- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако ти го кажат рано...
Тази тема ~-~-~-> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=223551 ме провокира да напиша тази![]()
Anyway... какво ще правите ако примерно на втория ден ви кажат "обичам те"? А ако го направят по нещастния скайп?![]()
Аз лично ще се опитам да й обясня смисъла на думите, а ако го направи по скайпа - е, ще се ядосам мъничко... ама все пак.
ми ще си помисля че ме базикат
Ше и кажа: обичаш ме, хуя ми обичаш,аз пък обичам повече Пържоли по шопски![]()
А баш!!Първоначално написано от babyvy
Най-вероятно и аз ще се избъзикам след подобно нещо.Зависи от настроението ми
А ако не е бъзик-е то се разпознава кога кое какво е
:P
бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..
nqma da mi puka osobenno,za6oto 6e znam,4e ne me obi4a![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Това е адската глупост..казани на втория ден тези думи, те могат да ми говорят само за несериозноста на момичето
Именно това съм правила и аз винагиПървоначално написано от Axe_vs_Sword
измислено "Обичам те"... няма такова чудо за 2 дена да обичаш някого...![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Ще скъсаме естествено!
Както някой каза - ще си направя изводи колко е сериозен..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ХАхахХахах ами ще му кажа, че и аз си се обичам![]()
Еми ще ми стане гадно,че е поскайп...Ще го приема за базик , а и на 2рия ден за каква любов ще ми говори..?! Просто ще комерсиализира значението на думите...Не знам ,но няма да ми е някак приятно до го чуя [видя]
![]()
Няма да го приема насериозно,защото на вторият ден не може да обикнеш някого.А това,че ми го е казал по скайп е супер глупаво.Определено не бих го приела сериозно,а и аз съм на мнение,че когато обичаш някого му го доказваш,защото думите не означават нищо,важни са действията.Поне според мен.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Не е нещо необичайно. Вече наистина, както казаха по-горе, стана като "Здравей-здрасти". До сега не ми се е случвало и се надявам да не ми се случи. Още повече пък по скайп... За мен това са много силни думи и не трябва да се изричат толкова скоро.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Радвам се, че съм те вдъхновила![]()
![]()
Та по темата : Еми ... първо ще му се накарам () и после съвсем спокойно ще му обясня , че НЯМА как да ме обича и че аз не го обичам и ако това за него е проблем - пътя и у лево
![]()
ще се помоля на Божествената светлина за него![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от aciko
![]()
![]()
![]()
оо YeAh (rock)
![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
ами не се разпознава винагиПървоначално написано от euph0ria
от личен опит знам, аз все си мисля че ме бъзикат, ама веднъж сериозно ми го казаха а пък аз реших че е бъзик и много гадно постъпих
![]()
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!