- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Обичам те" или ... ?
Ами това са деца който немогат да асимулират думата "Обичам те" и я казват ей така...Само на един човек съм казвал думата "Обичам те" защото наистена беше така... а не както сега пуберите..
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
с приятелката ми ходим от година и половина-2... и при нас го няма това... много рядко си казваме, че се обичаме... и въобще не го чувствам като клише![]()
малко се дразня, че го казваме толкова рядко... но пък от друга страна, когато тя го каже....чувствам се едва ли не на 7мото небе
![]()
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Ти на колко си? 13?
На колко души си казвала "обичам те"?
Аз ли ? Точно на 2ма души съм го казвала . И двата пъти съм го чувствала ... а за единия път .. продължавам и до сега (:Първоначално написано от Blab
за мен има стойност и много се дразня на такива лигави начини за писане на обичам те. Миналата седмица мъжо ми каза, че ме обичКал. Фраснах го моменталически с 1 възглавница. Той да не е на 13-15, че да ме обичка.....бил го казал от лиготия![]()
Помолих го друг път като си изразява чувствата да го прави по-зряло. Е, поправи се де![]()
да...Първоначално написано от beachy_bunny
![]()
Тъпо, много тъпо. Ама ще пораснат, ще им дойде акъла в главата. Над 22 години вече не стоят точно така нещата, ама като се сменят поколенията кой знае :/
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
+1Първоначално написано от Balmy_I
![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
taka e,suglasna sum s teb,kofti e,4e ne ocenqvat istinaskata dyma,v4era gadjeto mi vika`obi4am te`/tva po skype/i az na kolko momi4eta si go kazval,i toi:na vs,s koito sum hodildokato az sum go kazvala samo na edin,moita golqma lubov
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Много ме дразнят такива начини за изразяване на обич.Върховна простотия, която прочетох днес- i ashh si te lofeee milyyy![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Тва вече вместо здрасти се използва.
Че то си е клиширано от много време насам! Заради ей такива лиглички и фиешънчиТъ...Първоначално написано от PreciousDiamond
И хората никога няма да се научат да правят разлика между любов и привличане. Примерно сега една 13 годишна, която ходи с гаджето си от 3-4 дни ще си мисли, че е влюбена просто защото не знае какво е това влюбване!!!!Човек, с повече опит може да ги различава, но не и едно хлапе.
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
Първоначално написано от Sevt
Аз като гледам на къде вървят нещата едва ли ще се оправят, НО ДАЙ БОЖЕ![]()
Първоначално написано от PreciousDiamond
да не ревнуваш нещокато не ревнуваш не се рови в живота на другите.. че изглежда тъп в очите на хората не е твоя работа
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
[b]"Обичам те" са думи ,които в днешно време са изтъркани...НЕ може да се кажат на човек,коъто познаваш от 2-3 дни или с който ходиш от има няма ден... Любовта идва постепенно със времето във впъзката...Приятелят ти просто не прави разлика м/у харесването и обичането....Ето защо тези думи не трябва даа се казват просто така за щяло и неещяло, а когато са истински и си сигурен,че идват от сърцето и чувстваш лубов
![]()
![]()
По дяволите .. не ревнувам . Той не значи , а и никога не е значел нещо за мен .. Просто ми направи впечатление описанието муПървоначално написано от Aicken
![]()
Тва е,че хората приемат желаното за действително и той иска да я обича и ето на.... стана! и вс тия неправилно изписани лиготии ,които естетически са ужасни не значат нищо според мен! А "обичам те" колкото и да го казваш нищо не се променя тря да го докажеш![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
мисалта ми е че да не влезе и тои както влезе оная путка дето и обсъждахме циицте и да стане мазало... 30 страници със спам
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Ах и аз онзи ден така
погледнах профила на един фр и пишеше отново "Обичам те мило" и сида такава и си викам а бе откога са хванал с една пичка
и нали писах му и го питам от кога са заедно и той ми отговаря ами от два дена.... и аз напрао
на място и ми стана мн гадно защото пак започнах да се замислям за тези две думи които в днешно време тийновете ги казва като здравей здрасти...
А колкото до това кога ще се научат да правят разлика
май няма да е скоро
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
Да вече малко хора го казват, защото наистина го мислят! Поне знам, че аз съм от тях!
Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...