- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 2012година- КРАЯ НА СВЕТА?
Вярвате ли, че 23 декември 2012година ще настъпи края на света?![]()
![]()
![]()
В много вестници, списания, форуми се писа за това....
Все пак за сега предсказанията на маите и на Ванга са се сбъдвали? Защо и това да не стане?
Неподходящ размер на снимка в подпис!
дано, дано
много ми е интересно да видя края на света![]()
Моля ?!
по тоя повод ходи се метни от някъде
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
a koga 6te doide kraq na tezi banalni temi![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
и на мен ми е интересно да видя края
а Ванга кога е предсказвала такова нещо?
Ако го е казал нострадамус може би , не невярвам![]()
Не го е предсказала. Тя предзказва бъдещето до 4000 и нагоре...Първоначално написано от Overpowered
А пророчеството на Маите казва, че света ще се промени, не че ще изчезне.
Ийй обаче поредният изплашен.Много е рано за края света.Това по другите форуми са глупости и простотий-всеки са прави там на интересен.
офф баси тъпотиите.Извинявайте ама уж щяхме да мреме сега заради нам си какви си ядрени частици.Тоя така бил казал,оня така бил казал.Няма такова нещо
оо лелее и аз съм същатаПървоначално написано от Riot
мн мн мн искам да видя какво ще стане
![]()
Както виждам май повечето са като мен- и аз искам да видя какво ще стане... много ми е интересно дали ще умрем от потоп, застудяване, ядрени глупости и т.н.![]()
![]()
![]()
До тогава..... Живейте си живота!![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=219522 Гледай тука...и стига с тея тъпи теми,умръзна ми.
Ако не друго, то човешката глупост със сигурност ще ни затрие!Първоначално написано от BlOOdE_RaYnE
Grumpy old madman
Предсказанията не бяха ли за 2004 година???![]()
Тогава май от комета щяхме да измрем...иначе до няколко стотин години земята наистина ще се разруши.С тоя начин на живот дет' се води.Ся колко еко кампании са излязли,чак ме дразнят ...сетили са се кога.След дъжд качулка.![]()
По принцип всяка година е края на света минимум по 5 пъти.По предсказанието на Нострадамус трябваше миналата година 4-ма министри да бъдат разстреляни и от това да стане 3-та световна война (но Нострадамус едвали може да брой тъй като той предсказва идването на Хитлер,но не и 1-ва и 2-ра Световна война) и според пропрочеството му ше оцелеем по нататък историята придобива много фантастически вид и накрая все пак хората се спасяват на друга планета.За предсказанието на Ванга нищо не знам.А на учените не може да се вярва те едно земетресение не могат да предскажат вие искате края на света.През 2012 се очаква обръщане на полюсите,но това се е случвало и преди и пак има живот на земята.Това носи срив в всичко използващо ел.енергия и това става в продължение на хиляди години не става за няколко микро секунди.
Йога и мъдрост
абе...
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Преди 4-5 години гледах, че края на света ще бъде 2060 дали е вярно незнам, но живот и здраве ще разберем![]()
Майна, последния път като отворих форума беше миналата година и пак имаше такава тема. Колкото и да говорите, няма да узнаете. Ако дойде краят на света можем само да гледаме, а дотогава... да си живеем живота =).
Чакам го с нетърпение..
Ако не друго до 2012 поне ще се нагледаме на войни, кризи, бедствия и т.н.
Ще бъде шоу![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Боли ме, кога ще дойде края на света!
И ае спрете се с тия теми,бахти...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
да много ясно
все пак господина по английски така каза
Първоначално написано от Briseis
той да не е Ванга
![]()
da i az sam 4uvala 4e 2012 6te se gatnem si4kite... ama kakav e smisala toava da hodim na daskalo be hora?! daite da si izjiveem jivota kato za posledno !![]()