- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Протеста! Новини, снимки и коментари!!!!
Има, кво търсиш ?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Не думай. Кво гориво искаш, твърдо или лекоПървоначално написано от SofiaRegularCunt
Ти секретарката ли трябва да си ?Първоначално написано от ImaLiBe
Ухухух колко оригинално. За колко време го измисли? Баща ми не е жив, значи ти си някъв фейк.
xxx...
трябваше да се уплаша ли ?алабала,загазваш! внимавай..![]()
Оп ;д кво става сега, че бях прекалено отделена от света и в срядата не разбрах дали ше има следващи протести.. ?!
14 януари – тъжно, грозно но не и неочаквано
Т.нар. „национален протест” на 14-ти януари, напълно според очакванията ни, бе едно тъжно зрелище. Шайка футболни и „национално отговорни” лумпени плюс най-закоравелите реститути от ДСБ наистина сътвориха едни от най-грозните сцени, както се бяха заканили, „в полза на България”. Да, техните гаменски действия бяха от полза на България на мутрите, наркопласьорите, сутеньорите и цялата останала богаташка паплач, която управлява държавата. Но те не бяха от полза на студентите, природозащитниците и всички останали недоволни, които бяха дошли да протестират.
Както предвиждахме, протестът така и си остана с неясен характер и цели – това беше причината да се съберат едва малко над 2000 души – безформена тълпа, която не знаеше нито какво иска, нито как да го постигне.
Полицията майсторски се възползва от слабата организация на протеста, превръщайки го в насилническа акция с предизвестен победител.
Целта беше да се всее страх сред младежта и тя да не смее повече да протестира. Дали тази цел е постигната, бъдещето ще покаже.
Същевременно „Призив” успя да изпълни поставените си цели за 14-ти януари: бяха раздадени десетки копия от бр.4 на бюлетина (посветен почти изцяло на проблемите на Студентски град), свързахме се с нови колеги, формирахме студентско-ученически блок сред протестиращите, който издигна обичайните си лозунги: „Студентски град – на студентите!” и „Стига реституция!”.
Оттук-нататък ние преустановяваме всякакво участие в продължаващите дясно-радикални циркове пред парламента. Целта ни в тази кампания, започнала от средата на декември 2008г. беше и си остава една – да върнем Студентски град на студентите. Следващата наша акция ще бъде там, откъдето започнахме – в Студентски град, сред самите студенти.
![]()
Ей, путьо миризлв селски, къде си си налепил лайната бе, да та шибам в празната глава?Първоначално написано от global
Grumpy old madman
ама ще те обадя на госпожатааааПървоначално написано от global
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Глобале, абсолютно недопустимо е да лепите плакати (или листовки, каквото са там) върху Национален паметник... Това е незаконно и наказуемо, знаеш ли?
Изобщо не ми дреме дали искаш политиците да ти видят смешните листовки, при положение, че ги лепиш на паметник!
А и много им дреме на българските политици за твоя ДОИП, най-много да ти използват листовките за... тоалетна хартия. Ще им накривиш шапката.
Така че по-добре иди си събери парцалките и ги лепи където е позволено, а не по паметници бе...
какво търсиш съдействие от властта бе? Я протестирай и срещу тях! Мощно букаке за тебе - да се удавиш от букаке дано!Първоначално написано от global
Grumpy old madman
Глобале, закона важи за всички- освен за чужди- и за свои. Така че срещу ДПС или в подкрепа на ДПС, твойте плакати не им е там мястото. Има си законни места където могат да се налепят и сложат, а не по националните ни паметници.
И що си мислиш, че пак откриваш топлата вода, много добре знам на какъв език ДПС провеждат събранията си.
И както виждаш не обсъждам ДПС, щото за тях две мнения няма, но щом говориш за противозаконността на ДПС, не бъди и ти противозаконен с действията си. Щото това е противозаконно с тези плакати вурху паметника на Цар Освободител...
За ДПС никой не спори, те са проблем номер едно. Обаче закона трябва да се спазва и от Глобала. Толкова много места има на които може да залепи тези листовки, а той точно върху паметника...
Един ред пост и половин педя сигнатура...Първоначално написано от global
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
В първите редици вървят футболните съдии, зад тях са служителите от КАТ, следват депутати, чиновници от всички етажи на властта.
Слушате репортаж от откриването на гей - парада в София....
Първоначално написано от machoka
сладурчо, прост си като простор ; )
Истината е че Глобал доста популяризира ДОИП и разпускането на дпс на последният протест в срядата бая народ носеше по дрехите си ДОИП!Първоначално написано от Raybeez
Някви поръчкови репортерчета само ходеха и разпитваха за ДОИП .. тия репортерите почват да ме дразнят много ...![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
InitialD човече следя темата от самото начало и забелязвам как ти се промeня мнението което типично само за ПУТКИТЕ. Ще ти кажа нещо. Никой не харесва гъзолизците, а ти в цялата картинка играеш ролята на такъв !
Останалите прости комплексирани шопчета които даже не владеят правоговорен български. Нека ви кажа нещо. Докато делите България, на граТ софия и "селския" остатък нищо няма да постигнете. Или протеста ще е общонационален или ще има мъжки полов орган. А да се замислим с какво се различава софия от другите градове ? Разликите са географски и социални. Едната е територията, другата населението. А какво е софия ? Един селски двумилионен бардак и то мръсен бардак. Селенията е същата, а даже и по зле от колкото в останалите градове. Осъзнайте се о "велики" граждани че и вие не сте по малко селянчета. Събудете се и толерирайте вашите сънародници. Защото хората които обиждате и "гоните" от вашето село са ваши съграждани и сънародници, хора дошли да търсят реализация и някой лев. Така че преглътнете малко селската гордост и приемайте всеки с добре дошъл.
Сигурно се чудите от къде съм. Поздрави от BurgaZ. Tam kadeto va6ite sagrajtdanki lqtoto ska4at po na6ite "majki polovi organi"....![]()
Май живееш в паралелна реалност...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Кой ще го осъществи този крайно десен тоталитарен режим според теб?
И кой ще позволи такъв режим най-важното?!
Трябва да се гордея с това ли ? Секретарке, види се че си проста филия. Работата ти е да приемаш и предаваш съобщения. Затова трай си там и не се ври там където главата ти е прекалено голяма за да влезне.Първоначално написано от ImaLiBe
SofiaRegularCunt съвета ми към тебе е да смениш дилъра и да се стегнеш малко. Демокрация,комунизъм,фашиз ъм,тоталитарни режими и т.н. всички са свързани с капитализма. Всичко опира до пари. Не можеш да промениш тази система за която говориш. Такива крайно десни,крайно леви или пък крайно средни промени няма да бъдат допуснати нито от народа, нито от Европа. Нямаш акъла и човешкия ресурс за да ги направиш.
някои хора трябва да млъкнат
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
global, искам да вляза в някой форум или блог и първото, на което попадна, да не си ти.
Вашето ДОИП нарушава гражданските права на пенсионерите. Харесва ви или не, те са част от тази държава. Докато управляващите имат власт над тях, те трябва да имат право да избират управляващи. Относно забраната на ДПС - това е смехотворно. Че ДПС са гадове и мафиоти е факт, но с какво са по-лоши от БСП примерно? Дай направо да забраним всички политически партии и да си направим нови! И кой, мислиш, ще лъсне в тях? Същите муцуни!
SofiaRegularCunt, знаеш ли какво е крайно-десен тоталитарен режим? Хитлер. Нацизъм. Убийства на всички, които лееекинко се различават от нормата - независимо дали по националност, религиозна принадлежност, начин на мислене или някаква черта от външния вид. Това ли искаш?
Та, не това бях тръгнала да пиша. Изключително съм щастлива да видя, че и тук се говори за протеста. БРАВО!
![]()
Аз не съм заблуден, напротив, имам съвсем реална представа как могат да се променят нещата в България, въпроса е, че много трудно би могла да се осъществи(наясно съм). И не включва силови действия, а действия, характерни за едно нормално общество и нормален народ, живеещ в реалността- XXI в.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Иначе заблудата е това, което ти ми казваш- националсоциализма. Видя се, че той също е утопична и неприемлива идеология, иначе и днес щеше да го има, но... А и българския народ никога не е приемал такива силови и крайни идеологии, изградени освен на някои наистина градивни принципи, и на принципи, като расизъм и антисемитизъм. Е, в България никога не се е приемал расизма, а камо ли в днешно време някой ще ти позволи да избиеш малцинствата си. Или мислиш, че можем да водим борба срещу ЕС и НАТО и да ги победим... Начини има, но са други, по-различни от тези силовите, които се заблуждаваш, че могат да доведат до нещо положително.
Що се отнася до демокрацията и капитализма- кой те излъга, че капитализма е нещо лошо? Лош е българския капитализъм в момента, щото го осъществяват комунистите, а щом комунист стане капиталист, става страшно. Но ако капиталистите ни са като тези преди 9.09.1944, когато с дейността си освен на себе си са помагали и на българския народ, какво против тях да имаш?
Е тука вече не споря, но надигането трябва да е преди всичко духовно и морално, тогава ще настъпи промяна и в начина ни на живот, и в избора ни на политици, и във всичко. И просто няма да има нужда да вдигаме въстания, революции и бунтове, а просто по законен път и чрез избори ще променим цялата система. Съответно ще изхвърлим на боклука и сегашната политическа върхушка, а на нейно място ще дойде нормална такава.затова трябва да се надигнем и да променим нещата.
Крайно дясно управление в това време е абсурд. Особено в толкова малка държава като нашата, в такава с повече ресурси било по-подходящо, но пак не.
Идеята е да се стигне до управление, което да се позанимае малко с народа, а не с любовниците, ханъмите и мерцедесите си + - някое незаконно жилище/квартирка.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
По-скоро нямах предвид икономиката, а това, че ако на някой не му изнася у нас да имаме крайно десен режим може да ни смачка. ЕС примерно.
Докато ако Щатите решат, ще е малко по-трудна контрата на тях. Макар че те там си дружат с Роналд МакДоналд и гълтат яката хамбургери, такива неща не ги ебат особено.
Не знам, от политика не разбирам особено, ама така го виждам аз.