- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Едни лигли
Спри да си държиш кано курва и няма да те обиждат :P
В скайп-блок
На живо-като не смеят , затапи ги ти , за да им дойде акъла.Ако тръгнат да ти правят нещоо...викай гадже а-у...
Лелел момиче то ясно и аз съм на 13 де ама да дам на някои да ме обарва първо ще се стресна много яко!А ти даже се кефиш???Не схващам разбирам да има разлика в годините,но просто това ме затъпи!!Никога не съм изпитвала тръпка освен веднъж от моето гадже а и то не беше обарване ами просто плъзване на ръката!!Какво ви става има една такава в нашия клас сички я мразят и дори това което ме учуди беше че момчетата каах ох лесно мимиче!Хора изживейте си детството!Защо още от 7-ми клас Вие почвате със секса,айде лекия грим разбирам де (детска работа),защо някои като ви обара и вие вече сте свалили гащи и дигнали блузи??7-ми клас съм има малко инт към секса но смятам че е нормално да поразучиш това онова!Не се правете на големи и това време ще дойде!
блокни ги в скайп и им е*и майката..не им обрущай внимание
http://www.jivotno.com/wild-angel
+Първоначално написано от zvezdii4kaa
![]()
[[.. Дa бъdэш чasт oт maлkoтo э прiвiлэгiя na униkaтiтэ ..]]
ХахахахаххаПървоначално написано от nekaf
Lethal street fighting
земи 2-3-ма яки и оди им покажи кой ще бият
Яко си загоряла ти,виждам по другите теми.
А иначе за тея пички-помоли ги за още наредби и кажи "Защото ги заслужавам"![]()
Тhe Hell is coming!
Абе имам 3 такива съученички дет' се мислят за голямата работа..Пускат на 'сички,флиртуват кат некви ненаебани курвички и момчетата ги късат на 2рата седмица..защо?Защото никой не харесва простите курви,които всеки може да ги има![]()
Горките и колко са тъпи-и момчетата и момичетата им казват кви са не се ли виждат ама тия са толко надути че само себе си чуват..
Та прави са момичетата да те обиждат,само не разбирам що вече не са те понабили малкоИ като те псуват всеки път като им пишеш по скайп-ами не им пиши бе МОЗЪК безмозъчен
![]()
И се стегни малко щот с тва пускане на некви теми как някой те обарвал ставаш много смешна и жалка
![]()