- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Протеста! Новини, снимки и коментари!!!!
Героите ги виждаме - мятат fireball-и и iceblast-ове срещу куките....
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Ти май в сериозни филми си се вкарал бе мен... Нещо лепилцето ти е дошло в повечко май... Като сте толкова "велики" футболните хулигани и "единствените" борци срещу системата, защо досега от толкова години не сте направили нито един самостоятелен протест? Нали сте велики, айде де, чакам да видя кога ще се съберете и ще направите един митинг... Ама знам, че няма да дочакам. Вие сте велики само когато около вас има достатъчен брой протестиращи обикновени български граждани, които евентуално да отнесат боя заради вашите методи, щото вие сте си наумили, че можете да биете полицията и тя нищо не може да ви направи. А като и тя почне да ви бие- ревете... Айде правете си сами отделни митинги щом от тези на студентите, млекопроизводителите, миньорите, пчеларите и пенсионерите нищо не ставало...Първоначално написано от GREEN_OR_DEAD
Протестите пред народното събрание продължават до 21-ви януари...
![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
mysterious93, порастни малко и тогава говори..тва че баща ти е ченге не прави ченгетата добри...нямаш годините за да имаш обективно мнение![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Баща ми не е униформен..работата му е съвсем друга така че не ги защитавам заради това.Просто се дразня като сложите всички под общ знаменател..до колкото чух полицаи от тук искали да идват като протестиращи ,но ест винаги има и страхливци и така не разбрах дали е станало...но не всички полицаи са срещу тях..тъй че да не говорят кое било срамна работа и коя не и как всички до един не ставали з анищо...Първоначално написано от SiegHeil
Cruel Intentions
Хрии зарежиги тия типова не си заслужава да се спори всеки си има виждания. и да ти кажа че полицаите и военните нямат право да протестиратПървоначално написано от mysterious93
иначе дисциплинарно уволнение. Ако гледаше новините когато полицаите пиеха водица, никой от тях не каза че протестира, щото иначе е аут
Темата е модерирана по точки 2,9,10 и 13. Поспрете се малко и карайте по-спокойно. Участниците, нарушили гореспоменатите точки, ще бъдат предупредени на ЛС.
Лек ден!
Щом не може да изразяваме мнението си - няма да пиша повече в тази тема.
МАШАЛЛА! =D> =D> =D>Първоначално написано от krem4et0
Кремче, ти какво очакваш? След 20 страници темата да е още същата?
Тогава сигурно щеше да напишеш "Затваряме темата, защото се цикли на едно място".
Записах си забележката в бележника и ще го покажа на мама.
Grumpy old madman
Изразявай го, но възпитано и без обиди.Първоначално написано от Pliok0019
Canis_Dirus, ти кога ще спреш да се заяждаш?
Когато спрете да определяте критиката към модераторите като заяждане и започнете и вие да уважавате мнението на редовия потребител. С изглед на ситуацията - НИКОГА!Първоначално написано от krem4et0
Grumpy old madman
Мерси много, че ще ме баннете за това, че ви казвам истината паляци _)_Първоначално написано от krem4et0
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
kvi sa tiq to4ki?kvi 5 leva??? malko me murzonti da gledam kvi sa pravilata na foruma 6toto sa dolo gore edni i su6ti..bez spam i cinizmi i ..taa ako e za cinizmi tuka nikoi ne si e otpuskal du6ata koi znae kolko,za spam..ne iskame da ospamvame suob6tenie oba4e vsqka druga tema za protesta be6e zakliu4vana ot ma4oka i nqma6e kude drugade da obsujdame...ta..za kakvo sa tiq preduprejdeniq??? pitam tuka poneje malko me sumnqva da mi otgovori nqkoi li4no...
Cruel Intentions
Смятам, че утре ще се съберат повече хора, днес бяхме сравнително (доста) малко.
Ще се види де.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Малките камачета преобръшат колатаПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Много поздрави на всички от форума,които бяха днес на протеста![]()
Заедно можем чудеса,коет' ми на една песен,която принципно мразя,ама се сетих за нея просто днес :Evry boy and evry girl шаля ля ля ля![]()
Дано утре да сме поне 20 000![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
утре от 15 ли беше .. щото аз така четох ама нз де .. за тва питам
иначе днес хората бяха доста малко
аз само се отбих .. но утре мисля да остана за повечко време
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
Еми първо казаха в три после в два - не сзнам със сигурностПървоначално написано от woshataa
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
For I am Winter born
не се ли оказа че този си е починал от инфаркт и дори не е бил задържан заради протеста ?Първоначално написано от SiegHeil
![]()
иначе мс ..дам май е от 3
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
Хората, които са били с него в районното потвърдиха, че 2 часа са го държали преди да викнат лекари....
Е то повечето които са били в районно я са се ударили във вратата, я са паднали по стълбите...такива работиПървоначално написано от woshataa
![]()
For I am Winter born