- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Протеста! Новини, снимки и коментари!!!!
Тоя Глобала е мноооооого кух - очевидно не само аз съм го осъзнал,така като гледам май никой не го радваА Канис Дирус започва да ми харесва - оказа се,че можело да не пише само глупости
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
^А има ли репортаж нещо за ДОИП или просто ей така е минало през обектива на камерата?
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
http://www.vbox7.com/play:e17c504f
Ето го клипчето.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
global, какъв е смисълът да размахваш плакат, на който пише ДОИП, а същевременно цитирам
"ама досега не взех смелото решение да изляза пред камерите въпреки многобройните такива възможности"... ??
Пфф...не съм го очаквала от БТВ,досега винаги правеха хубави репортажи,ама тоя път се насраха.То пък да си толкова некомпетентен и да говориш...поне да се бяха разровили малко из форуми насам-натам да разберат за кво стаа на въпрос![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
страхът зад маскатаПървоначално написано от Seducti0n
![]()
![]()
що се излагат така не го проумявам![]()
и още с първия кадър .. мда познати лица![]()
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
"моделът на мутрата е моделът за тези маскирани лица"
апфхахаха, най-смешно ми е като медиите, които си знаят само светските клюки и някакви общи информации в общи линии да си дрънкотят там нещо. като се засегне и метъл културата съм забелязал, че също бълват глупости пълни. аз се отказах да го гледам особено след първите няколко минути :Д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Маааанииии - прав сиПървоначално написано от ScionOfStorm
Преди малко също го гледах - пълни дебили
Може би са го уцелили за 2ма човека,ама без да искат
Хахаххаха страхът зад маската - хахахахахахах
А тея шибаняци що са снимали Мето без да е искал :@ Видех го - аз ако бях щях да ги избия!
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Сега .. ще кажа някои неща свързани с клипа!Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
Първо много добре е направен и чух обективни мнения взети от що годе прилични телевизии.
Друго нещо е дано утре бъдем доволно хора .. а не страха пак да ни погуби!
Не разбрах само на 07:16 момичето, което показаха какво общо имаше с текста който вървеше!?!?
Raybeez .. подигравай ме пак за циганите в Красна поляна и викай че съм страхливец ... но и ако ти си видял клипа и там много правилно го каза човека!!! От колко време се опитвам и аз да го вкарам в главите на хората, че стандарта е двоен .. да биеш българин футболен фен може ама да посегнеш на мангал, който стои пред теб с нож в ръка и заплашва със смърт всички твой братя и сестри е расизъм!!! А ти философе нали имаш готови реплики за всичко ... сега какво ще кажеш!?!? Че и ти си го знаел ... ако е така не беше правилно да се подиграваш с такива проблеми!!!
Скъсахте се тука няколко мишока да коментирате хората от площада седейки пред компютрите си ... но нима преди време и вие не разправяхте че е най-лесно да си форумен борец !?!? Еми вие в момента сте такива ... не ме интересува "компетентното" ви мнение !!!
Когато нямаш общо с нещо не го коментирай ... ако си бил там и си видял наистина знаеш!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Как няма да има мъка в поста ми .. аз съм измъчен човек!Първоначално написано от Raybeez
Качи се в 72 определено ще ти е по-забавно особено след спирката на пазара на Красна поляна ...
![]()
А хелзинският комитет ... каква омраза тая към тях!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
SofiaRegularCunt и там другите хулигани ще може ли към изискванията да добавите и 1 абсолютна легализацийка на марихуаната![]()
![]()
НЕ ПУШИ НЕ ПИЙ НЕ СЕ ДРОГИРАЙ! ... това беше написано и на бившето ми училище ... и разбира се наркосите го задраскаха!!!Първоначално написано от ImaLiBe
![]()
Мето е най-известния човек в България, когото познвам.![]()
Първоначално написано от Raybeez
И аз, ама миналата пролет кръжаха над Локо София рано сутрин.
...
Кой е Мето от двамата?!!?
П.П. Тъпото предаване от бтв за 14ти страх ли там каквото беше ... когато дават заглавието дават едно момче с нинджа където му се виждат само очите ... е може да ви прозвучи малко странно ма тоя пич е ливанец и го познавам!!! Няма такъв националист!!!![]()
Първоначално написано от ImaLiBe
С очилата !?!?
Мене воените ме прецакаха да нося очила ... питаш ли ме на мен какво ми е като непрекъснато некви ми казват че приличам на хари потър!?!?!Първоначално написано от ImaLiBe
![]()
![]()
Демн ... представях си те като некъв 1,90м 3 на 3 м гардероб!!!Първоначално написано от ImaLiBe
П.П. Днеска пред парламента видях Джамалска .. ма избяга!!!![]()
mhmПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
пс. той мето е звезда.. първо проби през БТВ, а вече се вижда, че има и други изяви
The Spark
Тоя другия мисля, че го познавам, идвал е във Враца на шествията на 2-ри Юни, а може и да се бъркам!Първоначално написано от ImaLiBe
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Детска радост...
Aз вече сама в гората- НИКОГА.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!