- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво правите когато ви е тъжно?
Пускам си музика най-любимите балади, сядам рева до като не ми остане дъх, след това си лягам да спа!и после вече съм готов да общувам с хората![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Плача,защото знам,че ще си порева около 30 минутки и после пак ще съм с усмивка на лицето.Просто такъв характер съм.
ами плача и слушам тъжна музика ... и така
Rock and roll, baby
Don't you know that we're all alone now?
I need something to sing about
Rock and roll, hey
слушам музикасамо това ми помага
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
Спирам да мисля за това,което ме натъжава...а и все пак,каквото и да става живота си продължава![]()
сядам на някоя пейка във парка ... клистализирам ... пребирам се ... естествено има някой който да ме ядоса , след което си го искарвам на него ... слушайки музика си спомням за него ( само заради него ми е тъжно) за всеки един момент с него .. всека целувка ми минава пред очите ... всеки поглед ... плача ... прегращам нещо негово .. и така с една дума ... ДЕПРЕСИРВАМ СЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕПървоначално написано от Kostadin_682
акоо ми е много тъжноо ям шоколааад или си купувам нещо![]()
ако ми е тъжно-ядосано-карам се с някого![]()
Аз лично се вманиаччавам по външния си вид ... така заради бившия не бях яла 3 дена и свалих 3 килограмаА сега си купувам някаква козметика и се опитмва да излеждам възможно най -добре ( по колекцията ми от всякаква козметика си личи колко тъжна съм напоследък..) , ям шоколад , ако не съм на диета отново заради тъга , гледам филми ... излизам с приятели и това е общо взето.
piq uiski![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
много съм зле... днес е петък и има още 3 дни докато и се обадя, просто не мога повече- нищо не мога да правя, само се разхождам из стаята и мисля... мисля за нея, за всичко свързано с нея, не мога и да заспя, не ми се яде... просто искам да я чуя, да чуя че всичко ще бъде както преди, но ме е страх да и се обадя още сега, а тези 3 дена ще ме съсипят, по-ужасни моменти не съм имал никога, даже когато майка ми почина го приех по-леко - като част от живота.. .а сега все едно аз съм умрял... постоянно ме обливат горещи вълни, сърцето ми ще изхвръкне направо като се сещам за нея почва да бие адски ускорено.. изобщо ще получа нервна кризаи пак само гледам телефона с надеждата че ще се обади първа, не мога да повярвам че всичко това се случва, и се надявам повече от всичко това да е едно изпитание за здравината на нашата връзка и ако всичко се опави да не стигаме никога до тук отново. и плача, да момче на 21 години и плача, много ми е тежко, не ме е срам че плача за момиче защото тя си е моето момиче, никога няма да се примиря че ще ме остави просто така и ще бъде в прегръдките на друг... искам да си я галя, да я целувам, да я прегръщам... как ми липсва това не мога да ви опиша, и пак ми се насълзяват очите от мисълта че може никога да не я докосвам по този начин както преди
какво да направя, как да минат дните по-бързо. вчера си легнах в 3:40 и не успях да спя като хората, пак я сънувах и се въртях, а днес станах в 6 и половина и досега не съм нито ял, нито имам желание да правя каквото и да е - само ходя като луд из къщата и мисля, не мога да си намеря място от притеснение
Не трябва да се усамотяваш и мислиш за това,пусни си разпускащ филм и вземи шоколад-помага доста.Изхвърли всичко,което ти напомня за нея.
Излез с приятели,не винаги помага,ама по-добре от колкото да стоиш сам.Върви на фитнесб/футбол-някъде да разпуснеш,защо не и да поплуваш,на мен това винаги ми е помагало.
Аз също съм имала такива моменти -не еднократно,това което ти остава да направиш е да покажеш сила и самоуважение,да приемеш нещата такива каквито са и да отвориш нова страница,понеже нямаш друг избор.
ама не искам да изхвърлям нищо, не искам нова страница също - искам си старата страница, но редактирана
всмисъл бих продължил напред ако знаех че наистина не ме иска повече, но тъй като не чух нещо такова, а по-скоро "трябва ми малко време да помисля за мен, обещавам да помисля, може да дам шанс на връзката ни" и затова се надявам толкова много, сега тази седмица съществувам в някаква неизвестност... известно ми е само че я обичам повече от себе си дори, и ако поиска бих и дал още 20 дни да остане насаме със себе си, колкото и да ми е трудно и неприятно, ще се чувствам ужасно но бих го направил защото я обичам с цялото си сърце! не се заблуждавам, защото ми е давала безброй поводи да знам че ме обича и че точно това е момичето за мен - никога няма да се откажа, това ще е най-голямата грешка в живота ми и съм сигурен че ако я оставя да си отиде ще съжалявам адски много, ще е много по-гадно от сега![]()
само да кажа че не за първи път съм оставян, и преди ми се е случвало но го приемах много философски, просто вадих поука. но този път съм сигурен че това е момичето, усещам го. усетих го още от първия миг като я видях... и така близо година, тя също го усещаше според мен, не може за седмица-две да си промени коренно отношението към човек в когото е била лудо влюбена, на когото се е кълняла че ще го обича винаги... и тези думи съм сигурен че г е чувствала, не ги е казала просто така! просто не мога да повярвам че всичко ще се срине за един миг, не може края на приказката ни да е такъв...
+1 или пък лягам, рева, рева, накрая от реване заспивам и като се сабудя обикновенно съм по добре ама днес не е такаПървоначално написано от beachy_bunny
абе мойта не е лесна ..
![]()
Абе когато ми е тъжно, за каквото и да е, пия много кафе. Ужасно много, кафе или кола. Поглъщам огромни количества кофеин![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Много вредно ..., аз така си докарах 5 дни безсънни и после два без да стана и до тоалетната дори... Как не се обезводних не знам. Внимавай с тоя кофеин.
По темата: Много трудно някой може да даде точен съвет за справяне с мъката, по филмите ги гледам се лепват се на сладолед и сладко, мен пък не ме влекат такива неща и си мисля че и не мога да се оправя от това. Обикновенно като изпадна в такава ситуация хващам на някъде пеша. Стигала съм до 20 км без да знам къде отивам просто се лутам, гледам другите и се самосъжелявам. Дали ми помага това, склонна съм да вярвам, че е така. защото поне съм премислила всичко и си давам сметка за + и -, след това просто трябва време няма начин, нищо не изчезва с щракване на пръсти, така че...
Първоначално написано от balu4ka
и аз![]()
[[.. Дa бъdэш чasт oт maлkoтo э прiвiлэгiя na униkaтiтэ ..]]
+1Първоначално написано от jilib0n
[[.. Дa бъdэш чasт oт maлkoтo э прiвiлэгiя na униkaтiтэ ..]]
Боже ревнах като го прочетохПървоначално написано от kypo
![]()
Колко много я обичаш,много хубаво
Според мен ще се оправите и всичко ще си бъде наред.Всеки има такива моменти в които иска да е сам,за да осмисли нещата,но на края осъзнава какво има до себе си.Не се предавай,всичко ще се оправи![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Тя трябва да е най-щастливото момиче, при положение, че някой толкова много я обича!
Стискам палци всичко да се нареди.
Любовта е сляпа, но надушва парите!
Пускам си силно музика, рисувам си ,ям МНОГО шоколад ,излизам с приятели сред природата =)
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Когато ми е някфо тъпо,тъжно,депресирано и т.н. слагам няколко песни,които отговарят на това ми чувство,на Мп3то,излизам навън да се разходя и да осмисля нещата.![]()
..this world is watching me..
Ако е много гадно пия... Ако е малко по-гадно от най-гадното - козя![]()
пускам си рок балади .. драскам си .. плача .. или пиша некфи глупости си излея мъката
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever