- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- тениска върху блуза ?! що за животно :D
куул. снимката с коронитеПървоначално написано от Blab
![]()
mindscan
Брокатен лак и шал в/у поло.(толк ту дъ хенд)
Лилави емовски обувки с паети! Parle a ma main!![]()
mindscan
Кърпа за глава на черепи и три четвърти шарени чорапи. дъъъ:Д
Оххххх.... (поти се)![]()
бели кецове с камъчета, жълта пижама тип клин, бели къси пантални отгоре, жълт потник (доста различен нюанс от пижамата) върху тъмносива тениска. Йеа.
mindscan
Това беше доброоо!![]()
Синьо-лилави лъскави маратонки на платформа с дънков гащеризон от Барзаков, лента за коса с големи, бели, пришити маргаритки и черно горнище на анцуг до под дупето.
Далече отиваш, десетина години назад, ми се струва. Такава лента имах аз, когато бях на шест.
mindscan
а аз на 10, пак важи, имам и от 13 подготвено комплектче, внимавай:Д
Нямаш право! Ясно е, че тогавашното ни облекло сега ни изглежда абсурдно.Не си чеСна!
mindscan
блуза + тениска наистина стои готино, особено на слаби и високи момчета, но трябва да е нещо семпло и изчистено.
на мен комбинацията за момче: семпли кецове + дънки + суичър си ми е all time favourite :Р
Music's the odyssey,
it's here for you, for me
just listen like your life be free...
Мен много ми харесват такъв тип блузи..
Общо взето всичко ще си отива ак сложиш една черна блуза с дълъг ръкав отдолу и отгоре някаква тениска.
Аз съм момиче и също нося тениска върху блуза.Само че при мен почти винаги и двете са в черно.
![]()
Тениска върху блуза според мен за момиче е по-подходяща комбинация...за момче някак си не си я представям.![]()
Иначе за момче пак подобна комбинация е яко пуловер без ръкави с риза.![]()
Тениска върху блуза според мен за момиче е по-подходяща комбинация...за момче някак си не си я представям.![]()
Иначе за момче пак подобна комбинация е яко пуловер без ръкави с риза.![]()
Когато единствените блуза и тениска в едно бяха в магазина на Levis аз вече имах 2 и още си ги нося ... няма нищо гейско в тях .. просто дрехи!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
i az nosq taka teniska v/u bluza ili v/y nqkoi teneska pulover i dryn dryn..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
az ponqkoga ( naposleduk ne.. ama principno ) sum hodil taka...
Moje primerno 4erno s bqlo.. ama ne slagai primerno oranjevo sus zeleno 4e 6e si kato nqkva volna peperuda deto leti ot k.. na k ..
The Spark
wsqkak sym nosil... ama osnovno bluzata e cherna... zashtoto chernoto s wsichko si otiwa
Raise your fist!
ето примерно
2 черни http://gal2.impulse.bg/galleries/soc...904_00_600.jpg
черна с жълто там на раета некфо http://gal2.impulse.bg/galleries/soc...873_00_600.jpg
ще потърся още комбинации
Raise your fist!