- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да ви питам нещо...
А пък аз нещо не мога да те разбера... кво ти пука че другите са тъпи, ти нали си умен? Вземете се научете да не гледате в чуждите канчета. Тоя бил гей, онзи бил педераст... е ти нали не си...![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
шопе оти не влезе у myspace, msn, facebook и тея аките баце..Първоначално написано от MetalGearSolid
оти ти не иска види как е насекъде баце
ти некъф шоп от село
ПС: дано съм успял да говоря на твоя език че шопския не ми се отдава!!!
+1Първоначално написано от Seducti0n
+ MD Beddah - Zombinaciq.mp3
Пъф..Едно нещо да ме усмихне днес.Първоначално написано от LINKNOT
Sad but true!
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
важното е да бродиш из гъстите норвежки гори![]()
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Първоначално написано от hAshoo
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Ми авторе...и ти не си много умен.На кирилица пишеш,ма си по-неграмотен от първокласник.
Иначе...не всички "фешъни" са тъпи,но мнозинството е доста заядливо и жестоко.Радвам се,че не съм в тази среда.
ае метълска работа..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Има нещо вярно хората отиват на там.Ама тва с импулс верно има много смешни, обаче няма кво да се присмивате хората просто си слушат тва и се мислят че са големи фенове (не че ще си дигнат пръста за любимата си група, ама тва е друга тема) оставее ги да се кефят нищо не са ви направили за да им се подигравате и да им се смеете ...
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!