazvala samo na edin,moita golqma lubov
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Вече почти никой не го казва от сърце...кат здравей и здрасти стана....аз за тва предпочитам или да ми го кажат от сърце или да си траят!И тва го праат се некви кифльоци и курасани:Би4кUuUM si ТъЪъ миЛууу

Град
    в мечтите ти
    Много ме дразнят такива начини за изразяване на обич.Върховна простотия, която прочетох днес- i ashh si te lofeee milyyy
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Тва вече вместо здрасти се използва.

Град
    Ямбол

Re: "Обичам те" или ... ?

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Та .. мисълта ми е .. не мислите ли , че именно заради такива хора "Обичам те" почва да става клиширана и банална фраза ? Защо все по-често казваме "Обичам те" без да се замислим за истинското значение на думите ? И кога, ПО ДЯВОЛИТЕ , хората ще се научат да правят разлика между привличане и любов ?!
    Че то си е клиширано от много време насам! Заради ей такива лиглички и фиешънчиТъ...
    И хората никога няма да се научат да правят разлика между любов и привличане. Примерно сега една 13 годишна, която ходи с гаджето си от 3-4 дни ще си мисли, че е влюбена просто защото не знае какво е това влюбване!!!! Човек, с повече опит може да ги различава, но не и едно хлапе.

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Вече почти никой не го казва от сърце...кат здравей и здрасти стана....аз за тва предпочитам или да ми го кажат от сърце или да си траят!И тва го праат се некви кифльоци и курасани:Би4кUuUM si ТъЪъ миЛууу
    твърдо зад Мими

Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Тъпо, много тъпо. Ама ще пораснат, ще им дойде акъла в главата. Над 22 години вече не стоят точно така нещата, ама като се сменят поколенията кой знае :/

Аз като гледам на къде вървят нещата едва ли ще се оправят, НО ДАЙ БОЖЕ

Голям фен Аватара на Aicken

Мамка му .. сега тука гледам импулса на една моя бивша любов ... Гледам си е написал на описание там линк към профила на някаква п***а и : " Ако те няма знам , ще полудея , знам , ако те няма , знам няма да живея . УбиЧъМ тЪъъ" При което аз буквално седя ето така и се чудя, аджеба , от колко ли време са заедно . Пиша му аз и отговора беше следният : " Еми запознахме се преди 2 дена , ама снощи тръгнахме" на квадрат ! Та .. мисълта ми е .. не мислите ли , че именно заради такива хора "Обичам те" почва да става клиширана и банална фраза ? Защо все по-често казваме "Обичам те" без да се замислим за истинското значение на думите ? И кога, ПО ДЯВОЛИТЕ , хората ще се научат да правят разлика между привличане и любов ?!

да не ревнуваш нещо като не ревнуваш не се рови в живота на другите.. че изглежда тъп в очите на хората не е твоя работа
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

[b]"Обичам те" са думи ,които в днешно време са изтъркани...НЕ може да се кажат на човек,коъто познаваш от 2-3 дни или с който ходиш от има няма ден ... Любовта идва постепенно със времето във впъзката...Приятелят ти просто не прави разлика м/у харесването и обичането....Ето защо тези думи не трябва даа се казват просто така за щяло и неещяло, а когато са истински и си сигурен,че идват от сърцето и чувстваш лубов

Не знам какво да мисля вече!

Град
    Destanation unknown ((:

Цитирай Първоначално написано от Aicken
    Мамка му .. сега тука гледам импулса на една моя бивша любов ... Гледам си е написал на описание там линк към профила на някаква п***а и : " Ако те няма знам , ще полудея , знам , ако те няма , знам няма да живея . УбиЧъМ тЪъъ" При което аз буквално седя ето така и се чудя, аджеба , от колко ли време са заедно . Пиша му аз и отговора беше следният : " Еми запознахме се преди 2 дена , ама снощи тръгнахме" на квадрат ! Та .. мисълта ми е .. не мислите ли , че именно заради такива хора "Обичам те" почва да става клиширана и банална фраза ? Защо все по-често казваме "Обичам те" без да се замислим за истинското значение на думите ? И кога, ПО ДЯВОЛИТЕ , хората ще се научат да правят разлика между привличане и любов ?!

да не ревнуваш нещо като не ревнуваш не се рови в живота на другите.. че изглежда тъп в очите на хората не е твоя работа
    По дяволите .. не ревнувам . Той не значи , а и никога не е значел нещо за мен .. Просто ми направи впечатление описанието му

Тва е,че хората приемат желаното за действително и той иска да я обича и ето на.... стана! и вс тия неправилно изписани лиготии ,които естетически са ужасни не значат нищо според мен! А "обичам те" колкото и да го казваш нищо не се променя тря да го докажеш
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Голям фен Аватара на Aicken

Цитирай Първоначално написано от Aicken

По дяволите .. не ревнувам . Той не значи , а и никога не е значел нещо за мен .. Просто ми направи впечатление описанието му

мисалта ми е че да не влезе и тои както влезе оная путка дето и обсъждахме циицте и да стане мазало... 30 страници със спам
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Цитирай Първоначално написано от dedencety
    Лелее как ме нервят такива от сорта
    "лофф тее"
    "бичкам те"
    "убицъм те"
    и некфи такива
    егати глупостите...
    неска тръгнали и вече се "лофкат"
    утре тръгне с друг/а и нея "обичка"
    ?!
    Обичам те!!Не можеш да кажеш на всеки срещант!!! Пффф

+1

...hate my nickname

Ах и аз онзи ден така погледнах профила на един фр и пишеше отново "Обичам те мило" и сида такава и си викам а бе откога са хванал с една пичка и нали писах му и го питам от кога са заедно и той ми отговаря ами от два дена.... и аз напрао на място и ми стана мн гадно защото пак започнах да се замислям за тези две думи които в днешно време тийновете ги казва като здравей здрасти... А колкото до това кога ще се научат да правят разлика май няма да е скоро
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Да вече малко хора го казват, защото наистина го мислят! Поне знам, че аз съм от тях!
    Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си