.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 148
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    А защо не си писала никъде,че е чак с 20 години по голям...и как близо 40 годишен мъж,няма да работи нещо,ми ше ходи да работи с майка си...тая тема ми бие на ташак и бих ти откъснала главата!
    Off: Протестирала си!! И си оцеляла!Survivor!!

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    А защо не си писала никъде,че е чак с 20 години по голям...и как близо 40 годишен мъж,няма да работи нещо,ми ше ходи да работи с майка си...тая тема ми бие на ташак и бих ти откъснала главата!
    Off: Протестирала си!! И си оцеляла!Survivor!!
    Еми опазих дупарата някак

aka6a_vamp написа: А защо не си писала никъде,че е чак с 20 години по голям...и как близо 40 годишен мъж,няма да работи нещо,ми ше ходи да работи с майка си...
    ... той не е добре … болен е … дочух че докато майка му е била в бременност е имала някакви проблеми и сега той не е наред … Познавам го от мн време... но тази година ми говори по друг начин .....
    И съм на 15 ...

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Леле .. колко сте повърхностни всички .. Опитала ли си се да го опознаеш ? Какво значение има външния вид ? Не става въпрос да ходиш с него , но ако е свестен поне за приятел.. зашо не ? Защо всичко трябва да опира до външния вид, мамка му !
    "PreciousDiamond" отново съм напълно съглсна с тебе
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Град
    Цитирай Първоначално написано от sTiLLyt0
    aka6a_vamp написа: А защо не си писала никъде,че е чак с 20 години по голям...и как близо 40 годишен мъж,няма да работи нещо,ми ше ходи да работи с майка си...
    ... той не е добре … болен е … дочух че докато майка му е била в бременност е имала някакви проблеми и сега той не е наред … Познавам го от мн време... но тази година ми говори по друг начин .....
    И съм на 15 ...
    сама каза,че не е в ред...нз обаче дали би било добре да го игнорираш,щото тва може да го назлоби...нз

ем ... аз като го видя и му казвам здр ама в някои моменти ми писва постоянно да ме следи и да се влачи по мен ... понякога даже ме е страх ...

игнорираш,щото тва може да го назлоби...нз
    И ше стане като сценарий на някоя американска психарщина.
    Луд шизофреник започва да избива дечорлигата в даскалото, заради несподелена любоФ.

Тъпо е да определяш човека само по външния му вид. Като не искаш да те притеснява му го кажи, а ако продължи го игнорирай. Все някога ще спре.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Като ти е такъв проблем...говори с директора на даскалото си бе..някои хора не могат да мислят..

Град
    Цитирай Първоначално написано от StayFly
    Луд шизофреник започва да избива дечорлигата в даскалото, заради несподелена любоФ.
    Ооо искам да стане като във `виж страха` да им вади очетата и да си ги складира в буркан не стиа...

Сичко си опира до външния вид в днешно време .. просто си е така .. ОЧЕВИДНО !
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Цитирай Първоначално написано от StayFly
    Ооо искам да стане като във `виж страха` да им вади очетата и да си ги складира в буркан не стиа...
    А дано, ама надали Ама знае ли ЧОВЕК (не като авторката на темата - нищо лично) :P

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Защото е важен фактор за любовната връзка. Съжалявам.
    Това несъмнено е така, !НО! въпросът не опира до това.

Всички до един се издразниха (аз също) повече на лигавия подигравателен начин, по който е написана темата, отколкото на фактът че грозните хора са обречени на неуспехи в любовта.
    Просто авторката е тъпа лигава кифличка с акъл на 7мокласничка, която и вероятно е 7ми клас де.
    Голяма работа че някакъв грозник я харесвал. И мен са ме харесвали такива ама не съм пускала теми, защото това е чиста проба комплексарщина. Мацката ни се прави на интересна и дори се самонавива.

Авторке, ПО-ГОТИНО ли ти стана като се оплака, че УжАсНия ГрОзНик ТЕ ХаРесВъЪЪ?!?!? ОуУ, УЖааааассСсс!

Самодоказа ли се пред себе си колко си вървежна, като се подигра на момчето в тема и като се държиш арогантно с него безпричинно? Викаш че е зле, че е грозен, обсъждаш го като стока на пазара, а не си даваш сметка колко зле изглежда тва отстрани... Разбрахме, че искаш да си интересна, да ти се обърне внимание, да ти ръкопляскаме, да ти "съчувстваме".. Но ти си оставаш поредната тъпа лигла, която е изтъкана от комплекси и тъпотия.
    Не ме е яд че няма да му пуснеш на момчето. Знам че не може да има любов без физическо привличане - тъжен факт. Но ме е яд как може ти да си толкова тъпа, така нагло и грозно да се подиграваш за да изпъкнеш ти? За Бога, какво целиш?

Или го резвай, или се дръж както подобава - като те пита как си, отговаряш мирно. За какво му крещиш, за да се направиш на вървежна ли? Как не ти е гузно и неудобно при добронамерено отношение насреща да се ръбиш? И наистина ли мислиш че като отговаряш неадекватно и агресивно това те прави "яка пичка"?Мда, пред самата себе си сигурно си най-голямата. Горда от това, че "отрязва", че крещи на "природното бедствие", което я харесва, о0 ужас.

Ама ти едва ли директно ще го резнеш, защото ти е кеф да ти тича след гъза, а ти "яката и вървежната" да го тропаш в теми зад гърба му, а сигурно и пред приятелите ти, но само не и в лицето му! Евала!
    Защото ако го направиш, веднага ще изгубиш единствения ти фен може би? И няма на кого да се правиш на пичка?

ЕЕЕхх, комплекси и тъпотия!
    +1

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ako temata ne e ebavka em toi q nqkuv 4i4ko...blqqq stiga e hora zakvo da s eopoznava s nego???hi4 ne i trqbva..prosto go ignorirai ddz..ne mu kazvai zdr ,a kato te zagovori prosto ppo normalen na4in mu kaji 4e ne iska6 da ima6 nqkakuv kontakt s nego i tva e...vse nqkoga 6te mu pisne

Cruel Intentions

i kakvo iska6 da si kaje6 4e si magnit za okoto li ? 4e si mn krasiva li ? na dali krasotata e vatre pone za men. S takiva grozni postapki moeto momi4e 6te go tarsi6 sled vreme za6toto vatre kato nqma!!!!!!!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от kaloian1992
    i kakvo iska6 da si kaje6 4e si magnit za okoto li ? 4e si mn krasiva li ? na dali krasotata e vatre pone za men. S takiva grozni postapki moeto momi4e 6te go tarsi6 sled vreme za6toto vatre kato nqma!!!!!!!
    kogo 6te tursi???40 godi6niq 4i4ko li? malko se sumnqvam..

Cruel Intentions

И аз съм съгласен че външния вид е важен.Случвало ми се е да излизам с грозни момичета от които ме е било срам по центара и т.н но за щастие не са били с мен а с мой приятели.Просто в една компания.

Всеки човек има чуства независимо какъв, уважавай чуствата на другите, за да не обърнат гръб на твоите! Тва е най-изчерпателното нещо, което мога да ти кажа!
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    И аз съм съгласен че външния вид е важен.Случвало ми се е да излизам с грозни момичета от които ме е било срам по центара и т.н но за щастие не са били с мен а с мой приятели.Просто в една компания.
    Ми кой ви кара да излизате точно по центъра бе

Супер повърхностна лигла си...или темата е написана така.

Окей нахален е , селди те , досажда ти , не го харесваш и т.н. обаче на теб не т`ва ти е проблема. Аз примерно бих му казала да престане , защото не му симпатизирам...бих му обяснила.
    От това което си написала личи , че единственото , което гледаш е външността и ти пука единствено за мнението на съучениците ти..
    Не те разбирам честно казано...

Обасни му а ако не те разберее...игнор и т`ва е положението. В краен случай може ии гаджето ти да го сплаши обаче В КРАЕН СЛУЧАЙ ! :P

Само ще кажа - момиче - мн си зле да знаеш, кво като е грозен уе няма нужда да го унижаваш, ако не го харесваш просто му кажи като на бял човек и той ще се усети.

И тва че е грозен според теб, за други може да е красавец

М13

john95 написа: Само ще кажа - момиче - мн си зле да знаеш, кво като е грозен уе няма нужда да го унижаваш, ако не го харесваш просто му кажи като на бял човек и той ще се усети.

И тва че е грозен според теб, за други може да е красавец Cool

Колко пъти да казвам, че е роден с някакви наклооности ... не е добре + тва е мноооооого стар за мен -> олигофрен
    И искам да отбележа, че никъде не съм споменавала, че съм първа прелест, красавица и т.н. Всеки си има мнене

Ти си много повърхностна бе ти да не си от тия лигавите момичета ?? много мразя някой така да казва..само ще кажа нещо -> значи един мой приятел харесваше едно момиче от квартала а тя е няква адски антипатичен човек даже незнам как я е харесал такава и той един ден като отиде при нея и тя му каза :"абе бегай разкарай се бе глей къв си мухал" - точно го цитирам,защото той си сподели с мен и вярно не е първа хубост ама не може така да се отнасяш с някой и той сега в крайна сметка си намери момиче даже бих казала,че е по добра от тъпата лигла
    You've got my head spinning

Град
    Shumen
    Ou....Ne biva da govorish taka za horata...krivogled,grozen....Kolko gadno i neuchtivo.Ako stava duma nikoi ne e suvarshen ama ne sum trugnala taka da go izoblichavam nali? Ako se zamislish i ti predpolagam imash nedostataci v sebe si osven ako ne se smqtash za suvarshenna.Ne e hubavo takova otnoshenie kum horata.Zvuchi mnogo grozno otstrani.A otnosno temata ne se zanimavai s chovecheca...Izolirai go i ne obrushtai vnimanie.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    Ямбол
    Колко мъка има по света! Игнорирай го... лесно е.

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си