- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Протеста! Новини, снимки и коментари!!!!
и кво нещо интересно от днес
3ма човека ми звъняха да ходя с тях но не можах![]()
![]()
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
ХахахахахахахахПървоначално написано от global
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Детската градинаааа,ама той почна първиииии - хахахаха
![]()
ЛЕле тва ми отива в подписа простооо - хахахаха
![]()
Иначе от протеста днес бяхме аз една фр,най-добрият ми фр,Деси и ИнишълДи с един негов ФрИма и снимки,ма съм мързел
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Яко форумна среща... а на самия протест какво стана?
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
В 1 друг сайт четох че част от протестиращите планирали с пиротехника да замерват полициятавикат за 2-3 лв си взимали някакви много силни пиратки (или грантки бяха непомня), мое съвет е да не ползвате такива пособия срещу полицията, да можи да ви пребиват, но и те са хора представете си така да замерват ваши роднини това е мн опасно. моля ако някой е решил да го прави да преосмисли
![]()
Аз утре също се включвам в протестите. Най-накрая имам практическата възможност да дойда, съжалявам, че предишните дни не дойдох, но наистина всички възможности тогава се изчерпаха в последния момент.
Абе ти на тъп ли се правиш или естествено така ти идва (rofl) Аз ти казах,че си тъп по лични наблюдения,а ти ми каза,че е тъп баща ми щот съм селянин.Няклой да знае как да му го обясня по-просто!?Няма абсолютно никакво значени кой е почнал - аз вярвам на истината и на нищо друго.Факт е,че си селянин,и че постъпката ти беше селска.Факт е ,и това че нямаш елементарно възпитание,както и това че такова поведение е недопустимо за човек на тази възраст,и който уж се бори за нещо.Постъпката ти беше неуместна,глупава и селска,а оправданието наивно и бебешко.Дано си ме разбрал,ама сигурно храня празни надеждиПървоначално написано от global
Освен това е "селско" да се изказваш против селяните и селата,както и народната музика като цяло.Мога да ти кажа,че там има и много по умни хора от теб.А не се съмнявам,че и твоята рода както почти всички останали идва от някое селце преди стотина години,може би двеста.Ти си глупак в истинския смисъл на думата,а не го казвам с цел да те обидя - казвам истината отново.А тея лепенки вместо да ги разбдавате на хората и да си ги лепят по себже си и после да ги махат,Ви предлагам да ги лепите по сгради из цялата София възможно повече хора да ги видят.А това,че даваш някви 40 лева не те прави герой да знаеш
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Абе ни едните ни другите са цвете за мирисане.Обаче замислете се ако бяхте на мястото на полицията и такава обезумяла тълпа въоражени ненормалници ви скача да ви бие,дали нямаше да се защитите?Пълна простотия е този протест и както каза някой по-горе първо себе си да оправим ,после да изискваме от държавата.След като отиват пияни и въоражени малки лапета на по 13-14 години какъв резултат очаквате?
Down On The Farm!!!
[quote="global"]
Явно не могат да разберат, че не полицията им е виновна. Тя е виновна, но за друго. На 14.01 можеше да се проведе един хубав политически протест вместо тези глупави действия, които не доведоха до нищо. Хората се бяха събрали и можеха да постигнат искания, а сега вече и ги е страх да ходят на протести. Вярно е, че през 1997 се влезе в парламента насила, но истината е, че тогава нямаше кой знае колко много полиция. Боевете между тия и полицията нямат никакъв политически ефект. И да утрепят някой-друг полицай, пак нищо няма да стане политически - ще мине като хулиганска проява, още повече, че тези хора дори и не знаят какви са им исканията.[quote="global"]
Eто това е единственото нещо,с което се съгласявам с Глобал!
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
[quote="LiveFlower"][quote="global"]
Явно не могат да разберат, че не полицията им е виновна. Тя е виновна, но за друго. На 14.01 можеше да се проведе един хубав политически протест вместо тези глупави действия, които не доведоха до нищо. Хората се бяха събрали и можеха да постигнат искания, а сега вече и ги е страх да ходят на протести. Вярно е, че през 1997 се влезе в парламента насила, но истината е, че тогава нямаше кой знае колко много полиция. Боевете между тия и полицията нямат никакъв политически ефект. И да утрепят някой-друг полицай, пак нищо няма да стане политически - ще мине като хулиганска проява, още повече, че тези хора дори и не знаят какви са им исканията.аз същоПървоначално написано от global
![]()
Да,тъп си определеноТи написа това:
"Падал си много като малък на главата си,а?Аз ти казвам ти си идиот."
Тогава аз ти отговорих, а сега ти се жалваш. Ами сърди се на себе си. Да не беше писал горното.
По останалите въпроси мисля, че мястото за обсъждане не им е в тази тема. Но си дълбоко заблуден за истината и изобщо не знаеш значението на думата "селянин".
Като са "някви 40 лева", дай и ти някви 40 лева, а не коментирай без да си дал нито лев.
А лепенките ще се видят от много повече хора по телевизията отколкото ако се лепят из София, още повече, че са с малки размери. И не е важно да се видят от хората, а от политиците.Аз те обидих теб,а ти обиди баща ми - човек,който съм сигурен,че не познаваш.Можеше да кажеш всичко за мен,тъй като си имаш няква представа за мен от коментарите ми,но ти тръгна да обиждаш баща ми човек,който дори няма общо с това,което пиша.Ще ти го напиша в схемичка,че да ме разбереш:
1.Аз казвам,че си тъп>>>>ТИ казваш,че баща ми е тъп>>>>Глобал е селски глупак;
2.Аз казвам,че си тъп>>>>Ти ми казваш,че аз съм тъп на основата на "нещо си">>>>Глобал е интелигентен.
Не ми беше за това,че си ми "отговорил" или,че си го казал заради моя подбуда,а просто се опитвах да ти кажа отново,че си тъп като използвам твоите думи и току виж моеше да се сетиш и ако не да се извиниш,то поне да не го правиш за вбъдеще.Ама явно си кух и ти е трудно да ме разбереш.Селско е да обидиш някой,който не познаваш - разбра ли ме сега!?А относно думата селянин съм сто процента сигурен,че си я разнищил до прашинки,жалко обаче,че си един от тях.Амии можеше и да дам 20-тина лева,ама след тъпите ти коментари повече от 21 едва ли ще дам.А за това,че са малки не знаех.Ако ги направите големи можехте да ги лепите по входовете да ги видят повече хора и да се присъединят,защото има още хора,които не са чули за протеста или не знаят за какво е.А тъй като са с малки размери - я се видят по телевизията,я не.Освен това на политиците им е през дебелеите задници и да ги видят ще е все същото,ако целиш да пробудиш няква здрава мисъл,чрез тея лепенки,у тях...мисля,че няма да стане![]()
Eminem-Mosh
Аз като ти предлагах ръкавиците си, защо не ги взе!?!?Първоначално написано от Decu
И как само избяга а можеше да дойдеш после с нас и щях да те закарам вместо да мръзнеш по спирките!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Как бе, после ти да мръзнеш..
Прибрах си се бързо и не ми беше студено, споко.![]()
.. и как точно щях да мръзна с колата!?!?!?!?Първоначално написано от Decu
Бързо си се прибрала и не ти е било студено .. затова сега си болна!?
Кажи ако аз нещо сговних нещата ... поне да си знам!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Подробности.![]()
Нищо не си 'сговнил', напротив даже.![]()
Много е яко да ходиш на протеста, за да се видиш с определени хора, без причина да протестираш - само и само защото така е модерно.
Респект за вас!
Grumpy old madman
ето този пост и аз го подрепямПървоначално написано от Canis_Dirus
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Има неща, които не знаеш, затова не намеквай неверни такива.![]()
Абе в тая тема 10 пъти питах, какви са ви исканията?
Или просто сте недоволни от общата картина?
И пак казвам - всеки идиот може да мрънка и недоволства, но малко могат да предложат по-добра алтернатива.
Вие какво предлагате? Или само искате да се промени нещо, без да имате идея, дали ще е по-добре?
Grumpy old madman
Е аз за тва отивам бе, Ангеле.
Именно заради идеята, че ще ни е по-добре.не мога да знам със сигурност.
Превод:Първоначално написано от Decu
Не знам, какво и как трябва да се промени, но трябва да се промени, за да ни е по-добре.
Имаше един виц:
Струпали се 100 човека цигани пред парламента и почнали да викат:
-Искаме! Искаме! Искаме!
Излиза един от вътре и пита:
- Какво искате?
Циганите гррупово:
-Квот дадеш! Квот дадеш!
Вашата е същата. Няма ясна цел, ама дай да ходим.
Когато не знаеш, къде отиваш - няма да стигнеш никъде!
Grumpy old madman
Преводът ти е буквален, рови по-навътре.![]()
На къде по-навътре да ровя, като идеята ви е ужасно плитка:Първоначално написано от Decu
"че ще ни е по-добре"
Е какво разбирате под по-добре? Единия иска ДОИП, другия скандира "иракли" третия "Долу ДПС". За някои хора по-добре е да няма интернет и телефони.
Отивате и казвате: Искате това и това и това да се направи, за да ни е по-добре. Така и така ще се направи.
На теб ти е студено на протеста. Е сега ще ти кажа, как ще ти стане по-добре:
Отиваш в къщи на топло и пиеш едно чайче! Това може под всяко правителство да го направиш.
Grumpy old madman
..Амин!
И 'сичко ще е ток и жица, нали?
Обаче си прав, че едва ли не всеки си отива за себе си /оставки, доип, пенсионерите с техните искания за 'европейски пенсии', млекопроизводителите, лекарите и т.н и т.н/.
И все пак, важен е крайният резултат.;д