Феминистки..после задавате въпроси "`що само ни шибат тея момчета?" - Ами ето заради това...защото някои момичета не проявяват никакво разбиране и след първата грешка режат!
Ами мога да кажа,че сегашното ми гадже преди да ми стане гадже нито ми е звънял,нито ми е писал,нито ми е търчал след гъза,но сме си заедно от доста време,много се обичаме .Сега сме неразделни,но и аз и той нямаме навика нито да си пишем по скайп,нито да сди лафим по тела с часове.
taka e no na mnogo ot nas i tova ne ni pomaga.na men mi se e sluchvalo da vijdam che na nego ne mu puka za men no az da se pravq na udarena za da mi e vsichko nared... da ama taka ne stava za moe ogromno sajalenie ne vsichko e rozovo
Мхм аз съм имала случаи в които съм чакала той да ми звънне,чакам,чакам,и тоолкова се бях задълбочила в тва чакане че чак после осъзнах че не му пука за мене,за съжаление ми звъняха такива които на мен не ми пука за тях.Ебати кръговрата
Аз съм момиче и мисля,че момчетата също имат чувства и че и на тях не им е лесно,не тряя да ги обвиняваме за всичко,защото не винаги са виновни,доста често ние сме тези,които правятт грешките