- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как може да забравиш някого когото си обичал за 5 дена?
я да земе да са гръмне по добре....не стига че той каза на най-добрата ми приятелка обичам те 5 дена след като му казах "ще си помисля" пък после ме изкарва и мене виновна....не съм му била дала надежда...бе умирай бе тва ли ти е...кат обичаш някого забравяш ли го след 5 дена?...и после кат ги хванах кат ги намлях и двамата на другия ден "ти си моето специално момиче обичам те а тя беше копието, като нямам оригинала реших че мога да имам копието"...ок...минаха 5-6 дена(аз не мога да ям все за това мисля)...решавам че аз съм била виновна,че найстина не съм му дала надежда че съм го искала само за приятел защото е мн на далече и някви такива...а той ми праща смс "емииии...така е"...МОЛЯ....умирай бе говедо...как може да е толкова безчувствен...толкова малко ли съм значела за него...а 1 година ми повтаря как бил лудо влюбен в мене...а сега след още 5 дена "сама си си виновна"
Ъмм .. ако ти не го обичаш какъв ти е проблема ? Остави го да бъде щастлив , мамка му !
Я не се ядосвай, за такива няма смисъл. Ако тва му е обичането за какво ти е?
права си мамка му...пфффф...голяма съм патка...само за глупости се ядосвам...край...
Може , може ... очевидно е , че ти нямаш чувства ... една година те е харесвал и ти му казваш " ще си помисля" какво ще си мислип 1 година не си го измислила сега тепърва ще го мислиш ... Сигурна съм , че той няма чувства към нея ...
ми не...аз не заради тва ами щото той един вид се появи когато никой др не ми обръщаше внимание...не исках да го избирам само щото никой др не ме иска...а после имаше там един и аз вече имах избор....и точно когато осъзнах че дори когато имам избор пак избирам тоя идиот...и точно когато реших да му го кажа...БАААМ....сиг е било за добро де да знам...Първоначално написано от beachy_bunny
хм .. имаш чувства към него ... говори с него дали той има някакви към нея ... ако няма какъе е проблемаТой няма как да е забравил момиче което е харесвал година ... за 5 дни ... и да започне да "обича" приятелката и ... няма как да стане това ... или се мъчи да те дразни ... (очевидно се получава)
или пък се опитва да те забрави ... това са вариантите ...
друга причина аз не мога да намеря
или съм му станала толкова безразлична че сега да ми пише такива смс-и....бе как може бе, да не беше отговарял по-добре...а за приятелката то оставаше и да ми каже че има чувства към нея...луд щях да го напрая...и ок...нека си ме забрая там...ма за кво ми писа и то с такова безразличие демек "ми ко да та прая патко такава кат си писала дай поне да ти потвардя че правилно мислиш"Първоначално написано от beachy_bunny
Защо не започнеш да мислиш повече докато пишеш и да се изразяваш по-разбираемо? Защото от думите ти не виждам къде е вината на момчето.Виновната си само ти,но въпреки това го обвиняваш.Така е,ние винаги сме виновни.Просто си изпуснала влака,какво си мислиш,че той ще те харесва вечно ли?1 година се е мъчил да те забрави и сега ти уж си осъзнала,че го харесваш,тъкмо когато той се е отървал от такъв камък от сърцето си?Ах клетият...
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Я първо си изясни какво искаш, а после критикувай момчето.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ебахти идиота .. слябоумник .. пфу .. мъжете са говедаПървоначално написано от kukavshtica
с малки исключения
![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
ти кво сега...мислиш че не знам че аз съм виновна ли?Ми знам...и айде ше го преживея ама въпроса е в това че аз искам един вид и на мене да не ми е толкова зле(ок егоистка съм)...за това му го написах това...да си беше мълчал то това беше риторично... демек "и ти си виновен щото ме забрави толкова лесно но и аз съм виновна квит сме, нека поне някога в бъдещето бъдем приятели"...ама той като писа и излиза че изобщо не му пука даже....и не мога да пиша разбираемо като съм разстроена...убии ма ако щеш, не мога...Първоначално написано от MP
Първоначално написано от Wrathchild
+1.
П.П. Новото изречение започва с главна буква![]()
+108737Първоначално написано от Wrathchild
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
еми той като те е свалял 1 година не мислиш ли 4е ти също си го наранила щом за толкова време не си поискала да ходиш с него така 4е не се оплаквай сега![]()
I can't stop myself from loving you <3
Просто сте се разминали ако искаш да си с него, няма да е късно а тя като ти е такава приятелка що не се е съобразила с твоите чуства! Понякога нещата стават така както трябва искаме или не по-късно във времето щевидиш че е било за добро!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
ама ти си една ревнива изкукала кукувицабах те в газъ
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Той не я обича,но ти си го накрала да те дразни по негов си начин там и явно е успял![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
първо бъди наясно със себе си после критикувай
+1Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()