.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Град
    Wonderland
    Така е ,жената трябва да има достойнство и самоуважение,а не да лиже така да се каже задника на някой!!!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Феминистки..после задавате въпроси "`що само ни шибат тея момчета?" - Ами ето заради това...защото някои момичета не проявяват никакво разбиране и след първата грешка режат!

П.С не слагам всички момичета под общ знаменател!

Не трябва да се отчайваме когато някое момче ни зареже защото щастието отново ще дойде и то ще бъде в много повече!

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Ами мога да кажа,че сегашното ми гадже преди да ми стане гадже нито ми е звънял,нито ми е писал,нито ми е търчал след гъза,но сме си заедно от доста време,много се обичаме .Сега сме неразделни,но и аз и той нямаме навика нито да си пишем по скайп,нито да сди лафим по тела с часове.

taka e no na mnogo ot nas i tova ne ni pomaga.na men mi se e sluchvalo da vijdam che na nego ne mu puka za men no az da se pravq na udarena za da mi e vsichko nared... da ama taka ne stava za moe ogromno sajalenie ne vsichko e rozovo

Мхм аз съм имала случаи в които съм чакала той да ми звънне,чакам,чакам,и тоолкова се бях задълбочила в тва чакане че чак после осъзнах че не му пука за мене,за съжаление ми звъняха такива които на мен не ми пука за тях.Ебати кръговрата

Браво,Едисон,откри крушката,а аз вече съм на батерии

Аз съм момиче и мисля,че момчетата също имат чувства и че и на тях не им е лесно,не тряя да ги обвиняваме за всичко,защото не винаги са виновни,доста често ние сме тези,които правятт грешките

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си