.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 151
    Повече от фен Аватара на marjesa
    Принципно мн рядко съм тъжна
    Правя си кафе паля си една цигара звънкам на няколко приятелки , които ми казват тва , което искам да чуя И всичко отново е тип топ
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

коФти.... айде горе главата... позната ситуация, един фр е като теб... остави я да диша... в смисъл не я притискай... ! при него това е грешката... и още повече я отдалечва от себе си... не казваш мн иформация и за сега мога само това да те посъветвам.... УСПЕХ!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Пускам див метъл и почвам да се мятам като бесен.

Доста е забавно.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

ми известно време ми е гадни някфо но после ме равеселяват френдовете ми
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Просто е каквото и да правиш никога няма дасе почустваш по-добре,защото споменя винаги ще те връща към случилото се!В момента и аз съм така и вече дори и не се опитвам да правя,каквото и да било-просто времето лекува!А и не се влюбвай повече!!!
    Успех!
    Усмихни се

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    imfamous стига тая секта бе. На колко си бтв?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

на достатъчно мисля пък и какво по-хубаво то това да си млад!Това не е секта просто нали за това е форумза да се изразява мнение,ако не си съгласен ок!
    Усмихни се

Цитирай Първоначално написано от imfamous
    Просто е каквото и да правиш никога няма дасе почустваш по-добре,защото споменя винаги ще те връща към случилото се!В момента и аз съм така и вече дори и не се опитвам да правя,каквото и да било-просто времето лекува!А и не се влюбвай повече!!!
    Успех!

човек не може да избере деня в който да се влюби или дали да се влюбва изобщо !!! Ти викаш не се влюбвайте повече ами как да ти кажа . . . винаги става обратното
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Мега фен Аватара на Hilary_
    Най-често плача и слушам тъжна музика... а за да се отнасям отивам на шопинг или просто навън...

Цитирай Първоначално написано от Anq59
    пусни си размазваща музика, нещо бързичко, а не някоя балада. излез с приятели, гледай филм, играй на някоя игра на пс-то, почисти си стаята ддз за друго не се сещам

аз пъкк прая точно обратното, що да си подтискам чувствата като ми се реве пък ще реваа ;дд.. аз си пускам най депресиращите песни,затварям се в къщи или гледам някой ужасс .. рева пет дена и накрая съм като новаа .. ее тфа е букфално на никой няма да му мине толко бързоо от раздялата с любим човек .. но ти казвам няма смисл да си подтискаш чувствата .. Живота продължава
    Като нежен дъжд валеше твоят глас.
    Като цветен сън живота бе за нас.
    Като лятото горещо беше любовта
    и във нощта откривахме нежността.

Град
    Улицата
    em opitai se da ne mislish tolko za tva nameri si zanimaniq koito da te razseqt ot tova gledai neshto komediii slushai nqkva jiva muzika ne nekoq deto she te sduxa oshte poeche izlizai motai se na sam na tam gledai s kompaniqta da se zabavlqvash i taka znam che ne e lesno ama ..,,
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от My6mYLka
    Цитирай Първоначално написано от imfamous
    Успех!

човек не може да избере деня в който да се влюби или дали да се влюбва изобщо !!! Ти викаш не се влюбвайте повече ами как да ти кажа . . . винаги става обратното
    +1 chuvstvata ne se kontrolirat az kogato si kazah nqq poeche sled mnogo malko vreme se sluchi edno momiche me nakara da se vluba tva nqma kontrol iskash ili neiskash a i btw kaji kakvo stana chuhte li se i t.n. ...,

Lancia Alfa Romeo Мотори

Няма смисъл да се натъжаваш. Покажи му, че си силна
    ıllıllııllıllı |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅| ıllıllııllıl We love MuisC ! ! !

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Скъсвам се от рев, но не го прави. След това се чувстваш скапан в буквалния смисъл.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Слушам тъжни песни, къпя се или просто плача. Най-обичам обаче да плача - изкарвам си негативната енергия, а след това съм толкова скапана и изпадам в страшно дълбок сън и когато се събудя съм повече от щастлива. : ))
    Stay up all night with the stars *

Град
    Somewhere...in The sea...
    рева, пия нещо..слушам тъжна музика...много рева..

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    аз си пускам енергична музика... най-често Prodigy или по-твърдичко и гледам да се лигавя, за да ми мине... ноо определено ефекта е трайно разлигавяне, несериозност и енергичност... ако искаш това - давай в момента дори ми е тъжно, сърцето ми се раздира, ама не му обръщам внимание много...

Град
    Инкогнито
    когато ми е тъжно или по-друг повод :

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    гахахаха пияндурник... с алкохол не оправяш нищо, само влошаваш нещата - на другата сутрин хем ще ти е тъжно, хем ще те цепи главата, хем няма и да помниш, че миналата вечер си си изкарал забавно...

Град
    Инкогнито
    Аз 1 бутилка е пия 2 дена и ми става добре като пийна От абсолют досега неме е боляла глава

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Аз 1 бутилка е пия 2 дена и ми става добре като пийна От абсолют досега неме е боляла глава
    dam i plus tva e obsolut ne alqska i tem podobni bokluci

Lancia Alfa Romeo Мотори

поплаквам си заспивам и на следващата сутрин ми няма нищо

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Изпадам в транс и повам да обмислям нещата "как се стигна до тук, и каква е шибаната причина" + депресираща музика, която ме довършва тотално...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от Jingles
    иГрая Цс и заСпивам сдухан а на друГия ден сиЧко се опраа щот ми Се Връща самочуствието
    Де и аз да можех така

пла4а
    I can't stop myself from loving you <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си