- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ,,Природното бедствие'' ме харесва... УЖАСССС!!!! ;[ ;[ ;[
Добре ве .. толкова ли е трудно : " Извянявай , обаче ... не ми е приятно като ме следиш постоянно ... " и готово ! Ако спре - спре . Като не спре - повтаряш ! Не е нужно да му се смееш в лицето !Първоначално написано от sTiLLyt0
![]()
momi4eyo kaza 4e toq e na 40 sledovatelno e nqkav pedofil vsi4ki kazvat moje da ti e samo priqtel - abe vie imate li v kompaniqta 40 godi6ni ???Първоначално написано от john95
Is everybody going crazy?!?
Savsem qsno e,che vanshniqt vid e ot golqmo znachenie,no nachinat po koito avtorkata na temata opisva momcheto e strashno volgaren i povarhnosten.
Prosto naistina momcheto moje da ne ti e priqtno i da e otblaskvashto,no nachina po koito se izrtazqvash e dalech po otblaskvash otkolkoto vida na nqkoie "prirodno bedstvie".
Ne precenqi horata po vanshniqt im vid,zashtoto edin den shte imash deca.
Съгласна съм с всичките мнения до сега, много грозно си постъпила с момчето ...
А това, че майка му е чистачка и че той и помага-какво срамно има в това ? Например аз не живея в България, а тук почти всички българки са чистачки както и моята майка, а аз винаги ходя да и помагам. Но какво от това? Мен не ме е срам нали се изкарват пари някакси... Твоя баща ако е някой бизнесмен дето вади яки пари а ти си супер глезла с голямо самочувствие (сигурно без никакво покритие) заради това... Еми извинявай, но не всеки има този късмет да има пари. Някой просто се трудят за тези пари като роби.
Иначе си е ясно, че за вас в Бг всичко допира до външния вид, незивисимо дали е за гадже или просто приятел, както и независимо човека дали е супер грозен отвътре... Но какво има просто нормално да му говориш като на човек? Или нямаш нужното възпитание?![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Napylno sym syglasna 4e vynshiq vid nqma zna4enie...iam zna4enie kakyv si otvytreПървоначално написано от PreciousDiamond
...no mn xora nemogat da go ocenqt
![]()
P.P imah podeben problen.Ako iskash mi pishi na LS![]()
Абе повечето се правят на света вода ненапита,ама съм сигурен че ако бяхте на нейно място щяхте да постъпите така.Ако беше казала "едно момче в даскало ме преследва,а аз не го харесвам" щяхте да се спукате да и давате съвети как да го разкара..И сега като казала,че е грозен дай да я оплюем за по-лесно..Всички сме виждали грозни хора и дори да не сме го казвали на някой,когато го видим на улицата си мислим "боже,колко е грозен/а" .. Така че не се отклонявайте от главния проблем,който е че момичето НЕ харесва дадения човек...![]()
Първоначално написано от kombarka
Напълно съм съгласна!Първоначално написано от bibo
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
Според мен много го злеоставяш пред съучениците си. Признак на егоизъм. "За да не се чувствам зле, когато другите ме бъзикат с него ще го дъня яко, ПЪК!" Май си на този принцип.![]()
Да тез изказвания са много грозни.... поне да си ги беше премълчалаПървоначално написано от PreciousDiamond
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Той по-хубав може да стане, но ти по-УМНА - НЕ!!!!! BTW - Щом не го харесваш просто му обясни като на човек, колкото и Грозен, Ужасен и Смотан да е за теб!
ми не уча в "Любен Каравелов"![]()
![]()
maleeee, ujas, napravo nz kfo da ti kajaOpitai se da pogovori6 s nego i mu kaji, 4e ne moje6 da si s nego, 4e ne go haresva6, ako li ne, kakto kazvat drugite-prosto go ignorirai.... i az imah podoben problem, no mom4eto be6e simpatqga
kakto i da e , aide i uspeh
![]()
![]()
![]()
....
90 % от хората в тая тема явно са повлияни от mainstream манията по морализма, която ни се натрапва още от започване на самоосъзнаването ни като личности, като отвсякъде те заливат с инфо по това какво е "добро" и как трябва да се държим за да сме "добри и достойно членове на обществото". пълен brainwashing shit.
всеки избира САМ пътя си. вините авторката че изразява ясно чувствата си в тая тема, вместо да си надене маската на фалшива доброжелателност към личността която вътрешно не харесва и която я плаши и отблъсква? вие замисляли ли сте се какъв процент от живота ви е изграден именно върху лицемерие и фалшива усмивка към човек с които не искате да се виждате/говорите/общувате/ви е неприятен по някаква причина, но обстоятелствата ви принуждават да го правите?
маската е необходимост, и вие сте свикнали с нея. никoй от вас не разкрива напълно истинското си лице. авторката също, но поне е искрена, а това я приближава до детската невинност повече от другите, защото не мисли преди да изрече думите. това е най-отличителната черта на децата и това е за което възрастните толкова им завиждат - децата имат смелостта да не крият чувствата си. моралните окови които възрастните сами си надяват, малко по малко слагат все повече и повече маски върху лицата.
и да, всеки има изконното право да хареса/или не хареса някои, базирано дори само на външния вид. може да видиш перфектно изглеждащ тип, да минеш покрай него и да усетиш ( буквално да УСЕТИШ ) как не искаш да си близо до него. без да те е обидил. дори и да ти се е усмихнал приветливо. това е изконното право да правиш нелогични избори, като си във директна връзка с усещанията в себе си. и да не се страхуваш че трябва действието ти да е обосновано от морала и нормите които обществото ОЧАКВА от теб да спазваш. мисля че авторката не описа доста красноречиво ситуацията за да изобрази какво усеща тя при срещите си с него. но ако тя така го чувства, значи е правилно.
Хайде стига сте съдили момичето! Представете си за момент какво бихте направили на нейно място? Когато не понасяте абсолютно нищо в някого какво може да Ви накра да направите обратното? Не го харесва и толкуз! Това не е приказката "Красавицата и звяра", а реалността и това е просто естествения подбор на природата.
Колкото до моя съвет към авторката: Опитай се да подходиш с малко повече човеколюбивост, тоест не проявявай открита злоба към въпросния "досадник", само защото съученичките ти те гъбаркат с него, Не е хубаво да го дистанцираш от себе си така хладнокръвно, все пак човек, чиято външност подсказва сама по себе си, че е изстрадал много не мисля, че го заслужава. Дръж се дружелюбно, но и предпазливо, за за да не му вдъхваш някакви фалшиви надежди. От това си великодушие няма какво да загубиш, а по-скоро би могла да спечелиш.
Първоначално написано от ionicle
С тез глупости за морални истории и някакви надянати маски ме спука от смях братле.Тук става въпрос за най обикновенно човешко отношение.Дори и на 40 да е това че е бавно развиващ се до някаква степен го оправдава и смятам че човек заслужава поне едно тихо и дискретно "не се занимавай с мен нямаш шанс" а не някви груби селски прояви каквито авторката описва.
Деведесет процента от хората в тая тема са пълни лицемери, и да, искам леко така да ви запитам: имали ли сте някога дебело/ грозно гадже? Ако кажете да, лъжете себе си. Разбирам, че не всички са модели, и че трябва да се държим нормално и с дебелите/грозни/хора с физически/умствени увреждания (а тук нещата не са за смях) и не го отричам. Но при положение, че Квазимодо я е преследвал непрекъснато, следял я е докато е в час и я питал толкова лични въпроси, не да му се разкрещи е трябвало, а да повика някой свой приятел да го стресне най-малкото.
Толко безочливо лицемерие не бех виждал отдавна!
Da ne s1m imal debelo gadje, poradi prostata pri4ina, 4e ne s1m imal do sega drugo... Pone e mojela da mu go kaje, kato na 4ovek a ne da mu se razvika...Първоначално написано от feelthebeat92
I vse pak s1mnqvam se, 4e q e presledval, kakto tq opisva...![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Aко я е преследвал по начина, по който тя описва, мацката си е била в правото.Първоначално написано от Kostadin_682
А пък и фактът, че гаджето ти нито е грозна, нито е дебела е красноречив?
Съгласна съм и той е съгласен , не почвайте пак !Първоначално написано от feelthebeat92
![]()
Ami nqma da vlizam otnovo v prerekaniq s 4oveka, 4e prosto nqma smis1l da habq nervi i vreme, kolkoto do tova dali e krasiva... da krasiva e i to mnogo, no ne samo po v1n6nost... kakto i da e... az ne s1m q izbiral, kakva da b1de, dali debelq, dali slaba, to prosto se slu4i...Първоначално написано от PreciousDiamond
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Естесвено...Първоначално написано от PreciousDiamond
Какво значи това майка му е чистачка...?!
И кво като е чистачка бее.... нали не са на улицата... и не са клошари.. ебати хората сте...
Малко повече внимание от някой и вече айдее.... порасна ми самочувствието... коя съм аз че ще говоря с него?!
Твърде безхарактерна си за да се влияеш от ебавките на тия от твоя клас....
Явно за теб е най вожно визията и какъв си в очите на околните...
Може това момче да се окаже много по свястно от всички там взети заедно...
И кк ако приема че не е толкова свестен... без да се отнасяш с подигравка към него му кажи да те остави защото не ти е приятен... и готово...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от PreciousDiamond
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
Гледам още от първата страница се почна с "недей да съдиш по външноста, за теб може да е грозен, за други да не е" и подобни... И се замислих, добре де ами ако даден човек просто не ти е приятен, не че е грозен или нещо, дори да е най-големият красавец, той пак може да ти бъде неприятен.
И след като един човек не ти е приятен, ти не искаш да имаш нищо общо с него, не защото е грозен, а просто защото нещо в него те дразни.
Тогава какво? Пак ли сме повърхностни, или просто гледаме да общуваме с хора които са ни симпатични?
По темата: Щом не ти харесва не го яж