- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво правите когато ви е тъжно?
карам си колата по цяла вечер и размишлявам какво сбърках че не са наред нещата (за щастите не мис се е случвало скоро дано така и да остане)
Слушам балади,рисувам понякога,друг път пък пиша.Има и случаи в които отивам в близкия парк сядам на една пейка и си се наревавам добре после се чувствам много по-добре.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
ъъа нищо не помага! днес е третия ден откакто не съм я чувал или виждал... а имам чувството че са минали седмици, най-гадното е че непрестанно се питам дали тя мисли за мен, и иска ли да и се обадя. ясно е че тя няма да звънне първа, но не мога още днес да и се обадя - искам да мине малко време за да помисли, да осъзнае че и липсвам поне мъничко... толкова се надявам да иска да ми звънне или да ми пише просто един смс "мило, липсваш ми". бих дал всичко само за този смс
а времето все едно е спряло, днес станах много рано, защото не можах да спя като хората пореден ден - само се въртях и ме обливаха горещи вълни като си спомням всички моменти заедно... а така обикновено заспивах - като си мислех за нея и си спомнях преживяванията ни или мечтаех за много неща...
а през деня където и да погледна, всичко ми напомня на нея - колата, една малка плюшена играчка, възглавницата и... абе всичко
дори да имах две сърца, едва ли бих могъл да я обичам повече.. .толкова много ми липсва
може да изглеждам като ревльо, но не ме интересува, ще плача за нея, защото си струва всяка сълза...
Аз лично слушам музика и се страя да има някой приятел покрай мен, за да не се чувствам самотна и по някакъв начин да ме разтовари.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Оплаквам се на всеки готов да слуша и най-накрая казвам на най-добрата ми приятелка. Тя ми се скарва едно хубаво, казва ми да не се лигавя и самосъжалявам и нещата се нареждат.
Освен това си намирам песен която най-точно да описва чувствата ми в момента и цикля на нея докато ми втръсне след което си пускам нещо по-весело![]()
различноили паля цигара и плача,или слушам тъжна песен,а понякога излизам с приятелки и споделям
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
Пускам некви балади,мисля и рева..
издивяваааааааааааааааааа ааааам...слушам кофти музика и ми става още по-гадно :S
![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
И аз така правя..Започвам да пиша стихове за любов...Плача,докато ми стане по-добре,танцувам си...Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
споделям с приятел или приятелка
когато говориш за проблемите си ти олеква
Слушам сдухваща музика и пиша разказчета. Само когато съм тъжна пиша хубави неща.
Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...
Земи ме и мене някой път бе.. баси!Първоначално написано от aka6a_vamp
Абе гривни... за боксерки ест. Може и аз да си харесам нещо.Първоначално написано от aka6a_vamp
Оо и ше си мерим заедноПървоначално написано от StayFly
ква идилия..мъжки прашки може да се земеш
![]()
Не бе, ше си харесам нещо за тебе![]()
Ама тва не пречи да ги мерим заедноСмисъл... ти ше мериш, аз ше оценявам.
да комбинкаПървоначално написано от StayFly
голем си мръсник
![]()
Пускам си някоя комедия и за малко се откъсвам от проблема...а после като си помисля пак и ...Но съм забелязала,че когато легна и заспя..след като се събудя вече не ми е чак толкова тъжно....
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
Аз па си мисля,че се свиваш в некой ъгъл и почваш вените...Първоначално написано от emoti0nal_girl
Слушам музика![]()
![]()