.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Предложения за гаден номер

Просто един човек (учител) ми го гняса вече 2ра година и по какъв ли не начин ме унижава...очевидно това му прави кеф...и то не само с мен та даите предложения как да му го върна ...наи добре ще е да не мъчи и други хора ...та мисля нещо да с уволнение поради нещо ...ако имате идеи казвайте

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Подай оплакване у дирекцията

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Оставете го да бъде винаги прав - скрийте му стола

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    Гадни номера?! ..Кой клас си?! ...Що не кажеш на директора?! ....оох божее
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Кой клас си ?!
    Чувала съм, че някакви ученици от 7ми клас след края на учебната година замеряли някаква учителка, която много мразели с яйца и всякакви гадости
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

хах.. нали знаете,че пред учениците учителя е винаги прав ?!Малко ме съмнява директора/ката да уволни учител само защото не се отнася добре с ученик...Всеки един учител си намира по един ученик,който тормози постоянно... Така че мн мн не се впрягай... И ние се опитахме дори целия клас да махнем даскала по БЕЛ,но неуспешно Ти поне дано успееш
    There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..

Колко гаден, смъртоносно или просто искаш да го накажеш? Ако е втория случай направи се че черпиш по някакъв повод и с инжекция вкарай в бомбоните рициново масло, естествено предупреди съучениците ти да не ядат бомбоните.

12ти клас съм ,който се интересува и общо взето защитаваме мъжкото ни достойнство щото само с момчетата се гаври и тва няма как да и се размине

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от sandetoo
    Колко гаден, смъртоносно или просто искаш да го накажеш? Ако е втория случай направи се че черпиш по някакъв повод и с инжекция вкарай в бомбоните рициново масло, естествено предупреди съучениците ти да не ядат бомбоните.
    Ъъъъ, първо учителя се черпи
    edit: ааа, всичките бонбони, не доразбрах иначе като почерпите само него/нея, после ще се чуди що не черпите другите

Сложете му лепило на стола шЕгУвАм сЕ момчетата от нашия клас пускаха мишки на г-жата по музика и момичетата уж незнаем за тея мишки и като ги видим аа мишки мишки ....знам мн тъпо

Ами то е яно че всички ще черпи, но ще предупреди учениците да не ги ядат, освен ако не иска да гледа опашка пред тоалетните и съответното запушване на тоалетните после.

Цитирай Първоначално написано от hAtEyOu
    Сложете му лепило на стола шЕгУвАм сЕ момчетата от нашия клас пускаха мишки на г-жата по музика и момичетата уж незнаем за тея мишки и като ги видим аа мишки мишки ....знам мн тъпо
    Тва сме го правили с една приятелка от класа и когато стана най-напечено целия клас каза,че е една сдухана пак от нашия клас.Тя само мълчеше и гледаше

Abe sega go mrazite ama sledva6tata godina kato vi go smenqt 6te vi lipsva s men stana taka. Nikoi ne razbira cennosta na edno ne6to dokato ne go izgubi!!!!

Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от sandetoo
    Ъъъъ, първо учителя се черпи
    edit: ааа, всичките бонбони, не доразбрах иначе като почерпите само него/нея, после ще се чуди що не черпите другите
    Ami 6te sloji samo v edna bonbona. 6te 4erpi decata i poslednata bonbona 6te e za u4itelq prosto obqsnenie

Ако столовете ви са такива му изкриви задните крака и го остави колкото да се държи.И като седне ..... нали обаче внимавай да не си удари главата в дъската :P

Цитирай Първоначално написано от emoti0nal_girl
    хах.. нали знаете,че пред учениците учителя е винаги прав ?!Малко ме съмнява директора/ката да уволни учител само защото не се отнася добре с ученик...Всеки един учител си намира по един ученик,който тормози постоянно... Така че мн мн не се впрягай... И ние се опитахме дори целия клас да махнем даскала по БЕЛ,но неуспешно Ти поне дано успееш
    хах!при нас се получи!даскала ни по математика ни говореше кви ли не прустотии..и дори,че най-добрата ми фр.искаше да бъде журналист и той изръси,че за да получи повече информация трябвааа...да спи с тях!!представяте ли си?!баща й се оплака на родителската,всички родители се подписаха за изгонването му.дадоха подписката на директорката и на другия ден учителя си "би камшика" ;ддд
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват!

И аз съм пред подобна дилема. Проблема е, че подписка няма да помогне, защото дадения учител се заяжда с група хора(визирам мене и още няколко човека), а другите толерира. Съответно те и тяхните родители няма да ни подкрепят...

И така единственото което ти остава е вътрешното удовлетворение
    Примерно аз ей сега ако посера тоя учител, ако ще и до 12ти клас да ми пише двойки и тройки по тоя предмет, ще ги приемам с усмивка на лице

бих ти казала да отидеш направо в дирекцията, но много вероятно е да не ти повярват
    а за номерата само ще ти кажа не си прави труда с габарче, защото една даскалка седна на 3 габарчета и си замина с тях на д-то

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Кой клас си ?!
    Чувала съм, че някакви ученици от 7ми клас след края на учебната година замеряли някаква учителка, която много мразели с яйца и всякакви гадости
    При нас и бяха направили гроб.

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad
    Ние миналата година по изобразително сложихме дъвка на стола на госпожата И и се размаза на целия задник понеже беше последен час, седяхме докато не си признаем, но накрая обвинимхе мангалите Крийте тебеширите, рисувайте учителя, в смисъл направете го като палячо, прикопирайте рисунката в някоя книжарница пишете името на даскала отдоло и го закачете по коридорите

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Защо се занимавате с простотии Учители сякаш не са хора, каква логика имате направо...
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си