- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво правите когато ви е тъжно?
ami 4estno kazano kogato na men mi e ebano za takova ne6to ...mi se iska da ne su6testvuvam ... zatfarqm se v sebe si ...pla4a kogato sum sama ...i t.n. drun drun ... am vij nai dobre spored men i se obadi .. pitai q kak e .. kfo stava s neq ... i vi kak 6te se durji .. puk moje bi i da q izlezete q pokani ... nz de ti q poznaa6 i za tfa pomisli vurhu na4ina po koito se durji i ti talk .. i sam si pomisli i preceni kfo da prai6 .. no naistina spored men nai dobre i se obadi ... pone az bih iskala da napraat taka sprqmo men ... ako mi se slu4va6e ne6to takoa ... upsex.. =] [angel]
Когато аз съм така има два начина-или излизам някъде и изобщо не ми пука за човека,но това много рядко става така и ако съм с неподходящи хора става още по гадно.Другиият е да си стоя в нас,и обичам да слушам тъжни песни,защото на тях мога д аси плача и така ми олеква малко или много.
Хммм сега ми е супер тъжно и кофти ама май не правя точно това което съм написала в предния си пост![]()
В момента си пиша с една съфорумка по скайп, напивам се с ликьор и слушам http://de.youtube.com/watch?v=2Rd8h2...eature=related
![]()
Якето > Ключовете > Колата > мръсна газ![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
em kogato mi e tujno ..
kfo da praq
pla4a,nemoje vinagi da se pravish 4e ne ti puka
- po dobre si popla4i,dori da znaesh 4e neshtata nqma da se opravqt![]()
......prosto vinagi kogato pla4a si kazvam ... jivot,sudba,,,
kfo da o4akvahs ot nego...ne e li taka;]
Хаха верно ли бе?!
В кой сървър играеш и как се пишеш?![]()
Слушам музика..Тогава ставам оше по зле..![]()
Where is my reason to live?
забавлявай се...филми,музика,игри![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
Пускам си стари балади...Роскет...Дий Пърпъл...Нещо БГ...Просто тогава веселата муизика ме дразни и може да ме изкара извън нерви!Пускам си нещо,което до някъде описва чувствата ми!Плача (много добре ми действа,защото рядко плача) и се отдавам до някъде на депресията...На другия ден се опитвам да изляза с приятели,д аразнооразя,защото еднаквото ме убива и се самоизмъчвам...мисля...поста вям си цели...опитвам се да забравя (което става треудно при мен),но винаги имам "Ден на депресията"!Понякога човек има нужда да поплаче,да остане сам,да осмисли нещата...та така пери мен...
+ i az taka!Първоначално написано от Kostadin_682
Първоначално написано от ScionOfStorm
На матрицатаПървоначално написано от StayFly
Ами...честно казано , аз съм забравила какво е да си тъжен.... :P
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
reja si venite na 17 mesta i popivam s pamuk posle go gledam kak se vtvurdqva ot izsuhnalata kruv
Венити...из дефинитли май февърит син (rock)
Не помня някога да съм била толкова тъжна...Какво да се прави,весел 4овек съм.![]()
чукай на дърво! и аз така си мислех допреди тази ситуация, всеки който ме познава знае че съм винаги веселяка на компанията, само щуротии и луди работи ми хрумваха. никога до сега не съм бил толкова тъжен, зарязвали са ме, но имаше причина за това... тъжах 2-3 дни и след това пак бях във вихъра си... а сега, сега вече една седмица съм полумъртъв! нямам желание за нищо, освен да чуя от устата и "... ще бъдем отново заедно" нищо друго не искам! и така излизам с приятели и стоя с една тъжна физиономия, нищо не ще да ме разсмее, просто не е същотоПървоначално написано от Yancheto
![]()
Когато човек е тъжен, обикновено се опитва да избяга от реалността, за да забрави и убие временно тъгата. Алкохол, наркотици, или пък слуша музика и се вкарва в разни филми![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
ili si puska6 nqkoq bavna pesni4ka i se naplakva6 za da ti mine.moje i prosto da se zanimava6 s nqkvi raboti za da ne misli6 za tva.No za men nai dobriq variant e vzima6 1-2 butilki nqkuv tvurd alkohol vika6 nqkoi priqtel i sqdate da piete i 6e vidi6 sled nqkolko 4a6ki na eks kak si4ko 6e ti mine.
Балади, сълзички ... и така![]()
Купувам си шоколад,пускам си някой филм и се опитвам да не мисля за глупости...![]()
tipi4no po karucarski.... no psuvam pri4initelq na problema do 10to kolqnoEstestveno samo nqkolko dobri priqtelki sa zapoznati s tova moe izbivane na nerva
![]()
![]()
Ta.. sled tova si puskam nqkakuv metul (deto po princip ne slu6am) i tugata preminava v nepukizum
![]()
![]()
![]()
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
или си го изкарвам на някой, или си оправям настроението по всички възможни начини.. или слушам тъжна музика и се сдухвам още повече..
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
винаги съм супер земен и дразна всички
такива моменти да са тъжни няма такъв шанс...
Такъв момент не е имало при мен, но ако се случи - излизам с някой френд, малко да се разсея. Като ми мине звънкам на момето - един неангажиращ разговор и всичко е тип топ.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Плача,докато слушам тъжна музика.
Споделям с приятелите ми
Излизам
Но ако наистина ми е много тъжно и гадно ,не излизам никъде,а се затварям в моята стая и когато се почувствам по-добре,тогава излизам![]()
offline forever!