.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Град
    Destanation unknown ((:

"Обичам те" или ... ?

Мамка му .. сега тука гледам импулса на една моя бивша любов ... Гледам си е написал на описание там линк към профила на някаква путка и : " Ако те няма знам , ще полудея , знам , ако те няма , знам няма да живея . УбиЧъМ тЪъъ" При което аз буквално седя ето така и се чудя, аджеба , от колко ли време са заедно . Пиша му аз и отговора беше следният : " Еми запознахме се преди 2 дена , ама снощи тръгнахме" на квадрат ! Та .. мисълта ми е .. не мислите ли , че именно заради такива хора "Обичам те" почва да става клиширана и банална фраза ? Защо все по-често казваме "Обичам те" без да се замислим за истинското значение на думите ? И кога, ПО ДЯВОЛИТЕ , хората ще се научат да правят разлика между привличане и любов ?!

Град
    Дълбините на канала :D
    Вече почти никой не го казва от сърце...кат здравей и здрасти стана....аз за тва предпочитам или да ми го кажат от сърце или да си траят!И тва го праат се некви кифльоци и курасани:Би4кUuUM si ТъЪъ миЛууу

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Много хора - много разбирания.. поне за мен е важно да покажа на човека, на когото държа, че наистина знам значението на тази думичка, че не я казвам просто ей така.. другите какво казвали и кога я използвали.. не ме е грижа.. А ти си имаш още някое останало чувство към бившия ти - та от там цялата работа.. не се занимавай.. само се тровиш като мислиш за него..:}

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Вече почти никой не го казва от сърце...кат здравей и здрасти стана....аз за тва предпочитам или да ми го кажат от сърце или да си траят!И тва го праат се некви кифльоци и курасани:Би4кUuUM si ТъЪъ миЛууу
    Абсолютно съм съгласна - какви са тия Лиготии!? Убичъм си тъъъ Милуууу - просташка му работа! Думата е толкова касива, прекрасна бих казала аз, а те направо я овъргалят в калта!

Ами то наистина вече да се чудиш да вярваш ли или не като ти кажат "Обичам те",нещо каторедовната фраза "Не съм като другите" ...Ама за 1 ден вярно чак пък любов май никога няма да се научат да различават както казваш привличането и любовта а има тоооооооолкова голяма разлика Ама дано има останали индивиди,които като казват,че те обичат да го мислят

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    кефи ма коментара ти

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Точно пък "УбиЧъМ тЪъъ", това е лигавщина... Днешното поколение, сред което съм и аз, много-много не разбира истинския смисъл на любовта. Да си истински влюбен, да не забелязваш красивите мом(и)чета около теб, а да мислиш за своята половинка, да си истински отдаден на един-единствен човек, това е любовта. Тя ни окрилява и дава смисъл на всеки ден от живота ни. Но едва сега да си започнал да опознаваш човек, когото никога досега не си познавал, и вече да го обичаш, трябва да имаш изкривена представа за любовта. А няма по-прекрасно чувство от нея

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от dedencety
    Лелее как ме нервят такива от сорта
    "лофф тее"
    "бичкам те"
    "убицъм те"
    и некфи такива
    егати глупостите...
    неска тръгнали и вече се "лофкат"
    утре тръгне с друг/а и нея "обичка"
    ?!
    Обичам те!!Не можеш да кажеш на всеки срещант!!! Пффф
    На пълно съгласен...

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Откъде да знае разликата тийнейджър между любов,привличане и обич.Та той/тя е пълен с хормони дето си прават каквото си искат.Тъй че си остава въпрос без отговор.Като няма достатъчно житейски опит как може изобщо да сравняваш.Тези години всичко си е чисто и обикновено привличане.Пример момиче/момче види съответно момче/момиче хормона се обади и тоя вече е сладур,мн як и т.н. След това започва филма как ще се запознаем,какво ще правим като станем гаджета и т.н. И накрая тъй като нямаме никакъв опит като хората не знаем как да задържим връзката и айде единия скъса и другия започва да слуша депресарска музика и да се самосъжалява,да си мисли,че неговата "любов" е единствена и т.н. Вместо да си гледа напред,да си учи,да си прави кефа,да спортува.И най-голямата грешка ни е,че израстваме твърде бързо и от там идват проблемите.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    В сърцата на хората.
    Думата "Обичам те" е много ценна....тъпото че става демоде в почти секое една вразка "как е вазможно една седмица да ходят и вече да има еле колко много те обичам...."

Но както казахте различни хора различно разбиране...но стават се по малко...тия каде разбират значението на думата.

това може да го каже .. само някой олигофрен.. правете си изводите.. там с кфи ходите

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Един единствен път съм го казвал на момиче ... но тогава го мислех ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Разбира се, че заради такива лигльовци и лигли, тази дума малко се е обезценила..
    Аз лично казвам много трудно "Обичам те" на някого, влагам много чувства и емоции, и я казвам само, ако съм 100% сигурна, че наистина обичам този човек.

Но такива - обичкам те, УбичкЪм тЪ, lofe you, love ya, laff u и т.н, не мисля, че някой влага нещо в тях..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от EeeBobii
    Думата "Обичам те" е много ценна....тъпото че става демоде в почти секое една вразка "как е вазможно една седмица да ходят и вече да има еле колко много те обичам...."

Но както казахте различни хора различно разбиране...но стават се по малко...тия каде разбират значението на думата.
    ем така е мамка му супер тъпо е

Град
    Долината На Идиотщината
    Вече като ходят от два-три дни и се "ловкат" и "убицкът" и не могат един без друг и ще умрат ако не са заедно,но когато скъсат и на двамата не им дреме..наистина се губи истинското значение..

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Еми .. много хора като я пишат насам натам , става като здравей и здрасти ...
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Еееее мн се кефя че и други мислят като мене.
    Аз в живота си съм обичала 2 пъти. А съм го казвала веднъж... Точно тва си говорихме с бившия-ако ми го каже да е само ако наистина го почувства,а не като за лека нощ и доброутро.
    Някак си му се губи силата като го повтарят без повод...

Pxaxa .. e twa e pulnata prostotiq...Uchudwam se weche ..kak moje edno "Obicham te" da se kazwa ei taka.. E*! mu ma*ka*ta .. "Obicham te " e edno naistina silno chuwstwo ..koeto moje da go kajesh na chowek ..s koito si bil poweche ot 3 .. 4 meseca.. aa toq ot 2 dena poznaa nqkwa i weche q obicha..skoro imah edin takuw sluchai s edin ..ponzawashe me ot 5 dena ii neshto kwo ne potrugnaa i az go reznah i toi kato pocha " Nee molq te..she se samoubiq .. Obicham te " .. Smeshni hora .. !

Голям фен
    Абе фсички Многууу Си Ва УбицкАм биеее слънчицъъъ не бе не аз Ви лоФкъмм Мегъъъ Атскиии ХипеР мноууууу а напрау са насирам да са смеяяя като видя на някой приятел профила си ей такива простащини при положение , че ходят от 5 часа и вече са обичат апък са се запознали преди 7 часа

Лигня е!
    И аз се дразня. Казаха ми го преди 1 седмица и се издразних...казах,че всъщност няма как да е така,щом се познаваме от месец и дори не ме е целунал още. А той ми обяснява...при мен,може.
    И аз му викам...хубаво...аз пък съм влюбена в теб,но ще те обичам след повече време.
    И така...преди няколко дена отрече чувствата си към мен и се върна при "жена си". И си знаех,че така ще стане,но някак си му вярвах,че няма да го стори.
    Такива неща ми е наговорил,че го мразя за всяка дума! За пръв път да се отпусна така пред мъж и...
    Много ги мразя такива...всичко моментно го удрят на вечно.
    И аз понякога искам да кажа "обичам те" на гаджето ми с което сме заедно вече 4ти месец,но знам,че все още не е така и, че това са само напливи на чувства. Просто му казвам,че безкрайно много се радвам,че е до мен сега и го гушкам.
    Това "обичам те" съм го казвала само на 2 човека...единия беше грешка и осъзнах,че не знам какво е да обичаш,след като си мислех,че го чувствам,а не беше така,щом отмина. Но бях малка и ми даде поука за напред.
    Вторият път беше на живо...и наистина го обичах и обичам... Не му го казах в очите защото се страхувах. Написах му го.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sexita

Вторият път беше на живо...и наистина го обичах и обичам... Не му го казах в очите защото се страхувах. Написах му го.
    Втория път си го казала на Иво нали ?

Цитирай Първоначално написано от dedencety
    Лелее как ме нервят такива от сорта
    "лофф тее"
    "бичкам те"
    "убицъм те"
    и некфи такива
    егати глупостите...
    неска тръгнали и вече се "лофкат"
    утре тръгне с друг/а и нея "обичка"
    ?!
    Обичам те!!Не можеш да кажеш на всеки срещант!!! Пффф
    На същото мнение съм ...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Хора, стига сте размишлявали...
    Кой кого обичал, дали го обичал или просто това е поредната актуална поза във виртуалното общество, а пък и извън пределите му...
    Вместо да се възмущавате на околните, че не умеят да обичат, че не умеят да правят разлика между привличане и любов им покажете какво е.
    Заговорете момче или момиче с подобни лигавщини в профила си, опитайте се да се абстахирате от тях и така.
    Офф,пак нещо се отнесох...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: "Обичам те" или ... ?

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    И кога, ПО ДЯВОЛИТЕ , хората ще се научат да правят разлика между привличане и любов ?!
    Зависи от много неща.
    Повечето не го осъзнават мужду
    15-21 години,но аз примерно
    съм изключение
    Шот съм пич. :P
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на babity
    Едно такова излияние понякога носи мноого дивиденти. Стига да не загубиш представа кога го казваш по навик и кога действително подкрепено с чувства, не мисля, че има особен проблем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си