.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: мигли =]

мигли =]

Здравейте, момичета :P Та реших да ви попитам как да си накарам миглите да растат, смисъл някакво специално масло ли ми трябва, нямам си никаква идея какво да взема и търся п.с. съжалявам ако темата се повтаря

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Аз съм чувала,че за миглите е много полезно да се мажат с рициново масло,което ги правело по-дълги.Ама дали това е вярно не мога да ти кажа,защото ме мързи да си ги мажа всяка вечер Но може да опиташ ако имаш нерви и не забравяш-аз съм си ги мазала известен период,но после зарязах

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Sestra mi edno vreme sys zehtin gi majeshe.

Пробвай с бадемово масло, миглите стават по-гъсти и дълги, при мен помага, ползвам го и за веждите

а къде да го търся, в аптека, козметичен магазин?? и горе-долу колко струва

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз си ги мажа когато не ме мързи естествено с рициново масло и с бадемово пробвах,но на мен нещо ми дразнеше очите то
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Re: мигли =]

Цитирай Първоначално написано от Anq59
    Здравейте, момичета :P Та реших да ви попитам как да си накарам миглите да растат, смисъл някакво специално масло ли ми трябва, нямам си никаква идея какво да взема и търся п.с. съжалявам ако темата се повтаря
    Аз ползвам рициново масло и съм доволна ... но трябва да се ползва по дълго време за да видиш ефект .... също си слагам и на веждите, стават по-гъсти и малко по-тъмни . Аз си слагам с една клечка за уши , леко я потапям и се мажа , препоръчвам ти да го правиш вечер, защото остава лъскав ефект.Наистина помага, но трябва да се ползва редовно . Опитай нищо не губиш, пък е и ефтин около 1.50/2,00 лв.

мерси многоооооооооооо

Просто дай пари за по-качествена спирала, вместо да си правиш експерименти върху миглите

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от fre3styl3
    Просто дай пари за по-качествена спирала, вместо да си правиш експерименти върху миглите
    на същото мнение съм
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Цитирай Първоначално написано от fre3styl3
    на същото мнение съм
    И какъв е смисъла да слага тонове спирала за недълготраен ефект?!
    А и тя като знае,че ефекта "УаУ" е изкуствен едва ли ще се чувства добре ...

По темата Преди миглите ми на дясното око бяха по-редки и по-късички Започнах да се мажа с бадемово масло и за около 2 седмици всичко си дойде на мястото Така,че може да опиташ
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    in your sweet dreams
    moje da si alergi4na ot nqkoe ot tiq prostotii ama ot tfa ne trqbva da ti pukaa 6tootooo trqbva da ima66 prevuzhodni migli dulgi nai malko 5 sm ... i kfo po dqvolite 6te ti stane ako dade666 15-20-30 lv za edna 6ibana spirala ...
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

kade se prodava bademovo maslo? v nqkoq epteka ili kozmetichen magazin?

Аз знам, че бадемовото масло помага

Цитирай Първоначално написано от harabelka
    kade se prodava bademovo maslo? v nqkoq epteka ili kozmetichen magazin?
    В аптеките, аз си го взех за 2лв

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    moje da si alergi4na ot nqkoe ot tiq prostotii ama ot tfa ne trqbva da ti pukaa 6tootooo trqbva da ima66 prevuzhodni migli dulgi nai malko 5 sm ... i kfo po dqvolite 6te ti stane ako dade666 15-20-30 lv za edna 6ibana spirala ...
    Е,че по тази логика може и да е алергична към спиралите ...
    Аз лично мога да използвам само една спирала на Ейвън,която вече не е в каталозите При използване на друга спирала клепачите ми се подуват,миглите ми започват да падат много бързо,болят ме очите,стават адски червени отвътре и т.н. ...
    А и едно е изкуственото и съвсем друго естественото ...
    Освен това авторката трябва да е някакъв уникат за да е алергична към бадемовото масло ... Това е почти невъзможно,а и дори да е алергична единственото,което може да й стане е да започнат клепачите да я сърбят и след като си ги измие всичко ще се оправи ...
    Мисли малко ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си