.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Град
    Wonderland
    И на мен ми се случи това,преди около 4 години,от толкова сме заедно в момента.Харесах го много,така да се каже влюбих се от пръв поглед,очаквах да ме покани на кафе,да излезем,проявяваше интерес към мен и аззз нетипично за мен ,преглътнах женското си достойнство и го поканих на кафе,естествено преди това много си мислех,че ще ме изреже,ще ми каже ,че е зает ,да ама не сега сме happy happy.

Живеем в такова време,в което традицията момчето да покани момичето не съществува.Момичетата трябва да са също настоятелни и да показват своя интерес и желание,а не да оставят всичко на мъжката част и да чакат.Действай!!!

Голям фен Аватара на Remini
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от Remini
    Едно момче е малко вероятно да откаже на момиче.
    Хаха много грешиш.Зависи какво е момичето.Ако е някакъв батал няма да откажеш така ли
    Всеки заслужава да получи своя шанс в живота.В крайна сметка и ние не сме перфектни.
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Е,нямаше го тоэи път.
    Но отново ще опитам и дано следващият път да е там.
    А колкото до това дали ще ми откаже или не,не энам.Мисля си,че и аэ му станах симпатична.Но никога не се энае.3а това може само да се предполага докато не го поканя Няма да гадая,а направо ще опитам.
    3нам,че нищо не се энае,но пък нямам търпение да го попитам
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си