.
Отговор в тема
Страница 10 от 19 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 451
    Мега фен
    Град
    Utopia..

Героите ги виждаме - мятат fireball-и и iceblast-ове срещу куките....
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Цитирай Първоначално написано от IrrieSkyline
    Утре?
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    http://vbox7.com/play:9e5296f8
    ...

Цитирай Първоначално написано от GREEN_OR_DEAD
    Ушев прасе мръсно, ще дойдеш на стадиона без жандармерия и ще ти се *** пу*ката лелина ! Всички мишки мълчете паляци. Или сте слепи или сте прости виждате, че бият наред и невинни деца и жени и пак лаете ве малумни псета такива. И тея шопи прости мн устати, всички от провинцията сме били селяни не знам си кви , а вие кви сте бе 1 млн шопи 1000 на протест . Аз ще пътувам 6 часа зарад умрелите пътище вие си седите на топло по форумите место дя бяхте дошли да метнете по 5-6 камъни и дърве. Само ревете няма пари, няма работа, гаврят се с майките и бащите ви вие се чешете патлаците пред компа, да ми ядете чепа сите боклуци ! Не знам ако не сме феновете ко ще правите малумници прости. Кво направихте неска ? Кой ви чу ? Тапаци , срам и позор сте за България. Аре духайте сички спекани устати мишки _)_
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО ! Не можете да пречупите нашата вяра продажни еничери!
    Ти май в сериозни филми си се вкарал бе мен... Нещо лепилцето ти е дошло в повечко май... Като сте толкова "велики" футболните хулигани и "единствените" борци срещу системата, защо досега от толкова години не сте направили нито един самостоятелен протест? Нали сте велики, айде де, чакам да видя кога ще се съберете и ще направите един митинг... Ама знам, че няма да дочакам. Вие сте велики само когато около вас има достатъчен брой протестиращи обикновени български граждани, които евентуално да отнесат боя заради вашите методи, щото вие сте си наумили, че можете да биете полицията и тя нищо не може да ви направи. А като и тя почне да ви бие- ревете... Айде правете си сами отделни митинги щом от тези на студентите, млекопроизводителите, миньорите, пчеларите и пенсионерите нищо не ставало...

Протестите пред народното събрание продължават до 21-ви януари...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Град
    Видин
    mysterious93, порастни малко и тогава говори..тва че баща ти е ченге не прави ченгетата добри...нямаш годините за да имаш обективно мнение
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    mysterious93, порастни малко и тогава говори..тва че баща ти е ченге не прави ченгетата добри...нямаш годините за да имаш обективно мнение
    Баща ми не е униформен..работата му е съвсем друга така че не ги защитавам заради това.Просто се дразня като сложите всички под общ знаменател..до колкото чух полицаи от тук искали да идват като протестиращи ,но ест винаги има и страхливци и така не разбрах дали е станало...но не всички полицаи са срещу тях..тъй че да не говорят кое било срамна работа и коя не и как всички до един не ставали з анищо...

Cruel Intentions

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    Баща ми не е униформен..работата му е съвсем друга така че не ги защитавам заради това.Просто се дразня като сложите всички под общ знаменател..до колкото чух полицаи от тук искали да идват като протестиращи ,но ест винаги има и страхливци и така не разбрах дали е станало...но не всички полицаи са срещу тях..тъй че да не говорят кое било срамна работа и коя не и как всички до един не ставали з анищо...
    Хрии зарежиги тия типова не си заслужава да се спори всеки си има виждания. и да ти кажа че полицаите и военните нямат право да протестират иначе дисциплинарно уволнение. Ако гледаше новините когато полицаите пиеха водица, никой от тях не каза че протестира, щото иначе е аут

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Темата е модерирана по точки 2,9,10 и 13. Поспрете се малко и карайте по-спокойно. Участниците, нарушили гореспоменатите точки, ще бъдат предупредени на ЛС.
    Лек ден!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Щом не може да изразяваме мнението си - няма да пиша повече в тази тема.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Темата е модерирана по точки 2,9,10 и 13. Поспрете се малко и карайте по-спокойно. Участниците, нарушили гореспоменатите точки, ще бъдат предупредени на ЛС.
    Лек ден!
    МАШАЛЛА! =D> =D> =D>

Кремче, ти какво очакваш? След 20 страници темата да е още същата?

Тогава сигурно щеше да напишеш "Затваряме темата, защото се цикли на едно място".

Записах си забележката в бележника и ще го покажа на мама.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Изразявай го, но възпитано и без обиди.
    Canis_Dirus, ти кога ще спреш да се заяждаш?

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Изразявай го, но възпитано и без обиди.
    Canis_Dirus, ти кога ще спреш да се заяждаш?
    Когато спрете да определяте критиката към модераторите като заяждане и започнете и вие да уважавате мнението на редовия потребител. С изглед на ситуацията - НИКОГА!
    Grumpy old madman

Лек ден!
    Мерси много, че ще ме баннете за това, че ви казвам истината паляци _)_
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    kvi sa tiq to4ki?kvi 5 leva??? malko me murzonti da gledam kvi sa pravilata na foruma 6toto sa dolo gore edni i su6ti..bez spam i cinizmi i ..taa ako e za cinizmi tuka nikoi ne si e otpuskal du6ata koi znae kolko,za spam..ne iskame da ospamvame suob6tenie oba4e vsqka druga tema za protesta be6e zakliu4vana ot ma4oka i nqma6e kude drugade da obsujdame...ta..za kakvo sa tiq preduprejdeniq??? pitam tuka poneje malko me sumnqva da mi otgovori nqkoi li4no...

Cruel Intentions

Смятам, че утре ще се съберат повече хора, днес бяхме сравнително (доста) малко.

Ще се види де.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Смятам, че утре ще се съберат повече хора, днес бяхме сравнително (доста) малко.

Ще се види де.
    Малките камачета преобръшат колата

Много поздрави на всички от форума,които бяха днес на протеста

Заедно можем чудеса,коет' ми на една песен,която принципно мразя,ама се сетих за нея просто днес :Evry boy and evry girl шаля ля ля ля

Дано утре да сме поне 20 000
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

утре от 15 ли беше .. щото аз така четох ама нз де .. за тва питам
    иначе днес хората бяха доста малко
    аз само се отбих .. но утре мисля да остана за повечко време
    10 изтрити профила
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!

Цитирай Първоначално написано от woshataa
    утре от 15 ли беше .. щото аз така четох ама нз де .. за тва питам
    иначе днес хората бяха доста малко
    аз само се отбих .. но утре мисля да остана за повечко време
    Еми първо казаха в три после в два - не сзнам със сигурност
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

във feelfriendly.com пише, че е от 15
    mindscan

Град
    Видин
    For I am Winter born

http://moreto.net/novini.php?n=33467
    не се ли оказа че този си е починал от инфаркт и дори не е бил задържан заради протеста ?

иначе мс ..дам май е от 3
    10 изтрити профила
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!

Хората, които са били с него в районното потвърдиха, че 2 часа са го държали преди да викнат лекари....

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от woshataa
    http://moreto.net/novini.php?n=33467
    не се ли оказа че този си е починал от инфаркт и дори не е бил задържан заради протеста ?
    Е то повечето които са били в районно я са се ударили във вратата, я са паднали по стълбите...такива работи
    For I am Winter born

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си