Moqta slu4ka e malko po razli4na pone az taka mislq. Kazah si 4akai da q razpravqm da vida kakvo mislqt horata . Po4nah da si pi6a v glupaviq sait AHA sas edno momi4e haresa mi na van6nosto no pove4e mi haresa haraktera i . Vsqka ve4er si pisahme do 3-4 4asa sutrinta pri polojenie 4e tq e ot 8 4asa sutrinta na u4il6te. Tq mi kaza 4e mn me e haresala dori bez da me e vijdala i mi predloji da izlezem oba4e az s1m sramejliv i otkazvah i no nai nakraq se saglasi i sre6tata ni be6e v edna diskoteka . Tq me vidq i doide pri men predraspoloji me i az posegnah da q celuna . Posle sled diskotekata nekvi cigani iskaha da me biqt za6toto s1m bil s neq oba4e az polovinata s1m gi bil na vremeto i posegnaha na edin priqtel kakto i da e ni6to ne napravih za6toto bqh s neq ne6to me sprq . Vsi4ko varve6e idealno. Na nova godina si prekarahme mn dobre i usaznah 4e s1m vliuben v neq . Oba4e bqh q izlagal edin p1t i re6ih da si priznaq za6toto nemojeh da q laja pove4e sled tova priznanie tq si zagubi doverieto v men i sprq da si pokazva 4ustvata k1m men ,na men mi be6e mn tejko vsqka ve4er plakah po cql den mi be6e krivo i t.n. i taka bqh 10 dni. Posle edno momi4e mi nagovori gadni raboti za neq 4e se e celuvala s drug i t.n. az i povqrvah i se razdelihme a posle nau4ih 4e vsi4ko e bilo edna laja . Probvah s drugi momi4eta pisah si ama nikoq ne me prevle4e s ni6to vikaha me da izlizam s nqkakvi momi4eta ama prosto neiskah .Sled koeto osaznah kolko mn mi lipsva 4e q obi4am istinski i 4e iskam pak da s1m s neq . Sega pak se opitvam da se dobera do sarceto i ,a moje bi s1m tam prosto i trqbva vreme da go preodolee . Razbrah kolko glupav s1m bil ne e trqbvalo da vqrvam na horata i da q l1ja tq si ostava pak za men moeto prekrasno kakvoto i da stane . Nadqvam se 4e ne vi dosajdam s moite problemi