- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- the end
yes.
The life is nice ,when you are with me !
Амъъъ така един деликатен въпрос.. на колко годинки си ???
18Първоначално написано от RullzZz
"ima luna" vika....mi iz4akaite lunnoto zatumnenie togava!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
отидете в мазата. ..защо ти не отидеш у тях?
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
vijte se.nqma za6to da se strahuva6.namerete po-skytano mestence i gotovo.kvo tolkova?...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
mi ti si pisala "...6te se vidim s gadjeto blizo do nas..." 6tom samo 6te se vidite kyv e problema xaxa![]()
И за какво ще ти тежи на съвеста,че ще влиза у вас,и какво като баба ти и дядо ти са отгоре,на 15 години си станала,разбирам да беше на 10.
Покани го у вас на чайче,на количка хохохо![]()
ъъъъъ.... ама сериозно ли ?ИИ какво ако го поканиш у вас,да пиете.. сокче,кафе,или там каквото е... И какво като баба ти и дядо ти живеят отгоре,просто твой приятел ти идва на гости... иначе те оставят да живееш сама в апартамент,но е... странно (май)момче да ти идва на гости,било то само за едно кафе... Нещо не ми се нрави историята ти
Ако толкова се притесняваш, ходете другаде! Кажи,че ше си наблизо и такам!
''има луна'' - и тя така осветява, че се вижда всичко... ох милата..ти виждала ли си нощ без луна ?!
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
То пък нали голям риск ... и като те видят к'во.Просто си с някъв приятел!?![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Големи гавраджии сте всички.
БАН за вас!
до вас някъде няма ли кафене?Ако има наблизо отидете там,хем ще сте на затворено,няма да ви видят съседите,хем ще е на топличко![]()
Am I invisible because you ignore me?
Доста бедно си обосновала историята си.Вие за какво ще се виждате?!Ако е само за по 1 сок...това може и у вас да стане...Не схващам...
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
с това,че има луна,исках да кажа че е много красиво![]()
![]()
![]()
Уааау уау,сега и законите на физиката ли ще развиваш![]()
А заглавието ми се струва малко странно: Много е рисковано - Ти все едно банка ще ограбваш![]()
Луната да не е прожектор?
Идете по-надалече от вас тогава....
ако е прекалено светло,то ще рече че е прекалено рисковано за теб-->в такъв случай недей!
ако светлината е в нормални количества (така да се изразя![]()
)
--->тогава се вижте...знам ли...идете на някое по-закрито местенце и не стойте много дълго,за да не станат рисковете по-големи![]()
Руса кукличка
Абе кво сте се разписали и вия,не виждате ли,че авторката е Мега тъпо парче.
У вас не искаш, навън ти е рисковано, еми... отивайте у тях тогава![]()
nicolepcd
Другия вариант е,да се скрият у некой казан,близо до тяхПървоначално написано от elsy
![]()
А ти какво?опитваш се да се самоизтъкнеш ли?Първоначално написано от aciko
темите се пускат,за да се дават мнения![]()
а ти твоето,можеш спокойно да го запазиш за себе си,без да настройваш другите да го правят,ако обичашаре сега довиждане и
по-внимателно с репликите!
Малко сме разумните.
И зад някое дърво става, стига да не е прекалено дребно, че ако някой гледа с бинокъл от терасата - ще ги хванеПървоначално написано от aciko
![]()
![]()
nicolepcd
Епа ако искам ще си го запаза,ма!Първоначално написано от chokolate_girl
Чак пък ме изпраща и да си хода,яла ми набий една чекия и ще си ида,ха.