- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ,,Природното бедствие'' ме харесва... УЖАСССС!!!! ;[ ;[ ;[
Off: Протестирала си!! И си оцеляла!Survivor!!Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Еми опазих дупарата някакПървоначално написано от ImmortalForever
![]()
aka6a_vamp написа: А защо не си писала никъде,че е чак с 20 години по голям...и как близо 40 годишен мъж,няма да работи нещо,ми ше ходи да работи с майка си...
... той не е добре … болен е … дочух че докато майка му е била в бременност е имала някакви проблеми и сега той не е наред …Познавам го от мн време... но тази година ми говори по друг начин .....
И съм на 15 ...
"PreciousDiamond"Първоначално написано от PreciousDiamond
отново съм напълно съглсна с тебе
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
сама каза,че не е в ред...нз обаче дали би било добре да го игнорираш,щото тва може да го назлоби...нзПървоначално написано от sTiLLyt0
![]()
ем ... аз като го видя и му казвам здр ама в някои моменти ми писва постоянно да ме следи и да се влачи по мен ... понякога даже ме е страх...
И ше стане като сценарий на някоя американска психарщина.Първоначално написано от aka6a_vamp
Луд шизофреник започва да избива дечорлигата в даскалото, заради несподелена любоФ.
Тъпо е да определяш човека само по външния му вид. Като не искаш да те притеснява му го кажи, а ако продължи го игнорирай. Все някога ще спре.
Като ти е такъв проблем...говори с директора на даскалото си бе..някои хора не могат да мислят..
Ооо искам да стане като във `виж страха` да им вади очетата и да си ги складира в бурканПървоначално написано от StayFly
не стиа...
Сичко си опира до външния вид в днешно време .. просто си е така .. ОЧЕВИДНО !
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
А дано, ама надали
Ама знае ли ЧОВЕК (не като авторката на темата - нищо лично) :P
+1Първоначално написано от jghgh
![]()
ako temata ne e ebavkaem toi q nqkuv 4i4ko...blqqq stiga e hora zakvo da s eopoznava s nego???hi4 ne i trqbva..prosto go ignorirai ddz..ne mu kazvai zdr ,a kato te zagovori prosto ppo normalen na4in mu kaji 4e ne iska6 da ima6 nqkakuv kontakt s nego i tva e...vse nqkoga 6te mu pisne
![]()
Cruel Intentions
i kakvo iska6 da si kaje6 4e si magnit za okoto li ? 4e si mn krasiva li ? na dali krasotata e vatre pone za men. S takiva grozni postapki moeto momi4e 6te go tarsi6 sled vreme za6toto vatre kato nqma!!!!!!!
kogo 6te tursi???40 godi6niq 4i4ko li? malko se sumnqvam..Първоначално написано от kaloian1992
Cruel Intentions
И аз съм съгласен че външния вид е важен.Случвало ми се е да излизам с грозни момичета от които ме е било срам по центара и т.н но за щастие не са били с мен а с мой приятели.Просто в една компания.![]()
Всеки човек има чуства независимо какъв, уважавай чуствата на другите, за да не обърнат гръб на твоите! Тва е най-изчерпателното нещо, което мога да ти кажа!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Ми кой ви кара да излизате точно по центъра беПървоначално написано от jambo_bs
![]()
Супер повърхностна лигла си...или темата е написана така.
![]()
Окей нахален е , селди те , досажда ти , не го харесваш и т.н. обаче на теб не т`ва ти е проблема. Аз примерно бих му казала да престане , защото не му симпатизирам...бих му обяснила.
От това което си написала личи , че единственото , което гледаш е външността и ти пука единствено за мнението на съучениците ти..
Не те разбирам честно казано...
![]()
Обасни му а ако не те разберее...игнор и т`ва е положението. В краен случай може ии гаджето ти да го сплаши обаче В КРАЕН СЛУЧАЙ ! :P
Само ще кажа - момиче - мн си зле да знаеш, кво като е грозен уе няма нужда да го унижаваш, ако не го харесваш просто му кажи като на бял човек и той ще се усети.
И тва че е грозен според теб, за други може да е красавец![]()
М13
john95 написа: Само ще кажа - момиче - мн си зле да знаеш, кво като е грозен уе няма нужда да го унижаваш, ако не го харесваш просто му кажи като на бял човек и той ще се усети.
И тва че е грозен според теб, за други може да е красавец Cool
![]()
Колко пъти да казвам, че е роден с някакви наклооности ... не е добре + тва е мноооооого стар за мен -> олигофрен
И искам да отбележа, че никъде не съм споменавала, че съм първа прелест, красавица и т.н. Всеки си има мнене![]()
![]()
Ти си много повърхностна бети да не си от тия лигавите момичета ??
много мразя някой така да казва..само ще кажа нещо -> значи един мой приятел харесваше едно момиче от квартала а тя е няква адски антипатичен човек даже незнам как я е харесал такава и той един ден като отиде при нея и тя му каза :"абе бегай разкарай се бе глей къв си мухал" - точно го цитирам,защото той си сподели с мен и вярно не е първа хубост ама не може така да се отнасяш с някой и той сега в крайна сметка си намери момиче даже бих казала,че е по добра от тъпата лигла
![]()
![]()
Ou....Ne biva da govorish taka za horata...krivogled,grozen....Kolko gadno i neuchtivo.Ako stava duma nikoi ne e suvarshen ama ne sum trugnala taka da go izoblichavam nali? Ako se zamislish i ti predpolagam imash nedostataci v sebe si osven ako ne se smqtash za suvarshenna.Ne e hubavo takova otnoshenie kum horata.Zvuchi mnogo grozno otstrani.A otnosno temata ne se zanimavai s chovecheca...Izolirai go i ne obrushtai vnimanie.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Колко мъка има по света!Игнорирай го... лесно е.
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED