.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Лишеи

Супер фен Аватара на galu6a

Лишеи

Появиха ми се лишии поне това мисля, че е.Значи намира се над окото ми върху клепама голяма около 5мм в елипсовидна форма.Наще казаха че е лишее и се появат заради сезона.Та въпроса ми е кака да го махна с какво го мажа или може би да си купя нещо от аптеката.Моля кажете и цени.

П.П.СЪЖЕЛЯВАМ ЗА ГОЛЯМАТА ПОДРОБНОСТ

т.1 от правилата на форума
    хоти

сигурна ли си, че това са лишеи?? сърбят ли те? може просто кожата да ти се люспи от вятара и от студа, но ако това са лишеи по-добре веднага отивай на дерматолог, мисля, че могат да бъдат доста опасни, разпространяват се по цялата кожа, не чакай !!! може да стане по-зле!!! ПП: струва ми се не и е мястото тук на тази тема, може би в раздел здраве

mm da moqta maika i na neq i se poqvqvat ponqkoga kogato se smenqt sezonite esen i prolet no mislq che e razlichno pri vseki no tova ne se naricha lisheei ami PRISTAP NA SEBOREQ kupi si nqkakvo mehlemche ili prosto go ostavi nai dobre da si mine ot samo sebe si

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    лишии, лишее, клепама "голяма около 5 см" (за лишеите вероятно)
    Откъде падаш, че си толкова зверски неграмотен/-тна??? УЖАС! Браво на разбралите нещо!
    Аман от тъпанари!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Лишии

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    Появиха ми се лишии поне това мисля, че е.Значи намира се над окото ми върху клепама голяма около 5мм в елипсовидна форма.Наще казаха че е лишее и се появат заради сезона.Та въпроса ми е кака да го махна с какво го мажа или може би да си купя нещо от аптеката.Моля кажете и цени.

П.П.СЪЖЕЛЯВАМ ЗА ГОЛЯМАТА ПОДРОБНОСТ

т.1 от правилата на форума
    хоти
    мястото е специфично и е крайно рисково да го третираш с каквото и да било самоволно или на принципа "прочетох, че...."

трябва задължително да те види дерматолог/кожен лекар

Супер фен Аватара на galu6a
    еми начи не ме сърби можи просто се беля или ддз как до го нарека снощи го намазах с крем здраве и сутринта видях ,че вече е започнало да се маха.Може би наистина не е лишеи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си