.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Алое Вера

Град
    Norway, Норвегия, Варна

Алое Вера

Някой ползвал ли е крем с алое вера или изобщо някъкъв козметичен продукт с алое вера и как ви дейвства...питам защото имам много проблемна кожа на лицето, опитвала съм какво ли не, но нищо не ми помага особено...

ой... :P освен това ако се пие само течна помага при отслабване иначе ДА, помага много при иэтощена кожа, коса и т.н., иэобщо има много добри отэиви от хора полэвали я и са много доволни

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Аз съм ползвала и продължавам да ползвам и до днес. Много помага и съм страшно доволна от тези продукти.Майка ми е дистрибитор и редовно си купувам нещо.Ето на този линк можеш да разгледаш - http://www.flp.bg/ . Особено кремчетата с алое и по спец. има един гел - доста ми помага,когато имам някоя пъпка.А и ост неща са страхотни.Абе разгледай.

Град
    Велико Търново

Re: Алое Вера

Цитирай Първоначално написано от chuppiz
    Някой ползвал ли е крем с алое вера или изобщо някъкъв козметичен продукт с алое вера и как ви дейвства...питам защото имам много проблемна кожа на лицето, опитвала съм какво ли не, но нищо не ми помага особено...
    az sum si vzemala takova listo ot aloe ot sasedkata i se maja s nego i mi pomaga sre6tu papkite,imam eidn krem s aloe,koito go izpolzvam da uvlajni kojata mi sled kato se izmiq sys po4istva6t gel(ot nego mnogo mi se izsu6ava kojata) ta dovolna sam

sweetsunshine само да попитам....направо с листото му се мажеш?Без да го добавяш към разни работи?И колко често?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си