Аз съм с къна.. позлвам една индийска много хубава - пише Henna /къна/ отгоре и има изобразена една индийка.. а самото пакетче е съвсем мъничко и зелено.. струва 70-80ст. аз за моята средно дълга коса позлвам по 2 пакетчета.
Иначе в началото мислех, че къната пада лесно, а боята не пада изобщо.. къносах се е така на базик и СЛЕД това разбрах, че всъщност къната НЕ пада, боята пада - обратното на това, което си мислех, но вече беше късно..
не се оплаквам все още, защото се харесвам с черна коса, но някой ден, когато ми писне.. тогава ще започна да се оплаквам За сега съм доволна - косата ми е много мека /нетипично за моята поприцип суха и изтощена коса/, но аз я комбинирам къната - имам предвид след къната винаги слагам маска с тривитаминол, като тази маска я слагам попринцип 2 пъти седмично.. попринцип така трябва.. о понякога и по-рядко, защото нямам всеки път по 2 часа време да стоя с маската.. а къната се измива след 20 минути до половин час. екстра е.. уважавам си къната..
боите само развалят косата след известно време, не че в къната няма боя, напротив има.. но има и много повече полезни неща, отколкто в боята