.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Искам да съм с него.. ;(

Здравейте..аМии..пак съм аз..
    Ма ше се побъркам..
    Таа от предишните ми две теми сте разбрали,че с момчето ми ходим 2 месеца.1 месец всичко беше страхотно,той постоянно ми говореше хубави неща,казваше ми,че му липсвам,че иска да е с мен..и сякви такива.
    От 1 месец обаче нещата са различни,той ми каза,че е охладнял,но че иска да оправим нещата.Е..два дена се опитвах да ги оправя,държа се мило с него и тн..Ама то неможе само аз ад се опитвам да оправя нещо.Той сякаш е по-студен и безчувствен..И това ме кара дори и без да искам да се отдръпвам от него..А не искам да е така..
    Искам да се боря да остана с него и всичко да си е както преди но..как?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    любов на сила не може....ако нямате допирни точки просто не виждам как ще продължите

е поне знаеш кво искаш и това е начало...

кажи му го на него

Просто не сте един за друг Не разбирам защо се измъчваш намери си някой друг, все пак не е единтвен на света.

Кажи на момчето в прав текст какво мислиш и какво искаш!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Не става само със желание, а и колкото и да ни се иска неможем да върнем времето назад и да поправим грешките си или просто да го върнем защото ни е било хубаво...няма как! Искай да оправиш нещата, говори,защото няма как да ги върнеш!
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

e ti kvo ochakvash za dva dena da stane neshto li?!?!?!?! i kazvash durjish se milo s nego ... Spored mene trqq da se dyrjish milo s nego po vsqko edno vreme ama nz moje da sym s ostareli predstavi ... Kak ochakvashda postignesh ne6to za nekvi si dva dena ... Ti si luda
    I teb syrce na nego vtori pyt 6te dam

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    moje da ima dryga,pogovorete i my kaji,4e ne samo ti trqbva da pravi6 opiti
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Е че кво е боло "преди" ? Човек вие сте били заедно два месеца само..Кво толкова ви е станало,че да си омръзнете след първия?
    С моя сме заедно 1 година и 10 месеца..и смея да твърдя,че нещата са си "както преди" ...
    Кажи как при мен се получава,а при теб не? Смятам,че след това ще можеш да си отговориш и на първия въпрос...

ем бори се докрай... говори с него и му обясни.. че за да се оправи връзката дрън дрън е нужно и двамата да се постарае ако се обичате...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Малко ми е странно едва за 2 месеца и вече да е охладнял към тебе.Според мен няма смисъл да продължавате,първите месеци в една връзка са едни от най-хубавите.След като той е охладнял едва на вторият месец,какво остава за след още два или дори след година?! Ти се опитваш да се оправят отношенията ви той не, той е охладнял към теб,според мен е ясено...няма смисъл да продължавате.Мисля,че и ти го знаеш,но не искаш да го повярваш.Както каза x3eme "любов на сила не може..."
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

хей.. 2 месеца не са толкова много.. най - добре поговори с него на тази тема.. и ако пак ти каже това.. кажи му че не искаш да си с него.. ще ти е трудно.. но ще ти мине

Град
    Wonderland
    Недей да насилваш нещата,за да има връзка,трябва да има съвпадение на чувства.Ако той не желае да сте заедно,ти не може да направиш нищо по въпроса,колкото и да е неприятно и болезнено,запази нужното самоуважениеи позволи тази връзка да приключи и всеки да поеме по своя път.

Голяма любов ще да е било...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на Remini
    Голям проблем.
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Голям фен Аватара на beb4yy
    Всичко идва за да си отиде така е

nz kfo da ti kaja, no spored men ima i drugo momi4e osven teb, smisal toi e sre6tal druga i iska da e s neq i za tva, a moje i nqkoi da mu e kazal ne6to za teb i za tva da stava taka... nz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си