Знам че, може би тази тема не е за тука, но пък тука ще обърнат по-голямо внимание.
Значи в последно време гърдите ми започнаха да растът бързо и размера ми рязко се покачи от 75В на 85С. Не е бременност или нещо такова,защото си пия противозачатъчните за профилактика ( консултирах се с гинеколог - не вредят ). Та така имам си приятел , с които сме заедно от година и 4 месеца и знаете че в секса трябва да се разнообразява за да е интерестно . Единия от начините е с предизвикателно бельо, е до тука добре ама като не си намирам секси сутиени , бодита коресети по мой размер сичките са малки , а пък като облека по-малък размер и е смешно ,защото гърдите ми изскачат , а пък посмъртно няма да нося от ония ортопедичните сутиени дето жените над 40, които има гърди, носят! . В никъф случей!!!!!По принцип нося червено бельо ,съчетано с черно или пък , черно с розово и все такива готини работки, обикновените модели някак не ме влекат! Бихте ли ми казали ако сте виждали някъде некво супер яко бельо , но да е долу горе моя размер , няа значение град не ми пука, просто ми помогнете малко шото пак си върви секса и то много но друго си е със якото бельо!

т.1 от правилата
hottie