Цитирай Първоначално написано от NeSumJenaTi
Цитирай Първоначално написано от fuckthemall
Знам, че зависи от позата, от настройката... ала бала... но някъде четох че докато на мъжа му били достатъчни 2 мин, то на жената 10,20 , но ми си ще да си чуя 'преживени' отговори?
Ааа и още нещо - вярно ли е че мастурбирането при жените, в ранна възраст, оказвало влияние при достигането на оргазъм с партньор, и по - точно - пречело?

Зависи от партньора !

Не пречи мастурбирането при жените , просто когато жената сама е достигала до оргазъм , тя много добре знае какво да си направи сама за да достигне оргазъм . Ако не каже на партньора какво точно й харесва няма как да се получи . Просто ние жените очакваме мъжете да извадят по една кристална топка и да гадаят кое ни харесва и кое не . Ако казваме гласно желанията си няма да има такъв проблем . Пример : Ако знам , че по-лесно ще свърша , когато си вкарвам по-надълбоко пръстите и изведнъж ги изкарам и това го повторя няколко пъти , мъжът няма как да го знае ако не му го кажа . И от там идва проблемът , че той не може да ме задоволи . Ако му кажа , какво точно ми харесва и той го направи успехът е сигурен .
Съгласна съм с теб! мастурбацията при жение е доста полезна,защото изучаваме себе си и какво ни харесва!Общуването на тема "секс" е важна част,независимо дали е по време на акта или в друго време!Аз съм щастлива,че не съм от срамежливите и си казвам какво искам,как го искам и всичко е бомба!

П.П. примера,който си дала е убийствен!Поздравления!Аз не бих се сетила точно за това!