- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблем ако може помошт
абе нз ама от много време нямам приятелка пак и са се преместих на др място да живея и ги познавам сички вече ама не мога разбера виждам че има флирт ама след няколко дена опитвам се да го продължа гледат ме се на криво(е не баш на криво ама такъв е израз) горезен е не сам чак толкова грозен за да не ми обръштат внимание нз къв е проблема явно маи аз не мога поодхода като хората даите някви идеи или помогнете ако може де
проблема е че не можеш да пишеш помошшшшшшшшшшшшттттттттт
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
АКО ГОВОРИШ ТАКА,както и пишеш....си мечтата на всяка жена да знаеш!
А ако си тъп и грозен просто е неочаквано добра комбинацияПървоначално написано от k1ana
![]()
Най-добре,да не правиш никакви физиономии,ако не ти идва от вътре,т.e.беше написал,че гледаш на криво,ако не ти идва от вътре не го прави.Просто бъди естествен и всичко ще си дойде на мястото.
Аз пък разбрах , че ТЕ го гледат на кривоПървоначално написано от Lysit0
![]()
Така става .. после някой да не каже защо се заяждаме с момчето ?! Еми като искаш да ти се помага, ще пишеш темата така че да я разберат всички и то по един и същ начин !
Бах... а аз, си мислех, че моя правопис е много зле![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Първоначално написано от aka6a_vamp
Едва ли има момиче,което да не си мечтае за такава комбинация.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Отиваш в козметична клиника за 1-2-3 пластични операции, да те направят красив като Дейвид Бекъм и с усмивка на холивудска звезда, връщаш се във втори-трети клас да научиш правописа и се сваляш с момичетата![]()
А аз какво да кажа че сте 1 стадо овце ? 1 да почне и другите след него. Кво сте се разлаяли бе келеши? Това е клавиатура. Винаги може да се Згеши. Заради ей такива като вас "правописници" тийнпроблема е насран и засран. Аре трайте като няма какво да кажете.
Авторе това са жените. 1 ден те харесват друг те мразят. Не се мъчи да се нагодиш на тертипа им защото до никъде няма да стигнеш. Стой си мирно и кротко и сами ще заподскачат на х*я ти.
Поздрави !
Това е клавиатура, но чак пък толкова грешки....
Както и да е, ако мацките не ти обръщат внимание просто не се напрягай - прави това, което ти идва от вътре. Просто бъди себе си и всичко ще бъде ОК![]()
![]()
Какво се впрягате за правописа поне някой хора опитват да пишат на БГ а не ан шлюкавица кадето няма правила и норми...
Клавиатура вярно, ама как ще сбъркаш ШТ с Щ O_o иначе от цялото съдържание разбрах само, че някой гледа на криво о.О
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Не вярвам да е от неграмотност.
Сега като гледам неправилното писане на ДуМиТи Пу Ей тОя НаЧиН е доста нашумяло. Случва се. Не мисля че това е от значение. Ако толкова сте добрите самаряни готови да помогнат на всеки просто преглътнете грешките. Ако не можете и това ви дразни просто прескочете темата и не пишете нищо. Няма да повреди на оригиналността ви !
Поздрави !
prosto budi sebe si i vs 6e si doide,kakto tqbva
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
абе съжелявам ама пиша по скъпе на и едновремено тука и на клавиатура ми е доста трудно да пиша съжелявам