Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
Цитирай Първоначално написано от StayFly
Трябва от всичко да се опита, като изключим иглите.
От една пробка нищо не може да ти стане.
Трева пуша от време на време, по купончета, а амфетите не ме вълнуват.
Защо си мислиш , че от пробка нищо не може да стане ... добре представи си , че си в някаква супер депресия ... малко трева намираш ... свиваш я .. изпушваш я ... изведнъж ти е весело .. забравяш за него /нея (примерно) казваш " абе да му е*ба майката ... к'фо ма е*е за него " ... за момента всичко е наред весело ти е ... добре ти е .. нямаш проблеми ... след час , два те пуска ... иии от там на татък на къде ? ... сещаш се пак за него/нея ... отново депресия .. пак намираш ... и т.н.т .. действието се повтаря 5 ... 6 пъти докато най-накрая не се усетиш , че си забравил въпросния човек , но в случая не си забравил тревата ...
Сложно е ... аз бях във същата ситуация ... депресия .... немериха ми (като всички ми казваха спок след макс 15 мин сичко ще е ок ... ) и какво стана не ми стана весело , а още по зле ... вървя по улиците и рева .. тръшкам се ... и затънах още повече ... след 2 часа ме пусна и от тогава съм казала " повече нищо от тоя сорт не взимам "
Говоря от опит, не си чешам пръстите, за да се правя на многознайко.
Мислех да си едитна поста и да допиша, че говоря за хора със здрава психика, които пробват само от любопитство и нищо повече. А не за някакви слабохарактерни депресийки които си мислят, че тва ше ги избави от проблемите.
Бях сигурен, че някой ще тръгне да спори.