.
Отговор в тема
Страница 15 от 19 ПървиПърви ... 5111213141516171819 ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 451
    Тоя Глобала е мноооооого кух - очевидно не само аз съм го осъзнал,така като гледам май никой не го радва А Канис Дирус започва да ми харесва - оказа се,че можело да не пише само глупости
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Супер фен
    Град
    Своге
    ^А има ли репортаж нещо за ДОИП или просто ей така е минало през обектива на камерата?
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    http://www.vbox7.com/play:e17c504f

Ето го клипчето.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    I don`t know where
    global, какъв е смисълът да размахваш плакат, на който пише ДОИП, а същевременно цитирам
    "ама досега не взех смелото решение да изляза пред камерите въпреки многобройните такива възможности"... ??

Супер фен
    Град
    Своге
    Пфф...не съм го очаквала от БТВ,досега винаги правеха хубави репортажи,ама тоя път се насраха.То пък да си толкова некомпетентен и да говориш...поне да се бяха разровили малко из форуми насам-натам да разберат за кво стаа на въпрос
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    http://www.vbox7.com/play:e17c504f

Ето го клипчето.
    страхът зад маската
    що се излагат така не го проумявам
    и още с първия кадър .. мда познати лица
    10 изтрити профила
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!

"моделът на мутрата е моделът за тези маскирани лица"

апфхахаха, най-смешно ми е като медиите, които си знаят само светските клюки и някакви общи информации в общи линии да си дрънкотят там нещо. като се засегне и метъл културата съм забелязал, че също бълват глупости пълни. аз се отказах да го гледам особено след първите няколко минути :Д
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    "моделът на мутрата е моделът за тези маскирани лица"

апфхахаха, най-смешно ми е като медиите, които си знаят само светските клюки и някакви общи информации в общи линии да си дрънкотят там нещо. като се засегне и метъл културата съм забелязал, че също бълват глупости пълни. аз се отказах да го гледам особено след първите няколко минути :Д
    Маааанииии - прав си Преди малко също го гледах - пълни дебили Може би са го уцелили за 2ма човека,ама без да искат Хахаххаха страхът зад маската - хахахахахахах А тея шибаняци що са снимали Мето без да е искал :@ Видех го - аз ако бях щях да ги избия!
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
    Сега .. ще кажа някои неща свързани с клипа!

Първо много добре е направен и чух обективни мнения взети от що годе прилични телевизии.

Друго нещо е дано утре бъдем доволно хора .. а не страха пак да ни погуби!

Не разбрах само на 07:16 момичето, което показаха какво общо имаше с текста който вървеше!?!?

Raybeez .. подигравай ме пак за циганите в Красна поляна и викай че съм страхливец ... но и ако ти си видял клипа и там много правилно го каза човека!!! От колко време се опитвам и аз да го вкарам в главите на хората, че стандарта е двоен .. да биеш българин футболен фен може ама да посегнеш на мангал, който стои пред теб с нож в ръка и заплашва със смърт всички твой братя и сестри е расизъм!!! А ти философе нали имаш готови реплики за всичко ... сега какво ще кажеш!?!? Че и ти си го знаел ... ако е така не беше правилно да се подиграваш с такива проблеми!!!

Скъсахте се тука няколко мишока да коментирате хората от площада седейки пред компютрите си ... но нима преди време и вие не разправяхте че е най-лесно да си форумен борец !?!? Еми вие в момента сте такива ... не ме интересува "компетентното" ви мнение !!!
    Когато нямаш общо с нещо не го коментирай ... ако си бил там и си видял наистина знаеш!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Леле, колко мъка има насъбрана в поста ти...

ами ебавам те, защото съм ти от съседен квартал (ОК) и не е като да нямаме мангали, ама колко пъти са слизали и са яли бой, дали знаеш?

За пръв път мангал ми е разбил главата с камък като бях на 12 някъде, оттогава не съм свеждал поглед пред такава пасмина. Имаше и потребители на форума, които все още пишат от време на време, които са ме виждали и как точно се справям с мургавелковци в автобус 11 и слизаха по глава на две поредни спирки в Красна поляна, защото си бяха позволили да се заядат с някакви момичета. Ама тия неща чак сега ги пиша в този форум, защото точно не искам да съм форумен боец, нинджа и т.н.

Да, лесно е да се бият футболни фенове, защото те са разглеждани като асоциали и утайка на обществото и никой няма да скочи за техните права, докато за циганите си има партии, хелзински комитети и п**** майни.

И да ще си коментирам от компютъра, защото нямам възможност да съм на площада, а и да бях- пак нямаше да одобря провокацията на полицията, която им даде повод да размажат целия протест.

Ако не съм бил достатъчно ясен ще помоля един приятел да ти го преведе...
    Как няма да има мъка в поста ми .. аз съм измъчен човек!

Качи се в 72 определено ще ти е по-забавно особено след спирката на пазара на Красна поляна ...

А хелзинският комитет ... каква омраза тая към тях!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Супер фен
    SofiaRegularCunt и там другите хулигани ще може ли към изискванията да добавите и 1 абсолютна легализацийка на марихуаната

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от ImaLiBe
    Отговора на "маскираните младежи" :
    http://www.youtube.com/watch?v=bGTQr...3260;topicseen
    НЕ ПУШИ НЕ ПИЙ НЕ СЕ ДРОГИРАЙ! ... това беше написано и на бившето ми училище ... и разбира се наркосите го задраскаха!!!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Мето е най-известния човек в България, когото познвам.

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    не друсам, ама над президенството летят два гларуса...
    И аз, ама миналата пролет кръжаха над Локо София рано сутрин.

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Кой е Мето от двамата?!!?

П.П. Тъпото предаване от бтв за 14ти страх ли там каквото беше ... когато дават заглавието дават едно момче с нинджа където му се виждат само очите ... е може да ви прозвучи малко странно ма тоя пич е ливанец и го познавам!!! Няма такъв националист!!!

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от InitialD

П.П. Тъпото предаване от бтв за 14ти страх ли там каквото беше ... когато дават заглавието дават едно момче с нинджа където му се виждат само очите ... е може да ви прозвучи малко странно ма тоя пич е ливанец и го познавам!!! Няма такъв националист!!!
    Тоя сладура съм аз,другия е тъп земноводен

С очилата !?!?

Град
    Източен Бейрут , Ливан

С очилата !?!?
    Тва го приемам като обида
    Мене воените ме прецакаха да нося очила ... питаш ли ме на мен какво ми е като непрекъснато некви ми казват че приличам на хари потър!?!?!

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Не бе шефе,аз съм другия,тоя по-ниския
    Демн ... представях си те като некъв 1,90м 3 на 3 м гардероб!!!

П.П. Днеска пред парламента видях Джамалска .. ма избяга!!!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Мето е най-известния човек в България, когото познвам.
    обаче момента с наркотиците беше най-култов... най-големия наркоман говори против дрогата
    mhm

пс. той мето е звезда.. първо проби през БТВ, а вече се вижда, че има и други изяви
    The Spark

Тоя другия мисля, че го познавам, идвал е във Враца на шествията на 2-ри Юни, а може и да се бъркам!

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Супер фен
    Детска радост...

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    леко да не те помисля пак за елен и да те напъхам в торба от "Метро"
    Aз вече сама в гората- НИКОГА.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си