- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обилно овлажняване!
Имам един проблем... при секс ставам ужасно влажна,направо мокра...Случвало се е дори да протичам по чаршафите... Ако има някой със същия проблем няма да е зле да даде някакъв съвет ...
Много мъже се възбуждат от това, да знаеш. И не е проблем, просто си така.
пише ужасно влажнА !Първоначално написано от hottie
А по темата : Няма какво да направиш по въпроса просто си е до човека![]()
Мога да ти кажа,че може само да се радваш!!!Лошо няма,сигурно и на гаджето ти му е кеф.Няма какво да се тревожиш,това си е нещо напълно нормално.
Няма нищо нередно в това ,даже е хубаво.Първоначално написано от azzz6662
П.П. : Я,Кака Хоти я повишили в чин![]()
Play hard,go PRO!
точно това щях да кажаПървоначално написано от hottie
като пипна отдолу и ако усетя че е супер влажна направо мокра както тя казва ииииипобеснявам просто.адски много ме възбужда
а към авторката
не се притеснявай а се радвай че не си суха че ако беше така щеше да се протриеш по време на секс![]()
hahaПървоначално написано от x3eme
Определено се радвам,че не съм суха,но това просто ми се вижда прекалено... Затова реших да създам темата,да видя отзиви...
![]()
Че то и аз съм така , но никога не съм го смятала за проблемПонеже ... на момчетата , с които съм била това им харесваше , а някои дори се възбуждаха още повече ..
Така че няма защо да се притесняваш...
+1 \Първоначално написано от hottie
/
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Kak gi obicham da gi izpivam takiva kato teb, ne e istina.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
ела при батко да те попие![]()
...няма майтапа настрана наистина в този си вариант ще си с едни гърди напред пред много други момичета ...wet girl
![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
Хахаха какво ви казах !Знам аз, моите приятели са главно мъже !
Колкото повече, толкова повече !
Ti da mulchish, KralitsoПървоначално написано от hottie
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
До тук отговорите звучат окуражаващо,отначало се притеснявах,че нещо съм сбъркана,защото съм говорила с приятелки по темата и никоя не става чак толковала мокра ... добре е да чуе човек чуждо,странично мнение![]()
давай смело пленявай мъжките сърца посредством влажните местаПървоначално написано от azzz6662
...ех че съм и поет
![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
ххахахаха това ми харесаПървоначално написано от TeCHo0o0
ще последвам съвта ти хааха
:P
savsem normalno si e i samo moje da te radva tva a ne da si nqkva suha ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
radvai se i ne se pritesnqvai
![]()
I'm the one Love me ...
Начи искаш по-голема чуринаПървоначално написано от azzz6662
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Mom4e sum i ti kazvam ot mujka gledna to4ka tova e nai hubavoto ne6to za koeto edno mom4e moje da si pojelaespokoino tova ne e problem a privilegiq nie go obujavame taka 4ee tozi s koito si e golqm kusmetliq
![]()
Аз най-обичам мокри пи*ки. Адски възбуждащо и приятно е. Ама сега стана един проблем пак с мокри работи свързан...
мида то нее ли хубаво да ми омаже чепа![]()
Първоначално написано от MAiK88
![]()
Яко е!![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮