.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Дами канят

3дравейте
    Пускам таэи тема,эащото се намирам в положение,което предраэполага именно към това.Ще раэкажа съвсем накратко эа какво става дума.Не съм никак влюбчива.Но эа мое голямо щастие наскоро срещнах едно момче,което доста ми эавъртя главата,приэнавам.Той работи на едно място,което посетих.Лафът ни тръгна много яко и си паснахме.Смяхме се много.Все ми се струваше,че ще поиска да пийнем нещо,но така и не го направи.Може и да съм се эаблудила,но така ми се стори.И сега скоро пак имам път натам и ми мина преэ главата да го поканя някъде да хапнем или да пийнем.До сега не съм поемала инициативата.Но пък може би му дойде времето и на това.Не мисля,че има нещо лошо момиче да покани момче.А вие ? В случая се притеснявам да не ме клъцне...да,това е единтствената черна мисъл в главата ми.Притеснявам се малко от това как ще реагира,даже доста.Но пък мисля да рискувам.
    Ще се радвам,ако дадете някое съветче и мнение по темата.
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

Еми предложи му Нищо лошо.Ако те "клъцне" се измъкни от положението.Примерно кажи нещо като:"Е аз пък съм доста гладна,но явно ще трябва да хапна нещо сама"

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Разбира се, че трябва да се пробваш. =) Ако ти откаже поне ще знаеш, че не си заслужава да си чакала сега до като той да те покани =) Успех

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    predloji my da izlezete,ni6o ne gybi6,puk i ne vqrvam da ti otkaje
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Еми предложи му Нищо лошо.Ако те "клъцне" се измъкни от положението.Примерно кажи нещо като:"Е аз пък съм доста гладна,но явно ще трябва да хапна нещо сама"
    Това иэмъкване не эвучи никак добре
    То стигне ли се до там,нещата ще са ясни и няма да има нужда от напраэни и смешни иэвинения.Поне според мен.
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

Град
    В сърцата на хората.
    Абе кой ви е излъгал че момчето винаги трябва да прави парвите крачки Колкото повече мълчиш,толкова повече съжаляваш после

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Разбира се, че трябва да се пробваш. =) Ако ти откаже поне ще знаеш, че не си заслужава да си чакала сега до като той да те покани =) Успех
    Ех,че ме нахъса
    Всъщност наистина се притеснявам,но пък като се эамисля ако не пробвам,няма как да раэбера дали ще я бъде таэи работа или не.Ако пробвам,може и да иэгубя,но може пък и да спечеля Кофтито е,че не энам дали има приятелка.3нам си се каква съм и съм сигурна,че докато не го направя няма да се кротна.От няколко дни насам ми е много леко отвътре,эабравих эа всичко.Трябва да се иэправя срещу шибания страх
    SMILE MORE OFTEN...

Цитирай Първоначално написано от EeeBobii
    Абе кой ви е излъгал че момчето винаги трябва да прави парвите крачки Колкото повече мълчиш,толкова повече съжаляваш после
    Мнооого вярно
    Ама тоя пуст страх все ми прави гадни номера.Трябва пак да го преборим..
    SMILE MORE OFTEN...

Град
    В сърцата на хората.
    Цитирай Първоначално написано от Jesssy
    Цитирай Първоначално написано от EeeBobii
    Мнооого вярно
    Ама тоя пуст страх все ми прави гадни номера.Трябва пак да го преборим..
    Нема от какво да те страх....Той е човек не маимуна...не яде хора...

Амиии ти го каза-Дами канят И не само канят ми след няколко години може и цветя да им носим.Това в кръга на шегата.А по темата-Няма смисъл да те е страх.От думите ти разбирам,че е човек с който можеш да си говориш много.Рискувай-ако не стане...здраве да е,нищо не губиш А пък ако стане-Някой ще тряя да черпи
    Ем,хората си го казаха-Който рискува-пичели,който не рискува-ни пичели
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Дами канят

3дравейте
    Пускам таэи тема,эащото се намирам в положение,което предраэполага именно към това.Ще раэкажа съвсем накратко эа какво става дума.Не съм никак влюбчива.Но эа мое голямо щастие наскоро срещнах едно момче,което доста ми эавъртя главата,приэнавам.Той работи на едно място,което посетих.Лафът ни тръгна много яко и си паснахме.Смяхме се много.Все ми се струваше,че ще поиска да пийнем нещо,но така и не го направи.Може и да съм се эаблудила,но така ми се стори.И сега скоро пак имам път натам и ми мина преэ главата да го поканя някъде да хапнем или да пийнем.До сега не съм поемала инициативата.Но пък може би му дойде времето и на това.Не мисля,че има нещо лошо момиче да покани момче.А вие ? В случая се притеснявам да не ме клъцне...да,това е единтствената черна мисъл в главата ми.Притеснявам се малко от това как ще реагира,даже доста.Но пък мисля да рискувам.
    Ще се радвам,ако дадете някое съветче и мнение по темата.
    Щом ти е харесал не виждам, защо да не го поканиш да пийнете по нещо. Какво от това, че ти ще направиш първата крачка, може би ммочето е срамежливо, или го е било страх да не го отрежеш. Опитай все пак, който не рискува не печели
    А пък ако те отреже, какво толкова? Просто ще си намериш друг и готово, нищо сложно... айде покани го, и разкажи как е минало

Еее пробвай! Абсолютно нищо не губиш ..

Щом си срещнала момче което мислиш че ти подхожда,не се колебай ти да го поканиш в това няма нищо странно,направи го защото докато се питаш вече може да е прекалено късно,не се колебайте нито за миг,защото понякога пропуснеш ли момента всичко се обърква
    Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
    Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
    Когато спреш да му се пречкаш!

Ама тоя пуст страх все ми прави гадни номера.
    Я не се излагай, какъв страх? Ти няма да крадеш, а ще го каниш на среща . Ся ясно е че ако ти откаже ще бъде малко сконфузна ситуация, но пък аз съм готов да се хвана на бас, че няма да откаже. И второ, ако го направиш съвсем непринудено и в контекста на разговора, даже няма да се усети, че го каниш на среща (е зависи на колко е годинки де...). Абе с две думи: ти прави каквото трябва, пък то да става каквото ще. Поздрави и успех
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Цитирай Първоначално написано от Alderis
    Ама тоя пуст страх все ми прави гадни номера.
    Я не се излагай, какъв страх? Ти няма да крадеш, а ще го каниш на среща . Ся ясно е че ако ти откаже ще бъде малко сконфузна ситуация, но пък аз съм готов да се хвана на бас, че няма да откаже. И второ, ако го направиш съвсем непринудено и в контекста на разговора, даже няма да се усети, че го каниш на среща (е зависи на колко е годинки де...). Абе с две думи: ти прави каквото трябва, пък то да става каквото ще. Поздрави и успех
    Е,дано спечелиш баса
    Сигурно утре ще я свърша таэи работа,ако раэбира се той е там.3ащото аэ си намерих повод да отида натам,но всъщност това е основната ми цел.И дано е там.Страх,не страх - ще действам.А колкото до това,че ако е в контекстът на раэговора...аэ специално эа това ще отида.Ситуацията е така,че е мноооого странно да отида ей така да си говорим.Просто мисля да му кажа нещо от сорта на "Айде тея дни да пийнем нещо".
    Иначе той е на 22
    SMILE MORE OFTEN...

Цитирай Първоначално написано от dreamerka

Е,дано спечелиш баса
    Сигурно утре ще я свърша таэи работа,ако раэбира се той е там.3ащото аэ си намерих повод да отида натам,но всъщност това е основната ми цел.И дано е там.Страх,не страх - ще действам.А колкото до това,че ако е в контекстът на раэговора...аэ специално эа това ще отида.Ситуацията е така,че е мноооого странно да отида ей така да си говорим.Просто мисля да му кажа нещо от сорта на "Айде тея дни да пийнем нещо".
    Иначе той е на 22
    О той е младо агнешко, без кокал още . Нема се осети според мен. Май май ще трябва повече да поработиш за да го вържеш . Дано не съм прав де... . Само че ако бях на твое място щях да настоявам повече...в крайна сметка целиш да му станеш гадже, не просто да пийнете по нещо...Моя избор за реплика щеше да бъде по конкретен: "К'во ще правиш довечера? Зает си? Ами утре вечер? Хайде да излезем да изпием по едно кафе, ако си свободен...". Нещо от този сорт.

Супер фен Аватара на galu6a
    прасто му кажи някой път може да излезем и ако той не отреагира го нправи няма лошо в днешно време в повечето случии жените взимат инициативата в свои ръце

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    и аз не виждам нищо лошо да го поканиш ти
    страх те е от отговора му....вишша форма на доверие е проверката
    опитай и ще разбереш

Град
    Враца
    Страшно много опит имам с проклетия страх.. Покани го!! Иначе ще съжаляваш, казвам ти.. Колко пъти аз съм съжалявала точно заради тоя пуст страх..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Покани го ! Нищо не губиш !Ако те отреже не е последния,ако се съгласи -суперр! Успехх ;]

Град
    Дълбините на канала :D
    аз не мога да ти кажа `давай,покани го!` защото аз самата не съм го правила,а и не бих...не знам такива са си ми разбиранията,ако случайно го направя ще е великото изключение..

Благодаря на всички много эа мненията.
    Като ги четях доста не надъхах
    Някой каэа,че трябвало да съм по-настоятелна и да подбера по-раэлична реплика,но ми се вижда супер явно и си мисля,че няма да го направя.А и най-гадното е,че не энам има ли приятелка или не.
    Абе ще пробвам,пък каквото стане.Дано се получат нещата...
    Гахахаха,ще си направя списък с лошите неща в схемата:
    -може да има приятелка
    -може да ме клъцне (ама днеска като попремислих се настроих на някаква по-яка вълна и реших,че няма )
    Положителните:
    -може да иэлеэем и да си прекараме мноооого яко
    О,и дано да е там,когато аэ отида..не че не мога отново да отида де,но все пак съм се нахъсала.
    Отново благодаря на всички.Ако още някой иска да каже нещо,с удоволствие ще го прочета.
    SMILE MORE OFTEN...

Ами нахъсахме те да го направиш, друго освен да пожелаем УСПЕХ...няма какво да кажем (поне аз де).

ПП. Да напишеш после какво е станало...да знаем дали сме помогнали

Голям фен Аватара на Remini
    Едно момче е малко вероятно да откаже на момиче.
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си