- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Имам нужда от Вашия избор :)
Ами аз бих избрала BRAUN ES-3 SATIN HAIR защото държа на марката,макар че REMINGTON S-1032 има повече екстри , но все пак както казват и другите BRAUN си е изпитана марка.
+1Първоначално написано от bibi90
аз бих добавила,че косата ти е и божественаАко имах твоята коса бих я пуснала до кръста
![]()
Мерси много на всички за отговорите и .. за хубавите думи![]()
![]()
17 на 7 ..мммхммм![]()
REMINGTON S-1032 Не само защото е с повече екстри но и защото плочката е по голяма и изправянето ще става по бързичко![]()
И аз смятам, че това е един голяямм "+" ! За това и харесах пресата..Първоначално написано от Armeika
![]()
![]()
аз пък съм за Реммингтън,щото имам такава преса и загрява мн бързо и изправя добре.А за другат анз,може би и тя е добра
Вчера ходих в Техномаркет да си купувам преса и попитах продавачката коя би ми предложила и тя без да се замисля ми посочи същата на Браун. Взех си я, изпробвах я и съм адски доволна, много добре изправя. Вземи си я определено няма да съжаляваш! А от пресите на Ремингтон, които съм пробвала у приятелки въобще не съм доволна.
А и btw попитах също продавачката с широки или тесни плочи е по - добре и тя каза с тесни.![]()
Тя на браун изправя хубаво,ама ако косата ти е чуплива и тъничка.
А нейната коса е гъста и много къдрава според мен по - добре ще е първата преса плочките са по големи като за твоята коса.![]()
+ .. Абсолютно ми взе думите от клавиятурата!Първоначално написано от Overpowered
![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Мм аз е имам втората и съм страшн0 доволна .. !![]()
Незнам дали си въобрязявам или наистина но косата ми има повече блясък като е мина с пресата .. и не ми оставя хвърчащи косъмчета .. ;]
ЗА първата не съм е п0лзвала и не мога да дам мнение ...![]()
I just called to say I lovee yah !