.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 151
    карам си колата по цяла вечер и размишлявам какво сбърках че не са наред нещата (за щастите не мис се е случвало скоро дано така и да остане)

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Слушам балади,рисувам понякога,друг път пък пиша.Има и случаи в които отивам в близкия парк сядам на една пейка и си се наревавам добре после се чувствам много по-добре.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    бълХаристан
    ъъа нищо не помага! днес е третия ден откакто не съм я чувал или виждал... а имам чувството че са минали седмици, най-гадното е че непрестанно се питам дали тя мисли за мен, и иска ли да и се обадя. ясно е че тя няма да звънне първа, но не мога още днес да и се обадя - искам да мине малко време за да помисли, да осъзнае че и липсвам поне мъничко... толкова се надявам да иска да ми звънне или да ми пише просто един смс "мило, липсваш ми". бих дал всичко само за този смс
    а времето все едно е спряло, днес станах много рано, защото не можах да спя като хората пореден ден - само се въртях и ме обливаха горещи вълни като си спомням всички моменти заедно... а така обикновено заспивах - като си мислех за нея и си спомнях преживяванията ни или мечтаех за много неща...
    а през деня където и да погледна, всичко ми напомня на нея - колата, една малка плюшена играчка, възглавницата и... абе всичко

дори да имах две сърца, едва ли бих могъл да я обичам повече.. .толкова много ми липсва
    може да изглеждам като ревльо, но не ме интересува, ще плача за нея, защото си струва всяка сълза...

Аз лично слушам музика и се страя да има някой приятел покрай мен, за да не се чувствам самотна и по някакъв начин да ме разтовари.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Оплаквам се на всеки готов да слуша и най-накрая казвам на най-добрата ми приятелка. Тя ми се скарва едно хубаво, казва ми да не се лигавя и самосъжалявам и нещата се нареждат.
    Освен това си намирам песен която най-точно да описва чувствата ми в момента и цикля на нея докато ми втръсне след което си пускам нещо по-весело

различно или паля цигара и плача,или слушам тъжна песен,а понякога излизам с приятелки и споделям
    Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]

Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    слушам музика и драскам
    и азззззз

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Слушам много балади, пиша стихове, проза, чета това което съм писала преди и плача. После уж ми минава и пак до следващия път.
    И аз така ... досдухвам се сама още повече и като ми писне излзиам по магазина да си купя нещо.После с приятелки откачам и се оправям ...
    Обичам те <3 !!!

Пускам некви балади,мисля и рева..

Фен Аватара на TeCHo0o0
    Град
    San Rafael, Ibiza :))
    издивяваааааааааааааааааа ааааам ...слушам кофти музика и ми става още по-гадно :S
    МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Слушам много балади, пиша стихове, проза, чета това което съм писала преди и плача. После уж ми минава и пак до следващия път.
    И аз така правя..Започвам да пиша стихове за любов...Плача,докато ми стане по-добре,танцувам си...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    споделям с приятел или приятелка
    когато говориш за проблемите си ти олеква

Голям фен
    Град
    Лондон
    Споделям с баща ми най-често ,и ми минава ,или пък говоря с приятелка и се тъпча с шоколад :P

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Слушам сдухваща музика и пиша разказчета. Само когато съм тъжна пиша хубави неща.
    Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    отивам в No name и си купувам многооо гривнии или па си копувам боксерки...тва бе развеселява са
    Земи ме и мене някой път бе.. баси!

Град
    Дълбините на канала :D
    ^за гривни ли...зимам те

Гледам ТВ.

^за гривни ли...зимам те
    Абе гривни... за боксерки ест. Може и аз да си харесам нещо.

Град
    Цитирай Първоначално написано от StayFly
    ^за гривни ли...зимам те
    Абе гривни... за боксерки ест. Може и аз да си харесам нещо.
    Оо и ше си мерим заедно ква идилия..мъжки прашки може да се земеш

Не бе, ше си харесам нещо за тебе
    Ама тва не пречи да ги мерим заедно Смисъл... ти ше мериш, аз ше оценявам.

Град
    Цитирай Първоначално написано от StayFly
    Не бе, ше си харесам нещо за тебе
    Ама тва не пречи да ги мерим заедно Смисъл... ти ше мериш, аз ше оценявам.
    да комбинка голем си мръсник

Пускам си някоя комедия и за малко се откъсвам от проблема...а после като си помисля пак и ... Но съм забелязала,че когато легна и заспя..след като се събудя вече не ми е чак толкова тъжно....
    There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..

Град
    Цитирай Първоначално написано от emoti0nal_girl
    Пускам си някоя комедия и за малко се откъсвам от проблема...а после като си помисля пак и ... Но съм забелязала,че когато легна и заспя..след като се събудя вече не ми е чак толкова тъжно....
    Аз па си мисля,че се свиваш в некой ъгъл и почваш вените...

Слушам музика

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си