.
Затворена тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 148
    Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от sTiLLyt0
    john95 написа: Само ще кажа - момиче - мн си зле да знаеш, кво като е грозен уе няма нужда да го унижаваш, ако не го харесваш просто му кажи като на бял човек и той ще се усети.

И тва че е грозен според теб, за други може да е красавец Cool

Колко пъти да казвам, че е роден с някакви наклооности ... не е добре + тва е мноооооого стар за мен -> олигофрен
    И искам да отбележа, че никъде не съм споменавала, че съм първа прелест, красавица и т.н. Всеки си има мнене
    Добре ве .. толкова ли е трудно : " Извянявай , обаче ... не ми е приятно като ме следиш постоянно ... " и готово ! Ако спре - спре . Като не спре - повтаряш ! Не е нужно да му се смееш в лицето !

Цитирай Първоначално написано от john95
    Само ще кажа - момиче - мн си зле да знаеш, кво като е грозен уе няма нужда да го унижаваш, ако не го харесваш просто му кажи като на бял човек и той ще се усети.

И тва че е грозен според теб, за други може да е красавец

М13
    momi4eyo kaza 4e toq e na 40 sledovatelno e nqkav pedofil vsi4ki kazvat moje da ti e samo priqtel - abe vie imate li v kompaniqta 40 godi6ni ???
    Is everybody going crazy?!?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Savsem qsno e,che vanshniqt vid e ot golqmo znachenie,no nachinat po koito avtorkata na temata opisva momcheto e strashno volgaren i povarhnosten.
    Prosto naistina momcheto moje da ne ti e priqtno i da e otblaskvashto,no nachina po koito se izrtazqvash e dalech po otblaskvash otkolkoto vida na nqkoie "prirodno bedstvie".

Ne precenqi horata po vanshniqt im vid,zashtoto edin den shte imash deca.

Град
    Лондон
    Съгласна съм с всичките мнения до сега, много грозно си постъпила с момчето ...

А това, че майка му е чистачка и че той и помага-какво срамно има в това ? Например аз не живея в България, а тук почти всички българки са чистачки както и моята майка, а аз винаги ходя да и помагам. Но какво от това? Мен не ме е срам нали се изкарват пари някакси... Твоя баща ако е някой бизнесмен дето вади яки пари а ти си супер глезла с голямо самочувствие (сигурно без никакво покритие) заради това... Еми извинявай, но не всеки има този късмет да има пари. Някой просто се трудят за тези пари като роби.

Иначе си е ясно, че за вас в Бг всичко допира до външния вид, незивисимо дали е за гадже или просто приятел, както и независимо човека дали е супер грозен отвътре... Но какво има просто нормално да му говориш като на човек? Или нямаш нужното възпитание?
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Леле .. колко сте повърхностни всички .. Опитала ли си се да го опознаеш ? Какво значение има външния вид ? Не става въпрос да ходиш с него , но ако е свестен поне за приятел.. зашо не ? Защо всичко трябва да опира до външния вид, мамка му !
    Napylno sym syglasna 4e vynshiq vid nqma zna4enie...iam zna4enie kakyv si otvytre ...no mn xora nemogat da go ocenqt
    P.P imah podeben problen.Ako iskash mi pishi na LS

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Абе повечето се правят на света вода ненапита,ама съм сигурен че ако бяхте на нейно място щяхте да постъпите така.Ако беше казала "едно момче в даскало ме преследва,а аз не го харесвам" щяхте да се спукате да и давате съвети как да го разкара..И сега като казала,че е грозен дай да я оплюем за по-лесно..Всички сме виждали грозни хора и дори да не сме го казвали на някой,когато го видим на улицата си мислим "боже,колко е грозен/а" .. Така че не се отклонявайте от главния проблем,който е че момичето НЕ харесва дадения човек...
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от bibo
    Абе повечето се правят на света вода ненапита,ама съм сигурен че ако бяхте на нейно място щяхте да постъпите така.Ако беше казала "едно момче в даскало ме преследва,а аз не го харесвам" щяхте да се спукате да и давате съвети как да го разкара..И сега като казала,че е грозен дай да я оплюем за по-лесно..Всички сме виждали грозни хора и дори да не сме го казвали на някой,когато го видим на улицата си мислим "боже,колко е грозен/а" .. Така че не се отклонявайте от главния проблем,който е че момичето НЕ харесва дадения човек...
    Напълно съм съгласна!

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

Според мен много го злеоставяш пред съучениците си. Признак на егоизъм. "За да не се чувствам зле, когато другите ме бъзикат с него ще го дъня яко, ПЪК!" Май си на този принцип.

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Защото е важен фактор за любовната връзка. Съжалявам.
    Е .. аз това не го отричам .. Но просто се дразня от изказвания тип : "Той е много грозен , срам ме е хората да ме виждат с него " без да си се опитал да опознаеш човека ; )
    Да тез изказвания са много грозни.... поне да си ги беше премълчала
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Той по-хубав може да стане, но ти по-УМНА - НЕ!!!!! BTW - Щом не го харесваш просто му обясни като на човек, колкото и Грозен, Ужасен и Смотан да е за теб!

Само да те питам от Видин ли си и в "Любен Каравелов" ли учиш?

ми не уча в "Любен Каравелов"

maleeee, ujas, napravo nz kfo da ti kaja Opitai se da pogovori6 s nego i mu kaji, 4e ne moje6 da si s nego, 4e ne go haresva6, ako li ne, kakto kazvat drugite-prosto go ignorirai.... i az imah podoben problem, no mom4eto be6e simpatqga kakto i da e , aide i uspeh

Град
    BurgasS
    ....

90 % от хората в тая тема явно са повлияни от mainstream манията по морализма, която ни се натрапва още от започване на самоосъзнаването ни като личности, като отвсякъде те заливат с инфо по това какво е "добро" и как трябва да се държим за да сме "добри и достойно членове на обществото". пълен brainwashing shit.

всеки избира САМ пътя си. вините авторката че изразява ясно чувствата си в тая тема, вместо да си надене маската на фалшива доброжелателност към личността която вътрешно не харесва и която я плаши и отблъсква? вие замисляли ли сте се какъв процент от живота ви е изграден именно върху лицемерие и фалшива усмивка към човек с които не искате да се виждате/говорите/общувате/ви е неприятен по някаква причина, но обстоятелствата ви принуждават да го правите?

маската е необходимост, и вие сте свикнали с нея. никoй от вас не разкрива напълно истинското си лице. авторката също, но поне е искрена, а това я приближава до детската невинност повече от другите, защото не мисли преди да изрече думите. това е най-отличителната черта на децата и това е за което възрастните толкова им завиждат - децата имат смелостта да не крият чувствата си. моралните окови които възрастните сами си надяват, малко по малко слагат все повече и повече маски върху лицата.

и да, всеки има изконното право да хареса/или не хареса някои, базирано дори само на външния вид. може да видиш перфектно изглеждащ тип, да минеш покрай него и да усетиш ( буквално да УСЕТИШ ) как не искаш да си близо до него. без да те е обидил. дори и да ти се е усмихнал приветливо. това е изконното право да правиш нелогични избори, като си във директна връзка с усещанията в себе си. и да не се страхуваш че трябва действието ти да е обосновано от морала и нормите които обществото ОЧАКВА от теб да спазваш. мисля че авторката не описа доста красноречиво ситуацията за да изобрази какво усеща тя при срещите си с него. но ако тя така го чувства, значи е правилно.

Хайде стига сте съдили момичето! Представете си за момент какво бихте направили на нейно място? Когато не понасяте абсолютно нищо в някого какво може да Ви накра да направите обратното? Не го харесва и толкуз! Това не е приказката "Красавицата и звяра", а реалността и това е просто естествения подбор на природата.
    Колкото до моя съвет към авторката: Опитай се да подходиш с малко повече човеколюбивост, тоест не проявявай открита злоба към въпросния "досадник", само защото съученичките ти те гъбаркат с него, Не е хубаво да го дистанцираш от себе си така хладнокръвно, все пак човек, чиято външност подсказва сама по себе си, че е изстрадал много не мисля, че го заслужава. Дръж се дружелюбно, но и предпазливо, за за да не му вдъхваш някакви фалшиви надежди. От това си великодушие няма какво да загубиш, а по-скоро би могла да спечелиш.

Цитирай Първоначално написано от ionicle
    90 % от хората в тая тема явно са повлияни от mainstream манията по морализма, която ни се натрапва още от започване на самоосъзнаването ни като личности, като отвсякъде те заливат с инфо по това какво е "добро" и как трябва да се държим за да сме "добри и достойно членове на обществото". пълен brainwashing shit.

всеки избира САМ пътя си. вините авторката че изразява ясно чувствата си в тая тема, вместо да си надене маската на фалшива доброжелателност към личността която вътрешно не харесва и която я плаши и отблъсква? вие замисляли ли сте се какъв процент от живота ви е изграден именно върху лицемерие и фалшива усмивка към човек с които не искате да се виждате/говорите/общувате/ви е неприятен по някаква причина, но обстоятелствата ви принуждават да го правите?

маската е необходимост, и вие сте свикнали с нея. никoй от вас не разкрива напълно истинското си лице. авторката също, но поне е искрена, а това я приближава до детската невинност повече от другите, защото не мисли преди да изрече думите. това е най-отличителната черта на децата и това е за което възрастните толкова им завиждат - децата имат смелостта да не крият чувствата си. моралните окови които възрастните сами си надяват, малко по малко слагат все повече и повече маски върху лицата.

и да, всеки има изконното право да хареса/или не хареса някои, базирано дори само на външния вид. може да видиш перфектно изглеждащ тип, да минеш покрай него и да усетиш ( буквално да УСЕТИШ ) как не искаш да си близо до него. без да те е обидил. дори и да ти се е усмихнал приветливо. това е изконното право да правиш нелогични избори, като си във директна връзка с усещанията в себе си. и да не се страхуваш че трябва действието ти да е обосновано от морала и нормите които обществото ОЧАКВА от теб да спазваш. мисля че авторката не описа доста красноречиво ситуацията за да изобрази какво усеща тя при срещите си с него. но ако тя така го чувства, значи е правилно.

С тез глупости за морални истории и някакви надянати маски ме спука от смях братле.Тук става въпрос за най обикновенно човешко отношение.Дори и на 40 да е това че е бавно развиващ се до някаква степен го оправдава и смятам че човек заслужава поне едно тихо и дискретно "не се занимавай с мен нямаш шанс" а не някви груби селски прояви каквито авторката описва.

Деведесет процента от хората в тая тема са пълни лицемери, и да, искам леко така да ви запитам: имали ли сте някога дебело/ грозно гадже? Ако кажете да, лъжете себе си. Разбирам, че не всички са модели, и че трябва да се държим нормално и с дебелите/грозни/хора с физически/умствени увреждания (а тук нещата не са за смях) и не го отричам. Но при положение, че Квазимодо я е преследвал непрекъснато, следял я е докато е в час и я питал толкова лични въпроси, не да му се разкрещи е трябвало, а да повика някой свой приятел да го стресне най-малкото.
    Толко безочливо лицемерие не бех виждал отдавна!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от feelthebeat92
    Деведесет процента от хората в тая тема са пълни лицемери, и да, искам леко така да ви запитам: имали ли сте някога дебело/ грозно гадже? Ако кажете да, лъжете себе си. Разбирам, че не всички са модели, и че трябва да се държим нормално и с дебелите/грозни/хора с физически/умствени увреждания (а тук нещата не са за смях) и не го отричам. Но при положение, че Квазимодо я е преследвал непрекъснато, следял я е докато е в час и я питал толкова лични въпроси, не да му се разкрещи е трябвало, а да повика някой свой приятел да го стресне най-малкото.
    Толко безочливо лицемерие не бех виждал отдавна!
    Da ne s1m imal debelo gadje, poradi prostata pri4ina, 4e ne s1m imal do sega drugo... Pone e mojela da mu go kaje, kato na 4ovek a ne da mu se razvika...
    I vse pak s1mnqvam se, 4e q e presledval, kakto tq opisva...

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Da ne s1m imal debelo gadje, poradi prostata pri4ina, 4e ne s1m imal do sega drugo... Pone e mojela da mu go kaje, kato na 4ovek a ne da mu se razvika...
    Aко я е преследвал по начина, по който тя описва, мацката си е била в правото.
    А пък и фактът, че гаджето ти нито е грозна, нито е дебела е красноречив?

Град
    Destanation unknown ((:
    Съгласна съм и той е съгласен , не почвайте пак !

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Съгласна съм и той е съгласен , не почвайте пак !
    Ami nqma da vlizam otnovo v prerekaniq s 4oveka, 4e prosto nqma smis1l da habq nervi i vreme, kolkoto do tova dali e krasiva... da krasiva e i to mnogo, no ne samo po v1n6nost... kakto i da e... az ne s1m q izbiral, kakva da b1de, dali debelq, dali slaba, to prosto se slu4i...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Леле .. колко сте повърхностни всички .. Опитала ли си се да го опознаеш ? Какво значение има външния вид ? Не става въпрос да ходиш с него , но ако е свестен поне за приятел.. зашо не ? Защо всичко трябва да опира до външния вид, мамка му !
    Естесвено... Какво значи това майка му е чистачка...?! И кво като е чистачка бее.... нали не са на улицата... и не са клошари.. ебати хората сте... Малко повече внимание от някой и вече айдее.... порасна ми самочувствието... коя съм аз че ще говоря с него?! Твърде безхарактерна си за да се влияеш от ебавките на тия от твоя клас.... Явно за теб е най вожно визията и какъв си в очите на околните... Може това момче да се окаже много по свястно от всички там взети заедно... И кк ако приема че не е толкова свестен... без да се отнасяш с подигравка към него му кажи да те остави защото не ти е приятен... и готово...

Град
    *Някъде ..В..Бургас *
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Защото е важен фактор за любовната връзка. Съжалявам.
    Е .. аз това не го отричам .. Но просто се дразня от изказвания тип : "Той е много грозен , срам ме е хората да ме виждат с него " без да си се опитал да опознаеш човека ; )
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Гледам още от първата страница се почна с "недей да съдиш по външноста, за теб може да е грозен, за други да не е" и подобни... И се замислих, добре де ами ако даден човек просто не ти е приятен, не че е грозен или нещо, дори да е най-големият красавец, той пак може да ти бъде неприятен.
    И след като един човек не ти е приятен, ти не искаш да имаш нищо общо с него, не защото е грозен, а просто защото нещо в него те дразни.
    Тогава какво? Пак ли сме повърхностни, или просто гледаме да общуваме с хора които са ни симпатични?

По темата: Щом не ти харесва не го яж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си